bakker .rély.
ez az endvi wajda ez mindenhez ért...
gumiszereléstől a gyutúb videókig
csak zsirferi agyához nem
pedig ha ahhoz is értene..állithtna rajta hogy ne mjöjjön már ide a szart köcsögölni...az ő értékeit örizze ..ott a kert végibe..ott van a legjobb helyen
én meg most tárgyaltam eric branauerrel a gogle fordítóval németül. nyihahaha.. hogy jöjjön aradra ott a helye! és azt írta hogy jön! mire jó a fészbuk. amúgy chris birschet is meg tudnánk kérdezni mi a pálya elvégre ismerős azis .söt még jarvis is. néha látom mikor fent vannak chaten. rájuk kéne írni hogy mi a tré van haver jöttök?
egyik pillanatban nyomod ezt az értékek legföbb őrzöje szöveget, a másikban pedig elkezded nyomni ezt a másokat lenézős dobtam nektek egy ötcentes kolduskiscsirák kapkodjátok felfelé dumát,
ide a szerinted "a fika birodalom, illetve a büdös kaka érték örzése." topikba....
néha te is elgondolkozhatnál magadon, csak előnyedre válna.
ez az endvi wajda ez mindenhez ért...
gumiszereléstől a gyutúb videókig
csak zsirferi agyához nem
pedig ha ahhoz is értene..állithtna rajta hogy ne mjöjjön már ide a szart köcsögölni...az ő értékeit örizze ..ott a kert végibe..ott van a legjobb helyen
http://youtu.be/CHjFZM-Fr7c
egyik pillanatban nyomod ezt az értékek legföbb őrzöje szöveget, a másikban pedig elkezded nyomni ezt a másokat lenézős dobtam nektek egy ötcentes kolduskiscsirák kapkodjátok felfelé dumát,
ide a szerinted "a fika birodalom, illetve a büdös kaka érték örzése." topikba....
néha te is elgondolkozhatnál magadon, csak előnyedre válna.
és ezt a legnagyobb joíndulatal irom....