Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne szerénykedjél te baglyas réme
viktor fogja kijelölni a nyomot az A-csoportnak...és külön Jarvis-nak..
Hi.
Kemény világ lesz ott,már csak a Blazusiak hiányzik...
Én viszem a motorom,de asszem nem merek majd ráülni...jó leszek nézőnek is...
Ezt láttátok már 62-es?
http://heca.ro/piloti-inscrisi...
Valaki tud erről a típusról valamit?http://www.metroman.hu/product...
Mert ahogy elnézem tud annyit mint egy Gopro és fele annyiba kerül.
Régi szép idők!
durva. mint egy videójáték. hogy leszedte őket. egyszercsak megunta a műsort osz huzott egy nagy gázt. más dimenzió!
Örültek , mármint a motorosok, tisztára mint egy élet halál harc olyan volta rajt, meg a tempó se épp elméjűnek való
Helló Mindenki!
Úd van... Amit szeretne a masina, azt megkapja, mert ahogy látom, nem mostanában látott zsírt!
Ja....nekem.nagyon teccettek a kommentek...
link
Mikor mennél? Hétközben suli, hétvégén meg tanulás

Intenzív német hasznosabb, mint a lébecolós néha tanulom?
Ideges voltál?
Idén ha lesz, mész?
áhhhh
nem szép dolog ahoyg beszélek,de ezek cenzúrázatlnak felvételek...am szétröhögöm saját magamon magam
a balcsi jege nem játék...

de ha befagyna már mennénk ezerrel korizni... meg jégrobizni... várom már nagyon...
az én nevezésemel indulhat...

jahh nem is neveztem...
Kezd motor formát ölteni! már csak hónak kell elolvadni, addigra kész is leszel
OK!
Ilyen exxtra hsznalat mellett,ne csodalkozz,ha nagyon fogynak,tornek a diszperzites vodrok.
Akkor megrendezed a Balaton átmotorozást?
Motort is vihetnéd már egyszer, amikor kimész
Várom már ezt a pluszos időt ide is, kezd elegem lenni a hóból, nem lehet menni egy jót, mindig csak a bohóckodás meg a szívás
látom szereted te is a sziklákat.
A hátsó gumidban hány bár volt? Milyen fajta?
Néha mintha sokat kaparna a sziklákon, bár lehet a vízes szikla miatt van
Szép napot!
Többet ekkora hóban nem megyek , kellet volna vagy 50mm kiálló csavar a bütyökből, hogy legyen tapadás, szétforgattam a motort 3-4-5 ben úgy lehetett csak haladni, dombon lefelé is ha nem húztam a gázt, megállt a motor Tetején 10-15 cm porhó, alatta vagy 10cm néhol full jég, másutt puhább beszakadozó, talajt nem sokat látott a gumi. Mentünk 30km, de a 4T KTM is tartalékra ment meg nekem is kiment majdnem a tank benzin, hátsó kerékben lehet vagy 90km
Kicsit hideg volt, ezt konstatáltam gyorsan, ráfagyott a hó a rezovédőre, pedig belülről fűti a rezo

Egyik helyen repültem olyat, hogy madárnak nézhettek 4 be kopp gázon felfelé, tetejében függő fal, ott persze nem maradt meg a hó, hirtelen fogott olyat a gyorsan forgó kerék, kilőtt mintha katapultban ülnék, kuplungolhattam már akkor

Pár tájkép, társam csinált videókat, de az nem lesz feltöltve.
kaptam egy kétcségbesett kálypos segélykérést..
segitcsetek...
egyik barátom nem tud indulni déván mert nem nevezett ..
ha valaki tud olyat aki visszalpéne.. péz nem számit..mert ugy sincs..akkor szóljon...
mert különben ez az állat lemészárolja a csongrád megyét...

ugyhogy segitcsetek..különben százával szedi áldoizatait május elején a ragály
Jaxy zsir a hely DE 0:54 nél nem fel kell emelni a popsit a gépröl hanem rahuppansz jól a hátuljára s egyből ki a kuplung meg meglököd a körmányon keresztül elöra, egyik lábad a lábtartón a másikon tartod magad. Ezt ugy hivjak meg kapatni meg ugratni a gépet.
1 kiméled a gumit, kettö feljutsz, ilyenben a legjobb a sixdays vagy a riga mivel ritka a gumi s meg ékeli magát.
nincs .de nem messzi ausztriában lunz ban van egy komoly kereskedő. ö az importőr. abszolut korrekt és hiteles. teljeskörü garanciával árulja az ossát! szerintem ne vesd el. van egy srác aki arrafelé dolgozik. ö is ott vette és joban van vele. esetleg tudsz beszélni vele h érdekel. egész jó áron tud ossát. ujat és használtat is. én tuti ott vennék és csak azt . és beszámolja a motort amit nála veszel és következő évben ujabbat akarsz nem hajt el a gecibe. gondold át.
Kösz a választ Ron,szali,az ossárol nem tudok sokat,szerintem nincs is országban aki ezekkel foglalkozna,aszem jegelnem kell a témát engedély hiányában,mondtam ankának neki veszek de hát ő se hülye