kimi.... rálykönen
wagy te csaj vagy
mert ezt a többi honnan olvasta ki ..vagy én vagyok megent lemaradva
bálinyóról rengeteg jó kép van már itt fent ..frenszisznek hála.. de kimiről... ki mi-ttud
frenszin.. ugy érzed itt valakinek irigykedésre van oka feléd...hát azért annyira szar emberek itt nincsenek
inkább csak a viszonzatlan szerelem fájó érzését olvasom ki soraidból...
és amúgy meg gázgaszt vettél... na akkor az öreg hutyaberget meg adod el ronixnak.. hátha ő majd tud vele menni...
te beteg ÁÁLAT
hát az épp azt csinálja hogy tölti bele az anyagot a zsákba az ember.. azért olyan boldog és kielégült az arsza.. ki kéne rá rakni a 18as karikát...
de a tsávó durván ki lesz mire telirakja...
a 400-450 az hobby gép wellnes játékokra, supermoto irtam már.
a berg a verseny gép. de még az sem biztos mert most a gasgas-t töröm be. képeket nem merek berakni mert folyton irigység szaga árad innen egészen fel pestig onnan szeged környékéröl.
nem is meséltem amikor volt a hires 350 rendelés egyik ismerösunk felhivta a másik ismerösöm s érdeklödöt igy meg ugy mindenröl, ugy röhögtünk, rajta... meg hogy igy rendel milla eurokeért alaktrészt meg ugy ..... jo buli volt nagyon benyelte a horgot szegény...
mint a vidi... s a legroszabb ha megmondod neki te raktad azt oda 5 centesnek akkor öngyilkos lesz....
tuttam tudtam..dzsimmi már zsirt is bekebelezte oszt most issza rá a vizet mocskossul..mert ég a bele éa köztudottan itt európában a viz a legelterjedtebb oltóanyag..ja meg a fórumon a savazás...de a savazás nem jó veszettség elleni oltásnak..mert pont forditva működik
megent nem olvasod el rendessen...
hát épp azt mondtam hogy ..SZAR
se szöveg sem semmi..kívül álló nem lát belőle semmit...
ááá-inkább nem is magyarzom...
inkább készitcsed a gépet...mert április elelyén vilantanod kell.. ott lesz crisz ..meg valami haverja..a fratila..szali már azzal is ment.. meg szerintem az összes okostóbi...nem is tudok majd ott motorkázni mert nem lesz rá időm..mert az öszes bénabéla wb menővel ott fogok fotóckodni oszt töltöm fel a fécbukóra
ez vick vót..
majd kriszt is lefilmezem ilyen helyzetben..oszt ha nem fizet..felrakom azt is a gecibe..persze előtte beviszem a maci a málnásba...
Nem kell.Nekem nem kell a pénz.Minek? Így is annyi van mint a szemét,már nem tudom mire költeni! Azért imádkozok hogy sokáig legyen még hideg,mert akkor még sokat el tudok tüzelni.Most is 30 fok van itt bent,nyitott ablakoknál.Rohadt jó a fűtőértéke ennek az 500 eurósnak!
wagy te csaj vagy
mert ezt a többi honnan olvasta ki ..vagy én vagyok megent lemaradva
bálinyóról rengeteg jó kép van már itt fent ..frenszisznek hála.. de kimiről... ki mi-ttud
a többi meg mind idióta
inkább csak a viszonzatlan szerelem fájó érzését olvasom ki soraidból...
és amúgy meg gázgaszt vettél... na akkor az öreg hutyaberget meg adod el ronixnak.. hátha ő majd tud vele menni...
nálam attol senki nem lesz se több se kevesebb....
hát az épp azt csinálja hogy tölti bele az anyagot a zsákba az ember.. azért olyan boldog és kielégült az arsza.. ki kéne rá rakni a 18as karikát...
de a tsávó durván ki lesz mire telirakja...
mutass egy fürdőrucis képet mert már kilukad az oldalam...
a berg a verseny gép. de még az sem biztos mert most a gasgas-t töröm be. képeket nem merek berakni mert folyton irigység szaga árad innen egészen fel pestig onnan szeged környékéröl.
nem is meséltem amikor volt a hires 350 rendelés egyik ismerösunk felhivta a másik ismerösöm s érdeklödöt igy meg ugy mindenröl, ugy röhögtünk, rajta... meg hogy igy rendel milla eurokeért alaktrészt meg ugy ..... jo buli volt nagyon benyelte a horgot szegény...
mint a vidi... s a legroszabb ha megmondod neki te raktad azt oda 5 centesnek akkor öngyilkos lesz....
ha most azt mondjátok ez nem igaz kimegyek az udvarra és beleugrom a kutba...
oszt tiszta vizet, de nagyon tisztát! öntöl é már a pohárba...
azt majd aradon kérdik .mi volt a milfel..oszt ö is lebunak mint szegény csoresz
megent nem olvasod el rendessen...
hát épp azt mondtam hogy ..SZAR
se szöveg sem semmi..kívül álló nem lát belőle semmit...
ááá-inkább nem is magyarzom...
inkább készitcsed a gépet...mert április elelyén vilantanod kell.. ott lesz crisz ..meg valami haverja..a fratila..szali már azzal is ment..
ez vick vót..
majd kriszt is lefilmezem ilyen helyzetben..oszt ha nem fizet..felrakom azt is a gecibe..persze előtte beviszem a maci a málnásba...