Szétdolgoztad magad mester? Figyeld meg nem lesz ennek jó vége! Elmegyünk a bálintal,azt kipicsázzuk a valagadat!
Vagy direkt erre játszol te kis huncut?
ha krisz 30eurót kér per nap akor a mi simán eékérhetünk 10et és aért kap is valamit a paraszt...mert 100ember az nem kap semmi plusz infót..
kb úgy járnak mint a többi edzésen..ha elmennelk 40en akko kb 10 perc jut egy emberre ami azt jelent i a tiz perc 5000-6000ft az jó oradilly
szali egyyszer akarta csak a benyapénzt elkérni hogy ha kimegyünk valakikkel akko r ne az legyen má hogy végigoktatju k az egész napot alig megyünk...és még pénzt is fizessek érte...
én már kihagyom ezt ...
szali intézi...lehet idén nem is motorozom csak bicikli meg a fogyókúra...
aradi race előtt lesz egy chris birsch edzés. 10 euro /fő gondolom lesznek vagy 100 an. ezt ma hallottam telefonon. egyre valoszinűbb hogy nem kamu ez a regisztrálás. szerintem simán meg is nyeri és akkor kijön nullában a csóka. meg gondolom amugy sem gond neki eljönni europába egy x edik román racéra. na majd kiderül milesz.
ja és a chris edzés egy hetes lesz averseny előtti héten. és 10 euro per fő per nap. mondjuk én tennék mőgé egy nullát simán.
van mégegy kiba jó vezető a hegyben..csandi.. őa a bé nyomok mindenttudója...
ketten együtt úgy ismerjük a hegyet mint ...mint gyurtcsány meg orkbánc az emberek akaratát
a legnagyobb ismerője az taki és bandálya...
de ök nem fogadnak kivül állókat..még velem is csak akkor állnak szóba ha találkozunk vagy telefonon beszélünk
a nyomról fogalmunk sincs..és kb nem is lesz március elejéig..akkor megtudom az egész nyomvonalat arad déva biamare hecc,regiment tizen3..egyben
sziklás patakok remélhetőleg sáros talaj...fák ágak minden felé...elhulló sirásra felkészülő rálydelek...meredek fel.. és meredek le...
nincs megállás... illetve mindenki annyit pihen amenyit akar két csekpoint között csak hozzáirják az összidőhöz de ezt d.földwáriaknak nem kell emliteni (de a titokolvasóki elsőindulók képben legyenek már...
szoval... hajrá ...
látom már magyar nevek is vannak fent ..solymosi gyuszó is..meg még jó sokan...
az hogy mikor jöhettek ki velem hajtani ..csak a rajtatok múlik...
mert tőlem holnap is mehetünk csak akkor inkább a szögest teszem fel
a hátsó kerék fontos.. anélkül nem tudsz előre haladni...
az hogy hátul 18as ..az sem gond..délyvát 19essel csináltam végig..de egy 18assal ..igy utólag azt mondom 100 szor könnyebb lett volna...
az egy dolog ogy van sikszdélyz ami igazi endóró gumi...mert a mi hegyünkön kivül az mindenhova a legjobbb...de az hogy 0,3 báron úgy terül mint egy tank és a szikláson mikor tolom felfelé...2ben lendülettel nakiküldöm 1keréken a hátsó t a sziklásnak.. akkor nem hallok koppanást sem semit csak azt érzem hogy kapirnyálás nélkül megy felfelé...
a kapirnyálással sincs gáz..de vannak az oka helyzetek..ahol a tolatással tudom csak megoldani a dolgot...na abban verhetetlen a lapos 18as kerék...
ha valaki tudja hol lehet 15ért mc 4es 120/100-18 gumit esetleg mc 5öst akkor ne tarts a magába...
Vik!
Ha erre nem is tudod a választ akkor Kertész szerelő István haverod kérdezi mennyiren buzis nyom lesz a B mert csak akkor megy ki Aradra ha az a krissz gyerek nem akadályozza a közös nyomon
Dehogy felejtettem,én ennyit költök! Honnan lenne nekem annyi pénzem? Én nem vagyok jólmenő nagyvállalkozó!A vízszűrőre is alig tudtam a pénzt összevakarni.Még így is fel kellett vennem a providentől egy kis segítséget!
déwed..
imádom a vidieidet...ferenszet erre IS megtanithatnád...
ez a vidi ez egy egész nap munkálya plusz az alákevert zene hangok...MOTORHANGOK...+ az a szenvedés amit csinálzs ..itt aztán van sárga lovon érkezű henceg aki a shárkánysziklákkal küzd dondt ki hót te,de-weremiksz
sajnos az akkori anti-tecsnixkával illetve 8báros gumiddal..még erre futotta azóta sokat fejlődtél... az biztos...már robi és az én velem való találkozáskor is látszott a dolog...
a hátsó rész terheletlensége miattti felnemjutások mindenhol...teljessen kivilágitott...
de akkor is állati jó ez a vidi
zene ember motor helyek motorhang...minden .
Megtaláltam első hozzászólásom 2010.11.10-én azóta már pár betűt bevéstem a fórumba
akkor kezdődött extrém endúrós pályafutásom, 2010.10.31-én kezdtem el szenvedni a köves patakmederben, C02 es jó keményre fújt gumival, így utólag nézve, mit össze kínlódtam akkor még friss volt a csizma,ruha meg a motor is. http://www.youtube.com/watch?v...
Ja megvannak az értékek, csak nem lehet őket megtalálni a "kupiban"
Egyébként szimplán a keresési lehetőségek hiánya, ha mondjuk tudnék szűrni, csak a saját hozzászólásaim mutassa, könnyebb volna a dolgom, de így az örökkévalóságig kéne olvasgatnom
déwed..
há ellentmondol a fHőnixnek
legközelebb elmegy hozzád és bepaniroz zsÍrpapírba
ugye hogy meg vannak az értékek itt is ..kicsit keresgélni kelle de ott van az...
pl meg akarum nézni krisz görcs mikor indul az aradi racén és tessék..tadám..ÁÁÁ..prilis nÉÉÉgy... ről szóljon az ÉÉn ...nek felszabadultan zeeenigi a nép..a fel szabadítók hősi newét
Felfedeztem a GASGAS fórum meg a sok duma előnyét
innen össze tudom szedni, mikor mi történt a motorommal, mikor cseréltem dugót, milyen méreteken volt a henger, stb
Vagy direkt erre játszol te kis huncut?