huu gec. olvasom ezt a rengeteg szart. viktor. engem ne emlegess semmiféle tréningen. kérlek ne szóljatok ha mentek ennyien amiket itt felvázoltál. én ha jóidő lesz kimegyek szivesen egy napra ,de hogy ijen tömeges buzuláson mégegyszer részt vegyek az kizárt. fillért nem érő faszság.
más. láttam hogy jarvis is benevezet aradra! egyre érdekesebb ez nekem. mert ha már azis benevez akkor jönni fognak atöbbiek is a vérszagra! letti johnie , xavi stb. akor nekünk pont elég lesz b be menni. beszartam.
amugy nyilván befizetem a nevezést nehogy kibaszanak a listárol ezek után.
ha ekkora sztárok is jönnek tutikurvaisten hogy még a szomszéd gyerek is itt akar majd elindulni.
ezt mért irtad ide.. zsirferit akarod cinkelni.. hát mi vagy te ..forrasztó ón
350 karfiolfi
azzal akkor leszopat mindenkit még krisz görcs is bekulázott.. most hivott hogy beszélt dzsarvikszal.. és inkább visszalépnének de már a 50 eurót befizették és nem akarja elbukni..mert minden euró számít
uyghogy majd kitalálnak valamit...
hály..
az tuti egy szálláson lesz mindenki..illetve mindenki egy szálláson lesz
arra felé panasilyon annyi van mint a nyühhh
a 300emberre jut kb 1 panzió.a többi mind 20km
mondjuk déván is szar a helyzet..itt legalább a z a 15 km az sikon van nem szerpentinen.. tehát 10perf alatt mindenki odaér.aki nem aradon lakik
figyu én mindenkit egyformán szeretek..mint isten vagy nem is mert az nem ..de akkor inkább az aki medenkit egyformán szeret..ha nem isten a kor ..zsir feri
szóval gyertek.. vezetek én mindenkit boldog boldogtalant...
ez olyan mint az indulás meg az érkezés..boldog-boldogtalan
figyu a dföldráriak.. a szivem csücskei vagytok.. pityuval az élen..bár mióta 30excre váltott . csak te maradtál az sx 545nel
Viktoj!
Szóval nem akarsz minket kalauzolni
Vagy csak el fogsz hagyni az erdőben vagy nem vársz senkire vagy...
Megvan te ilyen jedi féle lehetsz hogy csak mindent egyedül mi?
Ránk meg nem hatnak az jedi trükkök
Úgy hogy szedd össze magad oszt találj ki valami más indokot hogy ne menjünk vagy ha megyünk is a dr csandival mennyünk de mi veled akarunk hogy tanicsssá mer lehet hogy átnevezünk az A ba oszt nézhet minden profi
úly célom lett az életben..este megvilágosultam..vagy csak északa áramszünet volt és mikor visszajött a felvillan ónagyképernyős télyvé fényétől elkábultam. .na mind1
igaz csak fel akor a mint zsirfecinek.. én nem 200hanme csak 100 motorost akarok vezetni..egyszerre..és nem is tüntetni csak vonatba egy feljáróba .
sikree viszem ezt is mint mindent az életben..mint frenszin
akár csak a fogyókúrámat.. múlthét szonbaton csanáddoktor elmagyarázta a 6ás mechanizmusát a dolgoknak...
és mondta csak a szűz teakivonat kell.. és kész..meg egy kis életmódváltás de az nem is lényeg
akkor 111 voltam.. eltelt a sixdays és tessék ráállok a mérlegre..aminek egy nyelve sem volt nem hogy kettő és mit mutat...112
és ez nem vick
hát persze hogy nem...
titokolvasó nem jelentkezik be más fórumokra...sem
amúgy csorez nem is titokolvasó..azért mert tagadja..meg mindent tud ami itt van...
ö az egyik a sok közül akit nem lehet kiugrasztani a nyúl a bózótból
idén azt hittem sokan voltak azok akik a zsirferenszel lejöttek...negyven 5en.. . . . . .
hát az még karácsonyból is sok..nem hogy évszázadból. . . . .vagy fényévekből. . . . .
de mondjuk mákszemből nézve a dolgokat...
itt a 45 ből akart velünk motorkázni 30...
akkor lettünk mi szalival a kecsöprálydelek .
abból 8at vittünk 7 percig...szabó úr berges csapatát...aztán a szegediekkel próbáltuk 10en 11percig...aztán 2 csináltuk két órát aztán jöttek a pöstiek...krisz görcs(azaz eskáhosimami) és társai..velük mentünk 1,5 órát aztán összefutottunk csoresz mpi és jágermályszterékkal..velük is mentünk kicsit együtt kicsit külön..aztán dzsidzsi áki és bandája zsirferivel a élen.. ugyhogy a nap végére.. lett az hogy ebből a bandából is ..1-2 ember mabból is egykét ember meg minnen is egykét ember..ugyhogy a nap végére 9en lettünk négy csoportból..aztán az lett hogy elvsztették hosit..mert elfelejtették azt hogy nem csak az elemekre kell figyelni meg előre hanem azt hog hátul..a hátsó ember mögötte mindég ott legyen...én meg nem várhatom be minden fánál az összeset.. tehát vonatozásban elvamaradt egy valaki ..akkor azért visszmentünk..aztán akikkel viszamentünk 3an abból is elmaradt egy valaki..mire eminnen visszaértünk aztán én már leszartam mert ha senki nem figyel a másikra akkor nekem mért is kéne bár kire is..ugyhogy...végül is a thárbor tűznél mindenki ott vót...
másnapra megent másik banda ált össze akinek az első napihoz semmi köze...nem volt...
egy dolog volt az állandó..és az a sár és az kötötte össze a rálydelokat...mert abba mindenki együtt tudott fetrengeni...
akkor még sajna nem volt számszung es-90es kamer..ert azt a két napot érdemes lett volna felvenni és visszanézni
az volt márszius 15dikén vagy mikor ..még rikiék is ott voltk.. csak ők teljesen külön szálláson külön vezetővel ...de ök is jót mentek
vsizont volt már olyna év...thavaj előtt...hogy márc 15dikén kimentünk és a nagy fehér hegylábánál nem kötöttük le a verdákat a futóról..hanem gó home
1-7 múlva márc 21dikén lehetett kimenni először és akkor is atom sár volt meg a 600méter felett hósapka...
szóval attól függőnek milyen tél lesz..lehet a race előtt egy hét(azaz 1 7) marad a felkészülésre a raceroknak
de mivel itt csak kocák vanak..mármint mpi és csoresz kivételével
ezért nekünk nem számit ha a race után 2 7-tel megyünk is ki először motorkázni....mi minden képp lyaúl fogjuk magunkat érezni és az időt eltölteni
más. láttam hogy jarvis is benevezet aradra! egyre érdekesebb ez nekem. mert ha már azis benevez akkor jönni fognak atöbbiek is a vérszagra! letti johnie , xavi stb. akor nekünk pont elég lesz b be menni. beszartam.
amugy nyilván befizetem a nevezést nehogy kibaszanak a listárol ezek után.
ha ekkora sztárok is jönnek tutikurvaisten hogy még a szomszéd gyerek is itt akar majd elindulni.