Dehogynem!Bosszúbú meg csinál egy negyedgáz fórumot Azt meg látogatottság hiánya miatt reklamázolja itt a, mi szépen nevelgetett magunkból kinőtt óriási majomkenyérfánk alatt miközben lehord minket minden szarnak Me ugye a rendesen gondozott fa nagyra tud nőni .Pedig a szomszéd fűje mindíg zöldebb
nem dév..
ezek mindég is tetszettek.. van hogy eltudom nézni. .percekig is
de már a nagyobb dolgokra pörgök..meg olyan extrém élményekre amiket csak egy sx 525 tud megadni a shárban
bankár apu...
zsidal nagyapu...
muzlim tesák...
bazmegyei düledező viskó..a cigótelep közepén..
mi kellene még a szép élethez...
egy púrhabből kiformázott légszűrőház .
hó az van, itt lent 5-10 cm, feljebb a fene se tudja
Megyünk talán, hogy meddig nem tudom, a láncom úgy lóg már a hátsó lánckeréken mint tehénen a gyata rendszeresen le is dobálta már
Csavar az nekem nem sok van a gumiban, inkább csak az anya maradt meg pont ma néztem ahol felesleges lyukat fúrtam és tettem bele kicsi csavart, abból már pár kiesett és lyuk van a gumiban, nyomtam bele egy kis szilikont, bár sokat nem ér
egy kis nosztalgia..
2009ben voltunk a romaniacson...a lopott nyomon
és az volt az életem egyik legjobb hajtása...
goldentút kawagabi atif
mpi és csapata meg ott voltak nézték...egyhelyne volt a szállás jó bulik este....bociék is ot voltak.. szegedről voltunk vagy 20an ugy hogy össze sem beszéltünk.. 4 en motorral.. a többi meg nézelődős....
télywély kettő hiradó..0,5 7kor
debreszenben valami huligányok qwadokkal a lyégen..4-5 ltz-k meg kfx700
forgatták a jeget..felrakták a netre..valahova.. és akik kergették a tóőr vagy ki a rák...meg megtalálta ..bene is figyeltek a hiradóba.. hogy...
ŐK AZOK HULIGÁNYOK...életveszélybe sodortak kiskorút is mert az is ott volt ..a szánkón..meg minden...
mert az igaz hogy a jég az most hervatag..és felelőtlenség rámenni...de nem szakadtak be ..csak megkergette öket a tóőr..aztán meg meg is találta a viditt valahol a neten.. és bene a hiradóba ..a közellenségek
http://www.youtube.com/watch?f...
mivan verebek? alszotok
Lehet ,a teligaz oldalon,kineznenek a szarmazasod miatt?
ezek mindég is tetszettek.. van hogy eltudom nézni.
de már a nagyobb dolgokra pörgök..meg olyan extrém élményekre amiket csak egy sx 525 tud megadni
zsidal nagyapu...
muzlim tesák...
bazmegyei düledező viskó..a cigótelep közepén..
mi kellene még a szép élethez...
egy púrhabből kiformázott légszűrőház
úr izsten ezt purhab-ötöst hogy felnyalta a net
Vegyél egyet a kölyöknek és játszhatsz vele te is
http://www.youtube.com/watch?N...
http://youtu.be/hztQMrcvZOA
Megyünk talán, hogy meddig nem tudom, a láncom úgy lóg már a hátsó lánckeréken mint tehénen a gyata
Csavar az nekem nem sok van a gumiban, inkább csak az anya maradt meg
mesélj ara mia situ..
hÓ?
vagy holnap is mentek a szögessel(ami valójában csavaros mint a gg forum észjárása
Csika te nagyon ráérsz, miket nézel te?
2009ben voltunk a romaniacson...a lopott nyomon
és az volt az életem egyik legjobb hajtása...
goldentút kawagabi atif
mpi és csapata meg ott voltak nézték...egyhelyne volt a szállás jó bulik este....bociék is ot voltak.. szegedről voltunk vagy 20an ugy hogy össze sem beszéltünk.. 4 en motorral.. a többi meg nézelődős....
de jó kis buli volt
debreszenben valami huligányok qwadokkal a lyégen..4-5 ltz-k meg kfx700
forgatták a jeget..felrakták a netre..valahova.. és akik kergették a tóőr vagy ki a rák...meg megtalálta ..bene is figyeltek a hiradóba.. hogy...
ŐK AZOK HULIGÁNYOK...életveszélybe sodortak kiskorút is mert az is ott volt ..a szánkón..meg minden...
mert az igaz hogy a jég az most hervatag..és felelőtlenség rámenni...de nem szakadtak be ..csak megkergette öket a tóőr..aztán meg meg is találta a viditt valahol a neten.. és bene a hiradóba ..a