Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan belepett a hó mindenkit? éltek még emberek?
Tudjuk,h van neki vmi titkos rajongoi oldala
Dehogynem!Bosszúbú meg csinál egy negyedgáz fórumot Azt meg látogatottság hiánya miatt reklamázolja itt a, mi szépen nevelgetett magunkból kinőtt óriási majomkenyérfánk alatt miközben lehord minket minden szarnak Me ugye a rendesen gondozott fa nagyra tud nőni .Pedig a szomszéd fűje mindíg zöldebb
Vik, mi nem fogunk kikozositeni, azert m ilyen elokelo csaladbol szarmazol!

Lehet ,a teligaz oldalon,kineznenek a szarmazasod miatt?
nem dév..
ezek mindég is tetszettek.. van hogy eltudom nézni. .percekig is
de már a nagyobb dolgokra pörgök..meg olyan extrém élményekre amiket csak egy sx 525 tud megadni a shárban
bankár apu...
zsidal nagyapu...
muzlim tesák...
bazmegyei düledező viskó..a cigótelep közepén..
mi kellene még a szép élethez...
egy púrhabből kiformázott légszűrőház .

úr izsten ezt purhab-ötöst hogy felnyalta a net
Előjött a gyerekkori éned?
Vegyél egyet a kölyöknek és játszhatsz vele te is
vik beszerelmesedtél ezekbe a gyerek játékokba...? volt neked gyerekszobád... ? bankár apud sose vett a csattogos lepke mellé egy műanyag autot?
mert hogy azért van benne erő is.

http://www.youtube.com/watch?N...
lehet neki is bejött a levegő..oszt kifujta purhabbal...
bakker ..lánc
kicsit több mint lyáték
http://youtu.be/hztQMrcvZOA
hó az van, itt lent 5-10 cm, feljebb a fene se tudja
Megyünk talán, hogy meddig nem tudom, a láncom úgy lóg már a hátsó lánckeréken mint tehénen a gyata rendszeresen le is dobálta már
Csavar az nekem nem sok van a gumiban, inkább csak az anya maradt meg pont ma néztem ahol felesleges lyukat fúrtam és tettem bele kicsi csavart, abból már pár kiesett és lyuk van a gumiban, nyomtam bele egy kis szilikont, bár sokat nem ér
há itt vagy te szécsényi tervező..

mesélj ara mia situ..
hÓ?
vagy holnap is mentek a szögessel(ami valójában csavaros mint a gg forum észjárása )
az bizony élmény, javaslom mindenkinek
Jó estét!

Csika te nagyon ráérsz, miket nézel te?
egy kis nosztalgia..
2009ben voltunk a romaniacson...a lopott nyomon
és az volt az életem egyik legjobb hajtása...
goldentút kawagabi atif
mpi és csapata meg ott voltak nézték...egyhelyne volt a szállás jó bulik este....bociék is ot voltak.. szegedről voltunk vagy 20an ugy hogy össze sem beszéltünk.. 4 en motorral.. a többi meg nézelődős....

de jó kis buli volt
ezért jó hogy estúr rokás faszságát levették..még ha nem is ők ölték meg nem kell húzatni motorall..felvenni meg főleg nem.. után a meg csak a baj van
télywély kettő hiradó..0,5 7kor
debreszenben valami huligányok qwadokkal a lyégen..4-5 ltz-k meg kfx700

forgatták a jeget..felrakták a netre..valahova.. és akik kergették a tóőr vagy ki a rák...meg megtalálta ..bene is figyeltek a hiradóba.. hogy...
ŐK AZOK HULIGÁNYOK...életveszélybe sodortak kiskorút is mert az is ott volt ..a szánkón..meg minden...
mert az igaz hogy a jég az most hervatag..és felelőtlenség rámenni...de nem szakadtak be ..csak megkergette öket a tóőr..aztán meg meg is találta a viditt valahol a neten.. és bene a hiradóba ..a közellenségek
milyen videot?