lokoto egy jo tanács ingyé, viszont sokat sporolsz vel....
bele se fogjatok...
ránézésre olyan lesz mint a gyári, viszont a berugokar+fékpedál+sebválto kar, mind komoly alu ötvözetböl vannak, ha felhegesztitek vagy meghegesztitek kilágyul mint a pöcs...
félbevágják a lyukas részt és felhegesztik vastagabbra, mint volt.
elviszem esztergályoshoz, kifuratom, megmaratom. még a likat is belerakja ferdén a rugó-golyó párosnak.
oszt kész.
héát a múltkor is .. nem hivták be csak a 60%ot..mert drága.. nde em az a sok hanme annak a pár felsővzető légkörhűtő..aza léhűtőnek a fizuja.. annak a tiznek kitesz az ötven ember fizetését..a
de az az 50 az dolgozna érte emez a tiz meg csak...van...
mert költséghaté-konyak.. mint nálunk is
na itt 2órálya esiksz a hó.,..szépen
de a földön meg olvad marad is meg olvad is.. de ha este jŐ a fagy..akkor lesz itt aztán .. .aly.jaj.lyaly
ebből a hétvégéen olyan királyat lehet menni itt arad és környéken hogy ihajylyalyjaj
tudomásul kell venn..van az az idő amikor ott hon kell lenni és a terveket szövögetni...
mókoltatni
ci-gányoltatni
neme a bergnél ugy tsinálták meg gépműhelyben
hogy felhegesztették a berugókart agyrészét...
ugy hogy először kimérték mekkora za ami a berugókarban az excentricitás.. az 1mm azpl már egy nagy lógás!
szóval kimérték hogy 1mm és azt fogták femlartál úgy hogy a 18as helyett 19es lett...de kör alakú...akkro felhegssztették az kis agyat majd 19esre leesztergálták...összeraktam és ...tadáÁÁÁm
jó lett...
persze nem ismán othon ivvel hegseztik hanme profin...ami nem bassz meg az anyagszerkezetet...és figyeltek a kis lukra is !mert oda a rugónak azért még be kell találni.
de ha felehegsztés helyett egy 0,5mm falvastagságú acélperselyt rakatok rá..az is jó lett volna..de nekem meg volt görbülve már az kis acélpöcs is..igy a hegesztés ezt is helyre hozta
de igazán akkor lett a tökéletes a 650fe husabergem..mikor eladtam...
mert az volt a tökély hogy már nem az enyém .. .
nem kell bele nagy persely, 1mm es falú is bőven elég, ha kiveszi a lógást, azt meg megbírja szerintem, nekem is perselyezve van, amit szerváltam bontottat, bírja
28 pénzért szerintem csinálnak neked acélból 2-t is
Zarándolt keresd ez ügyben, ő állítólag tud mókoltatni acél berúgókart valakivel.
bele se fogjatok...
ránézésre olyan lesz mint a gyári, viszont a berugokar+fékpedál+sebválto kar, mind komoly alu ötvözetböl vannak, ha felhegesztitek vagy meghegesztitek kilágyul mint a pöcs...