most ezzel nem azt akarom mondani hogy nem tudok mototrolni csak pl. ahol a bálinyo felmászik elsőre én lehet hogy másodikra-harmadikra ez van meg ha kell bele megyek a szoposba is de nem biztos hogy ugy teljesitek mint aki motoron alszik
figyelj ide dzsozefinjózsi hát lehet ilyenfajta turát is szervezni nincs azzal semmi baj ...főleg így bemondod előre frankón hogy mi a téma(becsülöm)....csináltunk már ilyen lájtos dunakanyarnézéses témát....(volt hogy nem direkt lett lájtos vérprofiknak bejentkezettt osztrákokkal meg sorolhatnám ...akik mint kiderült a papírpénzen nem tudtak átkelni de menjünk a pronyomonrályderek)
na és ha valakit érdekelnek a természeti szépségek (ez a sötétzöldek szerint hülyén hangzik egy endurós szájából ...de szopjanak le) eljuthatsz olyan gyönyörű helyekre , hogy esküszöm elcsodálkozol.....amúgy sose jutnál oda életedben...vagy nagyon kis eséllyel nagy melóval...aki látta még nem panaszkodott....ha van kedved szólsz jössz..csak ehhez jó idő kell...
Mi itt "iszonyat nagy" csapatot alkotunk,de szórom az igét,s tényleg sikerül általában egy autónyi embert összeszedni nagyjából azonos tudásban is. Szerencsére itt működik az autózós utazás,nagy erőfeszítéssel persze
sokszor leirtam ide neked hogy én SOHA nem találtam embereket akik betársultak volna ilyen utazos vendéghajtásokba... de tovább megyek itt ezen a környéken már szinte alig motorozik valaki.....
a palotai nagy csapat totálisan szétesett, főleg az anyegin, meg egyébb dolgok,....aztán kezdett lenni egy új fiatal lelkes csapat, ők meg el se mondom hogy jártak...a fotozkodásal..
a lényeg senki nem motorozik , szoval ezuton űzenem a titok olvaso ződeknek ,hogy itt a már nincs dolguk mert olyan ritka a terep motoros mint a lilla varju....
na a tévédet nekem pont hiába reklámozod..magasrol leszarom milyen vastag hátrafelé a készülék, meg milyen nagy a monitor....
attol még ugyan az a szar van benne...
mondom irigye vagok rátok högyi landerekre...hályg lánder..hegylekókra..
én irigy..aki amúgy senkire sem irigykedem...(kivéve feri endúró motorosos baráti körben elért eredményeire)
ha kimész wegy kroccpályára.. és ott 2500 a belépő..hát mig oda kimész egyedül..mert nekem az minimum 40kilcsi..akkor már eg románia olcsob ha ketten kimegyünk...
de a tiéteket hogy kiméka kert végéből indul a tuti..azt nem lehet olcsóbban megúszni..viszont te is és dév is ezért hajtotok egyedülibe..mert nem kell senkivel törödni csak hajtani...de az egyedül hajtások eredménye a fejlődésben való megállás...
viszont az állandó faszverés eredménye a sok és jól kiegyensúlyozott fasza kis hajtások .
ezt magyarázom
de pézbe van az is..de ha már 2-3 megyünk akkor 5-6ezerből kivagy egy hosszab túrán is...ha meg 4en akkor meg 4ezerbőll..de van olyna titokmacska aki azt is sokalta ...de már nem fogja
viszont ha én is olyan helyne laknék mint te vagy dév..akkor vagy patyi.,.vagy lyimmi akkor minden kilóméter amit a kocsiba kell rakni motorozásért kidobott pénz...
mert ezek a helyek ott nálad is meg mirkónál is.. a minek mennyke le 800km ha itt van ez kategória maga lene részemrőlé a megtestesült álom..
de hogy ez van ..igy emezt kell csinánom..igy visont sok helyne látok sokembert de ez sem szar!
most volt a teleshopba pont