értem én hogy mit magyarázol, de én pont a mindenhová bejuto olaj miatt több értelmét látom egy rövid, de ovális furtanak ,és nem szarrá könnyitve, max 6-os maroval...
de ez mondom a jövő zenéje, egyelőre ennyi, aztán jo hosszu teszt. és kiderül kell-e még.
Viktor!
Egyik sem!
Én nem tudtam regimentre menni mer jött a 3.gyerek oszt asszony morcos volt
Déván találkoztunk mellettünk aludtál a kocsiban nekem kellett volna valami szivacs mer én aludtam a földön a lakókocsiban !
A haverek szerint én vok az az aránytalanul magas gyerek
Kapiss
zsolti ,ez tényleg jo megoldás... tudom értékelni az ilyen egyszerű, de annál nagyszerübb megoldásokat, ráadásul ezek sose romlanak el.
nálam csak az a gond hogy technikailag igy olajat folyatok a támcsapágy persenyébe, és onnan a tengelybe, max azt tudom olajozni, mert onnan nem jut ki a lamellákhoz soha...
legalább egy családi focicsapat.
de ez mondom a jövő zenéje, egyelőre ennyi, aztán jo hosszu teszt. és kiderül kell-e még.
Egyik sem!
Én nem tudtam regimentre menni mer jött a 3.gyerek oszt asszony morcos volt
Déván találkoztunk mellettünk aludtál a kocsiban nekem kellett volna valami szivacs mer én aludtam a földön a lakókocsiban !
A haverek szerint én vok az az aránytalanul magas gyerek
Kapiss
de volt barát aki probált más tipusu lamellát, és a hiba megmaradt...ergo nem ott van a fő baj oka... hanem az olajzásban.
nálam csak az a gond hogy technikailag igy olajat folyatok a támcsapágy persenyébe, és onnan a tengelybe, max azt tudom olajozni, mert onnan nem jut ki a lamellákhoz soha...
az első egy perc után sem lesz jobbb.
http://youtu.be/5ifUaCcP5Qw