Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy utálom a focit
Köszike
Na azé
3 gyerek ez ám az extrém enduro... ilyenkor nem szabad megállni, csak a gáz és akkor nix hiszti...

legalább egy családi focicsapat.
értem én hogy mit magyarázol, de én pont a mindenhová bejuto olaj miatt több értelmét látom egy rövid, de ovális furtanak ,és nem szarrá könnyitve, max 6-os maroval...

de ez mondom a jövő zenéje, egyelőre ennyi, aztán jo hosszu teszt. és kiderül kell-e még.
Viktor!
Egyik sem!
Én nem tudtam regimentre menni mer jött a 3.gyerek oszt asszony morcos volt
Déván találkoztunk mellettünk aludtál a kocsiban nekem kellett volna valami szivacs mer én aludtam a földön a lakókocsiban !
A haverek szerint én vok az az aránytalanul magas gyerek
Kapiss
látom ezt már zéé is leirta.
loko néztem azokat a kevláros lamellákat szépek..

de volt barát aki probált más tipusu lamellát, és a hiba megmaradt...ergo nem ott van a fő baj oka... hanem az olajzásban.
zsolti ,ez tényleg jo megoldás... tudom értékelni az ilyen egyszerű, de annál nagyszerübb megoldásokat, ráadásul ezek sose romlanak el.

nálam csak az a gond hogy technikailag igy olajat folyatok a támcsapágy persenyébe, és onnan a tengelybe, max azt tudom olajozni, mert onnan nem jut ki a lamellákhoz soha...
meg se állok nyomom mint az elmebeteg
itt van ne...értékeket is teszünk ide..
az első egy perc után sem lesz jobbb.
http://youtu.be/5ifUaCcP5Qw
de ez titok
már van tetökárpit, műanyak motortakaró, gumikégerek, ablakmosó tartály, kormány meg néhány aproság
Hord ki alkatrészenként,aztán majd összerakjuk!
ha lehetne hoznék
Egy új merci a gyárból. Más nem,ennyi!
ktm, husaberg, parilla
jövöhéten mének kecsora valakinek valami?
jimmy
Bélák.
tessék
az ferensz doga
sza a fórum mi a bré van? valaki hintsen már el egy marék 5 centest hátha lesz mit kapkodni!