Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de felvilágosítottam hogy csak 10 éves lett ám,nem 18...kicsit el van varázsolva a drágám
már megszabta hogy milyen előnyökkel jár az hogy ő 10 éves lett
pl: a kocsiban ha hárman megyünk valahova,én ülök hátra,ő pedig előre és ilyen ehhez hasonlók
megyek fél 10-re dolgozni,pontos leszek,nem mondhatom hogy a nagy forgalom meg a nagy hó miatt elkéstem,az az 50 méter nem akadály nagy hóban sem
nagy gratula neki

azt hittem ő már több...
ide is mondja... megy az ijesztgetősdi...
kedden lesz az én nagy fiam 10 éves
igazad volt,ideért a hó
nem is akármekkora!
jóreggel .
na egy kis érték nektek..de meg kel benne keresni...
mert ilyen egy órás vidiben könnyen elvesznek az értékek..de 22perc körül már van

szali.
nem neked küldtem a vidit..amit leoffolsz(mocsok..szpongyori értékeket észre nem vevő)..mert nem szereted az igazi értékeket
hanem annak akinek a szivében a reménytelen szerelem okozta seb...már lassan fekéllyes mélységbe belemarta már magát
mint a sav teszi ezt néhol a fürdőszobában néhol az inter nyeten

ez egy igazai ötszentes..ne vegye fel senki..odaragasztotta ma pultra ..az igazi értékek közé...
vegyétek észre ..ez csak kinai ötszentes
derégi mit találtam .

http://youtu.be/s2YcS5jh_eI

a másik fele izgis a narrátor hogy pörög.
na lyaú élyt.
az igazából szerelem betétdalát küldöm azoknak akiknek hiányérzetük van a szivükben...
http://youtu.be/BKGAdE6wwTM
a videót csak akkor rakd fel ha tökös vagy....
szali már előre retteg milyen kompromitáló szerelmes képek lesznek ott...zsri meg alig várja hogy újra a lamúr képeit lássa
Ha meg akartok tanulni rendesen szerelni,vegyetek ilyet,ezen gyakorolhattok
ledt ám de még hogy milyen...
bekapcsolom nagyon erőssen világit elöl..este kikapcsolom kicsi led kicsit világit elöl
jó a fogyasztása ..kisseb mint egy 300tonnás présgépenk...és a 3X16 ampert sem kúrja le(mindég) csak ha csatornát akarok váltani
Na mennyé a icsába
csak a konkurrenciát látod egy versenyen mindíg.....és azok az 525 ök
most mi van átmentetek totálgázra ?
z45678
valami rémlik..egy nagy magas srácról..aki ott volt..és mikor rályült a motorra..leért a lába a földig
géza 5csire- a kiskerészre -emlékszem mert az is 525tel volt meg még egy srácra az is 525tel..akkor az lehettél te
tényleg ledt tv-d ?
nem mondod
frenszin valszeg szerkeszit a totálgázt....
mert ott azért van kevés beirás mert CSAK azok felelnek meg az ÉRTÉKET KÉPVIESLŐ elképzeléseknek.. a többit moderálta már..mert kb ma ia oda 1345 aktiv olvasó 6ezer beirása volt csak moderálni kellett belőle ötezer kiléncszázon valamennyit...
de mi ezt nem láthassuk mert moderátorkódunk nix..
de mivel feri amibe belefog sikerre viszi(lásd szegény szali története vs zsir feri életútja)..
ezért én CSAKIS igy tudom ezt elképzelni..hajrá totálgázosok

ma
most