már megszabta hogy milyen előnyökkel jár az hogy ő 10 éves lett
pl: a kocsiban ha hárman megyünk valahova,én ülök hátra,ő pedig előre és ilyen ehhez hasonlók
jóreggel .
na egy kis érték nektek..de meg kel benne keresni...
mert ilyen egy órás vidiben könnyen elvesznek az értékek..de 22perc körül már van
szali.
nem neked küldtem a vidit..amit leoffolsz(mocsok..szpongyori értékeket észre nem vevő)..mert nem szereted az igazi értékeket
hanem annak akinek a szivében a reménytelen szerelem okozta seb...már lassan fekéllyes mélységbe belemarta már magát
mint a sav teszi ezt néhol a fürdőszobában néhol az inter nyeten
ez egy igazai ötszentes..ne vegye fel senki..odaragasztotta ma pultra ..az igazi értékek közé...
vegyétek észre ..ez csak kinai ötszentes
a videót csak akkor rakd fel ha tökös vagy....
szali már előre retteg milyen kompromitáló szerelmes képek lesznek ott...zsri meg alig várja hogy újra a lamúr képeit lássa
ledt ám de még hogy milyen...
bekapcsolom nagyon erőssen világit elöl..este kikapcsolom kicsi led kicsit világit elöl
jó a fogyasztása ..kisseb mint egy 300tonnás présgépenk...és a 3X16 ampert sem kúrja le(mindég) csak ha csatornát akarok váltani
z45678
valami rémlik..egy nagy magas srácról..aki ott volt..és mikor rályült a motorra..leért a lába a földig
géza 5csire- a kiskerészre -emlékszem mert az is 525tel volt meg még egy srácra az is 525tel..akkor az lehettél te
frenszin valszeg szerkeszit a totálgázt....
mert ott azért van kevés beirás mert CSAK azok felelnek meg az ÉRTÉKET KÉPVIESLŐ elképzeléseknek.. a többit moderálta már..mert kb ma ia oda 1345 aktiv olvasó 6ezer beirása volt csak moderálni kellett belőle ötezer kiléncszázon valamennyit...
de mi ezt nem láthassuk mert moderátorkódunk nix..
de mivel feri amibe belefog sikerre viszi(lásd szegény szali története vs zsir feri életútja)..
ezért én CSAKIS igy tudom ezt elképzelni..hajrá totálgázosok
pl: a kocsiban ha hárman megyünk valahova,én ülök hátra,ő pedig előre
azt hittem ő már több...
nem is akármekkora!
az érték.:
http://www.youtube.com/watch?f...!
na egy kis érték nektek..de meg kel benne keresni...
mert ilyen egy órás vidiben könnyen elvesznek az értékek..de 22perc körül már van
szali.
nem neked küldtem a vidit..amit leoffolsz(mocsok..szpongyori értékeket észre nem vevő)..mert nem szereted az igazi értékeket
hanem annak akinek a szivében a reménytelen szerelem okozta seb...már lassan fekéllyes mélységbe belemarta már magát
mint a sav teszi ezt néhol a fürdőszobában néhol az inter nyeten
ez egy igazai ötszentes..ne vegye fel senki..odaragasztotta ma pultra ..az igazi értékek közé...
vegyétek észre ..ez csak kinai ötszentes
http://youtu.be/s2YcS5jh_eI
a másik fele izgis a narrátor hogy pörög.
az igazából szerelem betétdalát küldöm azoknak akiknek hiányérzetük van a szivükben...
http://youtu.be/BKGAdE6wwTM
szali már előre retteg milyen kompromitáló szerelmes képek lesznek ott...zsri meg alig várja hogy újra a lamúr képeit lássa
bekapcsolom nagyon erőssen világit elöl..este kikapcsolom kicsi led kicsit világit elöl
jó a fogyasztása ..kisseb mint egy 300tonnás présgépenk...és a 3X16 ampert sem kúrja le(mindég)
valami rémlik..egy nagy magas srácról..aki ott volt..és mikor rályült a motorra..leért a lába a földig
géza 5csire- a kiskerészre
mert ott azért van kevés beirás mert CSAK azok felelnek meg az ÉRTÉKET KÉPVIESLŐ elképzeléseknek.. a többit moderálta már..mert kb ma ia oda 1345 aktiv olvasó 6ezer beirása volt csak moderálni kellett belőle ötezer kiléncszázon valamennyit...
de mi ezt nem láthassuk mert moderátorkódunk nix..
de mivel feri amibe belefog sikerre viszi(lásd szegény szali története vs zsir feri életútja)..
ezért én CSAKIS igy tudom ezt elképzelni..hajrá totálgázosok
ma
most