én gázlámpával beszoktam gyújtani a kokszot /olajat ami benne van, ha már izzik vagy ég magától akor kompresszorral fujatom és szépen végig kiég belőle a mocsok
hagyd benne allni kicsit ,h kis benzingoz legyen a rezoba......aztan begyujtod,de javaslom,csak tavolrol,ugy fog szelelni,h 50 nagyobb fofuvokat igenyel majd
na ha rá bírtad szerelni minden passzol akkor ergo közel rávaló is lehet ...de ez ettől még nem biztos...
ha nagyon nem megy de a régivel meg patent volt minden akkor az nem karbi vagy nem csak az ...inkább belefészkelt a kelempászmadár ...
szóval ki kéne először ,szedni ,égetni stb.. a dugulást és utána ...finomítgatni ...karburálással mittudomén ...szerintem...
de majd jön a sok szerelő és megmondja
Sziasztok. Lenne egy kis rezó problémám. Fent volt egy FMF rezó, de vettem egy SPES rezonártot a motorhoz. Namost a SPES-sel, szinte fel se pörög, szenved.
Ez karburálással lehet megoldani vagy esetleg a rezóban van valami ami miatt nem tudnak rendesen áramlani a dolgok
Mert hullott ki belőle levél meg hasonló dolgok (Ismerőstől vettem és a sufniba volt beb*szva)
én nem vágom annyira nem sokat szoptam még kuplungal.
én a felső munkahengerrel kezdeném. dugattyút cserélnék benne tán alul is új gumigyűrű. a többi amit leírtál jónak kell lennie! a tűgörgő az vagy jó vagy szét van kopva de az kurvasokáig birja gyakorlatilag évszázadokig. én azt ki lőnném. de amúgy az nem egy nagy pénz csapágyboltban van. ina- t rakjál bele. ha mégis.
az olajad az tuti jó. talán az a francia löttyöt kicserélhetnéd brembó blodera azis csak 2000 egykisflaskával. de leges legelőször a karmanytúkat és a gumigyűrűket nézd vagy inkább cseréld. egy kezdődő karmantyúhiába tippelnék ami még műkszik de már kezd szopatni! ha szétszeded szinte semit nem fogsz rajta látni! avatott szem kell hozzá ,hogy tudd mit kell nézned. tizedmm nyi kis bekopás a karmantyún már simán bekapkod levegőt és cumiztat.
- Váltóba Motul 5100 10w-40-t használok, a munkahengerbe Citroenhez kapható mineral olajat.
- Kosár nem lóg, alátétre nem gyanakszom századokról beszélhetünk max..
- Rugók újak, lamellákkal cseréltem.
- Kiemelésre rámérek, ha nincs meg a 2 mm mit tudok tenni?
- Ha kiemelésnél ferdén, nem egyenletesen emel ki, akkor beszélhetünk a tűgörgőkről! Ennek is utána nézek!
Angol orszagban voltam,de nem a Dewid Najtnal.Semmi extra ott azert nem nagyon lehetne motorozgatni a termeszetben ossze vissza,m naggyon megbasznanak....meg az atkoto szakaszokon renszam nelk menni sem accepted.
Ha erre jarsz Vik,megkernelek ,h szereld mar le a gumit,meg vissza,h had szokja a fekete elox felni a szerelovasat
Jo a videjo,a narrator meg.......valami fantasztikus.asszem a total gaz forumon a zarandol?
örülök nektek.. mindnek...
rély mesélj
merre lyártál
hol ka-lyáltál
gondolom silyelni voltál...fransziaországban..
gumiszerelésben (is) ha kell segitünk...
tos..meg van a thankod.. a nagy T 34es
na hály.
hát imádom ezt a fórumot mert teli-s teli van totálgázos dolgokkal
azért lássuk be a BBnek, aliás csák ronix azért most sem szólt mellé
mert a legnagyobb ötcentes dobáló nyalja fel a legtöbb öt szentest...és az értékekről beszél miközben a kerti budira szögeli fel a táblát a következő felirattal:ÉRTÉKMEGŐRZŐ
de nix is baj ezzel.. csak ne akarjon mindent de mindent szabályozni...
mindenről szavaztatni...és a nemtetsző véleményket meg kitörtölni...
ez olyan mostani zsidesz kormányozós.. .
hagyd benne allni kicsit ,h kis benzingoz legyen a rezoba......aztan begyujtod,de javaslom,csak tavolrol,ugy fog szelelni,h 50 nagyobb fofuvokat igenyel majd
hogy maradjunk az értékeknél hallgasd meg legjobb!eredeti old school http://youtu.be/lfUjkm5Rp-U
ha nagyon nem megy de a régivel meg patent volt minden akkor az nem karbi vagy nem csak az ...inkább belefészkelt a kelempászmadár ...
szóval ki kéne először ,szedni ,égetni stb.. a dugulást és utána ...finomítgatni ...karburálással mittudomén ...szerintem...
de majd jön a sok szerelő és megmondja
Ez karburálással lehet megoldani vagy esetleg a rezóban van valami ami miatt nem tudnak rendesen áramlani a dolgok
Mert hullott ki belőle levél meg hasonló dolgok (Ismerőstől vettem és a sufniba volt beb*szva)
viszek neked még egy holmit hétfőn...
én a felső munkahengerrel kezdeném. dugattyút cserélnék benne tán alul is új gumigyűrű. a többi amit leírtál jónak kell lennie! a tűgörgő az vagy jó vagy szét van kopva de az kurvasokáig birja gyakorlatilag évszázadokig. én azt ki lőnném. de amúgy az nem egy nagy pénz csapágyboltban van. ina- t rakjál bele. ha mégis.
az olajad az tuti jó. talán az a francia löttyöt kicserélhetnéd brembó blodera azis csak 2000 egykisflaskával. de leges legelőször a karmanytúkat és a gumigyűrűket nézd vagy inkább cseréld. egy kezdődő karmantyúhiába tippelnék ami még műkszik de már kezd szopatni! ha szétszeded szinte semit nem fogsz rajta látni! avatott szem kell hozzá ,hogy tudd mit kell nézned. tizedmm nyi kis bekopás a karmantyún már simán bekapkod levegőt és cumiztat.
- DewEnduro, ronis,, zarándol, KT,,Maki
- Váltóba Motul 5100 10w-40-t használok, a munkahengerbe Citroenhez kapható mineral olajat.
- Kosár nem lóg, alátétre nem gyanakszom századokról beszélhetünk max..
- Rugók újak, lamellákkal cseréltem.
- Kiemelésre rámérek, ha nincs meg a 2 mm mit tudok tenni?
- Ha kiemelésnél ferdén, nem egyenletesen emel ki, akkor beszélhetünk a tűgörgőkről! Ennek is utána nézek!
Köszönöm a válaszokat.. majd jelentkezem!
Üdv: Dani
Ha erre jarsz Vik,megkernelek ,h szereld mar le a gumit,meg vissza,h had szokja a fekete elox felni a szerelovasat
Jo a videjo,a narrator meg.......valami fantasztikus.asszem a total gaz forumon a zarandol?
rély mesélj
merre lyártál
hol ka-lyáltál
gondolom silyelni voltál...fransziaországban..
gumiszerelésben (is) ha kell segitünk...
tos..meg van a thankod.. a nagy T 34es
hát imádom ezt a fórumot mert teli-s teli van totálgázos dolgokkal
azért lássuk be a BBnek, aliás csák ronix azért most sem szólt mellé
mert a legnagyobb ötcentes dobáló nyalja fel a legtöbb öt szentest...és az értékekről beszél miközben a kerti budira szögeli fel a táblát a következő felirattal:ÉRTÉKMEGŐRZŐ
de nix is baj ezzel.. csak ne akarjon mindent de mindent szabályozni...
mindenről szavaztatni...és a nemtetsző véleményket meg kitörtölni...
ez olyan mostani zsidesz kormányozós..
ugyis erre megy ki a jatek