mondom gyagyásnak-kint délyván-várjá ez számzáras..hivjuk fel őket oszt megmondják a kódot..
őt ez nem érdekli és leszarja minek zárták le...ő hoz egy flekszet és levágja a gecibe..hogy képzelik ezek a marhák hogy este 8kor az ő gépét is lezárják mer milyne hülyék hogy setét előtt lezárják... ez szombat este volt...szali épp a gumit akartra megflekszelni hogy jobban fogjon...de a 230v és a fleksz megszerzése egyszsrűbbnek látszott mint a telifon...amivel egy 10ezres lakatot megment
a lékszűrőt előtte nap etette meg szali..mikor csoresz épp vágta egy szemmel rövidebbre a haverja láncát hogy ha majd 5 cent(it) nyúlik akkor jó legyen mert azt egy versenyen kell felrakni két futam közt ....otthon az nem lett volna jó nyugodt szituban ...mondom én nem értek hozzá nem vagyok én racer
nem emlékszem minden motorozásra olyna tisztán mint egy led lcd tévé képe de azért vannak fel fel-RÉM-lő történetek
sebis endúró az szali és zsir utolsó thawai! szerelmetes túrálya.. olyan második nászút
akkor is épp az volt hogy a helyiek mind köcsög de feri..feri az zsir volt
szegény katipetitnek is ugy mutatta be szali a hegyet hogy megutálta az ember egyből...mint fater
mert nem a szép oldalát mutatta meg..nekik hanem a semilyet..nem pedig ezt: http://youtu.be/7Hj8QKb3_FQ
hol? én nem értem az egészet. na mindegy . én akkor tök máshol voltam pedig. de arra sem emlékszem már pontosan hogy az hol volt. sokat iszok mostanában tán felejtek ...
fogta valaki és az összetolt motorokat lezárták egy bazinagy hevederzárral körbe vagy 10 motort egyben és lementek a szállásukra 20 km rel arrrébb. ez délután volt a prolong után. én meg semmit se tudtam az egészről és épp akkor ette tele magát homokkal a gépem mert szarul állt a légszűrő. kicsit sokkos voltam és akkor akartam szerelni erre látom le van zárva a motorom egy gacivastag láncal! a többire nem emlékszem.
mi ott befostunk és elmenekültünk. kátai megijesztgetett és inkább elmentünk túrázni velük. az legalább lájtos volt. én kicsit féltem ott sebisben durvának igérkezett az egész meg minden. majd máskor.
ja az nem is én voltam. akkor nem tudom. de zaránd ott volt. de az se biztos. mi voltunk azzal a bazinagy szürke lakokamionnal aminek saválló tusoló volt a végében és ott dekkoltunk középpen! így se?
áá én vágom. én is ott háltam a 1,5 méteres teszkos sátorban kilógott a lábam. adtatok áramot köszi .én flexeltem el a zárat amivel lezárták a motorom. mán akkor szalajtottam nem kicsit.
őt ez nem érdekli és leszarja minek zárták le...ő hoz egy flekszet és levágja a gecibe..hogy képzelik ezek a marhák hogy este 8kor az ő gépét is lezárják
a lékszűrőt előtte nap etette meg szali..mikor csoresz épp vágta egy szemmel rövidebbre a haverja láncát hogy ha majd 5 cent(it) nyúlik akkor jó legyen
nem emlékszem minden motorozásra olyna tisztán mint egy led lcd tévé képe