üdv kemények a dolgok józsikám az lehet de nem az én szemembe ..... ne legyünk már ilyen cinikus kretének hogy 1-ik hétvégén puszi haverok vagyunk motorozás stb utánna meg köpködünk a másikra ettől nem vagy menő sem kemény a keménység nálam ott kezdödött mikor este6 -tól reggel 6-ig leszedtem 40 kbméter padlót a gatter után nem ám a számitógép elött menösködni elnézést kinek nem inge nem veszi magára tisztelet a kivételnek üdv 1 eccerű gyerek
szkály
benzinnel ne.. rély csak polyénkodott.. de ős is tudja a benzin nem játék..
könnyen párolog szoba hőmérsékleten is(hacsak a szobádan 10foknál kevesebb van ) is .. gyorsan gáz formára kerül közben keveredik a levegő okszigényével és robbanóképes elegyet alkot.. és úgy szétvet mindet mint a szar.
a rezódat is könnydén kirózsásit6ja...
ne csináld..
csuka..ez ti vagytok?
mert akkor fasza...
a máskifórumból ideköpködővel ne foglalkozzz.
jól nyomjátok...az hogy ggvel cr vagy 525te lvagy a jobb azt meg te érzed a bőrödön mikor ugyan azokkla hajtol mint eddig..és a sorban ahol eddig voltál..ott előrébb vagy É vagy sem..ha lőrébb vagy kkro jóül választottál ha hátrébb akkor
de ez nem egy motorozáskor derül ki..ehez sok hajtás átlag mutatja meg...
én pl a 450kutyabergel is és a 525 kártélyemmel is ugyan úgy megyek...
dani.
az olaj jó...azlhm olaj nem tudom..de pl a repsol olajnál repsol a 10w olaj az 105 fok körül elhagyta magát..de amúgy ezzal is működöt csk kicsit később emelt ki..ami az 100 100alék hogy a mol SA 15 hydro olaja az jó..de csak az a molnak amúgy van több hidroolaja is de azok a hőt nem birják....csak a SA 15 lengéscsilapitó olaj a jó.. az anyit tud 1500ft/literből..mint a ktm mineralos olaja..
első lépés lhm olaj lecseréleése..hacsak nem eddig is azzal volt és tökéletes volt...(amúgy egy idő után az is elfárad6 ..szóval cseréld le az olajat)
a ferde kiemelés az tisztán rugóerő problem...az uy gy tudod javitani hoghy a a 6 rugót párositod.. hogy egyformán legyenek az gyengébb és erősebb rugók párban..szembe!
kedves másik fórumból ide köpködö jó arc tsávó..tudjuk hogy te rakod ide a szarkupacot és hogy irigy vagy hogy itt sok jó arc van poénos savazós kedves és tecnikilag sem analfabéták..
lehet erre vagy irigy..hogy a te fórumodon ilyen ..nincs
hát sajnálhatod is..amig ilyne öt centes nagy arc vagy aki lenézi a többit..mert csak ő csinál értéket.. a többi meg gyökér.-.
csak ő visz sikerre mindent a többi meg ehez is béna..addig légyszi..kérünk..ne köpködj ide...
és akkor a 3ból már egy gyökeret ki is iktattunk...zóó-lika is elment...tégy úgy..távozz emlet fővel.. vagy ne légy szarrrrágó és akor a többiek nem fognak utálni...
ez nem ötcentes kicsinyeskedő duma..ugy mint a délelőtti bálint beirás sem!nem akarunk megváltoztatni...de ezen a fórumon akit szivesen léátnak a tagok azt 3 óránként nem küldi el egyszer az egyik egyszer a másik és igy tovább a többiek is... qrwa annyába..érted .
ZoZeee
vigyaz mert figyeld a képet engem ez a 3 személyes hiszti itt erre emlékeztett.
azért a sok titok olvaso mert ha bemesz kikergetnek s megharapnak, ha nem mesz be akkor
"jjáááj hol lehet mi volt jááj nem is értem hol van a kis édes..."
megint beírsz megsérted a leékét valamelyiknek a gyengéjével s kezdődik a sértegetés, egyik a fényképével a másik a 100% szar- teremtéssel.
ettöl még 1 dolog igaz ez egy 3 személyes szarkupac.
amit tudok ezzel kapcsolatban ,hogy nekem honnan jött ....faterék mikor gyerekebb voltam s kiváncsi a műhelyben mindíg kérdeztem... mit csinálnak meg a mi lesz ebbőlre ezt válaszolták.... háá kelempászmadárkereső
meg nyuszibuszra torzsakivető fából vaskarika meg ilyenek...
akciók..
itt nálunk -1 -2 fok volt egész nap..+ munka volt.. mesélj plííz
benzinnel ne.. rély csak polyénkodott.. de ős is tudja a benzin nem játék..
könnyen párolog szoba hőmérsékleten is(hacsak a szobádan 10foknál kevesebb van
a rezódat is könnydén kirózsásit6ja...
ne csináld..
mert akkor fasza...
a máskifórumból ideköpködővel ne foglalkozzz.
jól nyomjátok...az hogy ggvel cr vagy 525te lvagy a jobb azt meg te érzed a bőrödön mikor ugyan azokkla hajtol mint eddig..és a sorban ahol eddig voltál..ott előrébb vagy É vagy sem..ha lőrébb vagy kkro jóül választottál ha hátrébb akkor
de ez nem egy motorozáskor derül ki..ehez sok hajtás átlag mutatja meg...
én pl a 450kutyabergel is és a 525 kártélyemmel is ugyan úgy megyek...
dani.
az olaj jó...azlhm olaj nem tudom..de pl a repsol olajnál repsol a 10w olaj az 105 fok körül elhagyta magát..de amúgy ezzal is működöt csk kicsit később emelt ki..ami az 100 100alék hogy a mol SA 15 hydro olaja az jó..de csak az a molnak amúgy van több hidroolaja is de azok a hőt nem birják....csak a SA 15 lengéscsilapitó olaj a jó.. az anyit tud 1500ft/literből..mint a ktm mineralos olaja..
első lépés lhm olaj lecseréleése..hacsak nem eddig is azzal volt és tökéletes volt...(amúgy egy idő után az is elfárad6 ..szóval cseréld le az olajat)
a ferde kiemelés az tisztán rugóerő problem...az uy gy tudod javitani hoghy a a 6 rugót párositod.. hogy egyformán legyenek az gyengébb és erősebb rugók párban..szembe!
kedves másik fórumból ide köpködö jó arc tsávó..tudjuk hogy te rakod ide a szarkupacot és hogy irigy vagy hogy itt sok jó arc van poénos savazós kedves és tecnikilag sem analfabéták..
lehet erre vagy irigy..hogy a te fórumodon ilyen ..nincs
hát sajnálhatod is..amig ilyne öt centes nagy arc vagy aki lenézi a többit..mert csak ő csinál értéket.. a többi meg gyökér.-.
csak ő visz sikerre mindent a többi meg ehez is béna..addig légyszi..kérünk..ne köpködj ide...
és akkor a 3ból már egy gyökeret ki is iktattunk...zóó-lika is elment...tégy úgy..távozz emlet fővel.. vagy ne légy szarrrrágó és akor a többiek nem fognak utálni...
ez nem ötcentes kicsinyeskedő duma..ugy mint a délelőtti bálint beirás sem!nem akarunk megváltoztatni...de ezen a fórumon akit szivesen léátnak a tagok azt 3 óránként nem küldi el egyszer az egyik egyszer a másik és igy tovább a többiek is... qrwa annyába..érted
Tudnál egy kicsit skypera jönni?!
zsir a vidi, de szerintem te jobb voltál a 2T vel zsirr.
mikor gurulunk 1-et.
néztem a vidit az ott a bager nem ? meg környéke ki a gasgas-os ?
vigyaz mert figyeld a képet engem ez a 3 személyes hiszti itt erre emlékeztett.
azért a sok titok olvaso mert ha bemesz kikergetnek s megharapnak, ha nem mesz be akkor
"jjáááj hol lehet mi volt jááj nem is értem hol van a kis édes..."
megint beírsz megsérted a leékét valamelyiknek a gyengéjével s kezdődik a sértegetés, egyik a fényképével a másik a 100% szar- teremtéssel.
ettöl még 1 dolog igaz ez egy 3 személyes szarkupac.
http://youtu.be/amQbmNKzq0c
amit tudok ezzel kapcsolatban ,hogy nekem honnan jött ....faterék mikor gyerekebb voltam s kiváncsi a műhelyben mindíg kérdeztem... mit csinálnak meg a mi lesz ebbőlre ezt válaszolták.... háá kelempászmadárkereső
meg nyuszibuszra torzsakivető fából vaskarika meg ilyenek...
na nekem innen van a szókincsembe