Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhiszem neked a gyakorlatot , de elméletben más a helyzet, nem?
az olajat felveszi a bástyán az a belső ív, s szerintem beteríti a belső lamellához is?
Nekem pont az a baj a lemezelt bástyával, hogy a lemez nem ívelt belül és nem terül ki az olaj rendesen, ezért kopik is ki, melegedett előbb a lemezelt kosár.
Felvettelek
itt a bajság oka főleg a 07-es modelltöl jött mert rárakták azt a merevitőt oda alulra a kosárra , igy az also 2-3 lamella sor kevesebb olajat kap...

2011-töl feljebb vitték a merevitést alatta van kb 10mm nyitva.
a belső kosáron vannak lyukak gyárilag is...

a fő probléma az extrém igénybevételkor jelentekő olaj hiány+leszáradás= összeragadás rángatás...
amitöl elkékülnek a fém lamellák kicsit hullámosak lesznek, és utána a jelenség egyre gyakoribb....

ha picit vársz hogy visszahüljön, és nem tul extrémkedősben mész vele akkor megint jo...
nade ha szeretnél feljutni azon az X nehéz helyen ott az ut csak felfelé visz...

amugy ezt a csunya rángatéásos sirásos balhét már hallotam ktm-en is... zoziii nyilatkozz meg kuplung ügyben...

Utánanézek, de skypon nem vagyok bejelentkezve, csak ha az asszonnyal beszélek vagy előre meg van beszélve valakivel
Tedd emailben, azt tuti megnézem
akartam skypon kérdezni valamit déw csak magának nincsen
kedve visszajelölni
Ha a rángatást akarod megoldani, arra lehet elég a lamella szett csere is, nekem is ugyan úgy rángatott már az előzővel, amit te írtál, amióta vettem bele lamella szettet és kicseréltem, nekem azóta megszűnt a rángatás, tudom folyatni kuplunggal a motort rendesen

Vagy mi lenne a cél?
Szép reggelt!

A kuplung belsejébe, meg oda ahol a csavar van, minek az olaj?
Azt gondolnám oda kell olaj, amit kenni kell, ott szerintem nincs mit kenni
Vagy befolyatod oda és aztán a ricnis kuplung belsőt is megfúrogatod belülről, hogy alul ahol csúszkál a lamella, ott is kapjon olajat?
Így egy kép alapján nem értem még
hello kv
elmondanám..szokásom szerint vagy 6 oldal van még nyitva...elmerültem a tuning kuplungok olajozási mechanizmusában...

fuu vannak variáciok rendesen...
hagyjál már... kettő áll a garázsban...
jóreggelt az értéktelen megörzök csapatának
oréndsz kántri csoppersz elmehet a faszomba..ez igen, szarból valamit
https://www.youtube.com/watch?...
kv
Morning...
http://www.youtube.com/watch?f...!

Ervin csak 5x elozte meg Boltont,csak mindig ledobta a lancot...
Teri forog az ágyába rémálmába ennyi szennytől... pfujjjjjj
1dollar please
"bakker át kell nevezzem a kert végébe azt a helyet ahol a szagnak van neki támasztva a fal 3 oldalról meg egy ajtó..
átnevezem
értékmegörzőnek.."

marha
EXTREMSZTÁJL
lyó élyt.
múgy van egy olyan mondás ha nem emlegetjük akkor nem jelenik meg ..
maradjunk csöndbe hátha nem veszi észre hogy itt voltunk
köszi bálint. ha picike elkezdi produkálni a tüneteket akkor etetek vele tyúkhúrt. állítólag az leviszi.
bakker..10ből kilenc fogorvos ezt nem ajánja...

foginyvérzés +weöres szem efektus
fel fognak ismerni hogy kutyakiképző táborod van a hold túloldalán
gyogyszert kap, meg étrend változtatás...sokszor komoly cukorbetegség áll a háttérben... de kezelhető.
ugy hivják a betegséget hogy OCD (obsessive-compulsive disorder) betegség. A magas koleszterolszint meggátolja az agyhormonok folyását, ezzel befolyásolván az általános hangulatot és viselkedést.
bakker át kell nevezzem a kert végébe azt a helyet ahol a szagnak van neki támasztva a fal 3 oldalról meg egy ajtó..
átnevezem
értékmegörzőnek..

remélem frenszin ezt nem olvasod mert neked a többiekkel elentétben nem fog tetszeni a felylett vagy is inkább túlfelykett humorérzékednek...

nyugi..nyugi ez csak két öt szentes volt..