Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öreg változtani nem lehet.
de tenni példát addni lehet.
pl. én lopot softwaret nem rakok a gépemre, nem töltök le filmeket sem zenéket a netröl, itt kezdödik a példa mutatás ne lopj.
én mindent megveszek ami másé, ha nem meg csinálom sk ha tudom.
pénzem hozzáadot értkkel szerzem meg, igazi munkával nem spekulácioval, vagy megvesze 3e eladom 6ért. meg ilyesmi.
igy tudok adni máskép nem tudok s nem is akarok.

ha lesz történelem írás háboru meg ilyesmi akor majd veszem a kapákat, ásokat s osztom szét, de nem viszem magam a halálba...
holmi hüly politikus hüly ötletei miatt...
pl. István idején s később is csak az maradhatott otthon templomba menéskor aki a tűzre vigyázott.. mindenki másnak kellet menni az agy mosásra.... beteg...
ezt nem tudom elfogadni
a magyar közöségek mindig nagyon zártak voltak, nezd meg ezt a forumot miylen, ide nagyon nehezen jut be barki is mert ki irtják savazással.

sok konyv irodot torténelem hamisitas céljabol.
a masik a kersztenység a zsidok trojai falova amivel a világot uralják,
csak gondolj bele mennyire ellentmond az ösztönödnek, hogy ha egyik oldalon megpofozák arcod nyutsda másikat... vgay szeresd felebarátod mint önmagad... ez nem ösztönös... beteg..
gondolj csak bele a hiuz hogy enne nyulat ha szeretné...

a másik a magyar - hun világot a samánok irányitották s a törzsfönökök.
holmi papnak semmi hatása nem volt a népre.
magyaroknál a felség árulás halálal járt egy idegen istennek hinni halálal járt.
s ujra a magyar igaz történet megsemmisül sokan irnak könyveket, meg hasonlo irományokat amik mesék,.
a magyartol a hagyományait meg tudását csak erövel lehetett elvenni, sok sámánt kivégeztek s tiltotak a tudás átadását. ez volt a trojai fa lo a virus amit a templomokban nyomtak át programozták a magyar ösztönös agyát. ez volt a beteg.
Ferikem azert nem kell kutyazni a tortenelmunket!Itt az ido aa
kkor valtoztass rajta!most megmutathatod!
A dakar moci kiment angliaba,egy urgehez ,aki korbeturazza a vilagot.egy barom,ki sem merte probalni a motort
én elég sokat olvasok, nézek történelmet mert érdekel...

szoval ez a verzio ahogy itt elsoroltad egyfajta szélsőségesebb nézet,

a valoság az volt hogy a nép jo része már akkor is keresztény volt, mire Vajk a késöbbi Szent István hivatalosan is felvette a keresztény vallást és megkapta az alap koronát 2. Szilveszter pápátol,
persze elötte még csatázott egyet Koppányal aki a sztyeppe törvény szerint magának követelte a hatalmat....de ott Vajk fölényesen győzött, és mint tudjuk Koppány a Veszprém melleti csatában meghalt , testét felnégyelték, és az ország 4 sarkába hordták mutogatni...

a kereszténység romában már 400-tol hivatalos vallás volt, és a korai keresztények már régen elhozták ide is a vallást, mikor ez a rokon viszály kitört addigra már volt az országnak hivatalos püspöke, és rengeteg pap-ja....

mindezt csak azért mondtam el mert a történelem főleg az ilyen fordulo pontok soha nem ugy történnek hogy ripsz -ropsz, sokkal inkább szürkék, mint egyértelműen feketék, vagy fehérek...
jah küzben kiderült nem a tiéd (dákár csoda) bocs, de azért gyere.
jo lesz gurulunk meg leszunk biztos vagy 30 ember.
kis pözsgö meg hiszti.
mit szeretnel megnezni Ferikem?
hülye vagy ezeknek nem... alig várják jöjön ki a legjujabb ilyen gép aranyozák be.. s mutasa meg havernak... majd elfárad ... eladja vagy el ajandekozza.
en szeretlek zari.... valahol sokban egyezünk...
föképp helyes irásban.
Sziasztok
Boldog karácsonyt mindenkinek...
A könyv cime :ezzé lett magyar hazátok
Talán érdekes olvasmány lehet
gyere el vele a dec 31-es gurulásra .. nek akarod... megnézném.
figy ne vedd fel ezek kemeny gyerekek komolyan.. felesleges..
mondom ne vedd fel itt edzeni jó meg dobálni at 5 centest közéjük....
zarándol!
Csak ZSírFerinek válaszoltam a kérdéseire, bocs!
Legközelebb nekem Magyarul írj, ha írsz!
Boldog Karácsony!
Tok mindegy volt h melyik politikus irja ala,eldontott teny volt!
Es elmondom,teszteltem vele egyet,kuuuuurva jol viselkedett az erdoben is,jol ugrott(nem 60l volt benne),a melyszantasban nem szitalta a kormanyt,lepuhitott kormany csillapitonal.......a fektav picit hosszabb volt.Engem nagyon meggyozott,pedig balanak nez ki.
tudod ki irta alá az egyezményt... s kinek volt érdekében s miért...
az egészről beszélni is felesleges... m.o. 1000 éve veszett fejsze...

europa legnagyobb harcosait megsemmisitették.
Ok,de a terulet elcsatolast lehetett volna csokkenteni egy hatarozott politikus fellepessel,de fogalmuk sem volt....csak vartak,toketlenkedtek meg ,aztan Parizsban meg mindegy volt.
jol van, látom ki akadt a hiszti be vetted a dodcert... mi ?

persze hogy barmikor mehetek....

figy Zari megmondta te gyagyás vagy... lassan de biztos megtanulsz rajta uralkodni.... csá. béke szeretett.
réj! ultra brutálul néz ki a gép! bazze rohadtul teccik!

zsí. te meg mindent beszopsz. tükröt tartottam neked. és bekaptad te kis keszeg! hiszékeny pöcs vagy. boldog karácsonyt szereetünk. jöhetsz bármikor. te picsafüst.
jah de igy marad itt a zsééé.
Ron,

nem ausburgban 955-ben elvesztette szuverenitását a magyar.
s onnan-tol kezdve Árpád s István egész családja max 3 generácioig, voltak magyar uralkodok, utána 1000 év 33 király bol mennyi volt magyar 4-5 ?
955 a dunántúl harcosai kb 20.000 ott maradt a csatatéren, s onnatol kezdve a szuverenitást elvesztettük. onnatol csak külföldi uralkodtak nálunk, s azota ez igy van. Mondj több mint 5 magyar királyt... sorolj csak fel..
Robert Károly = Roberto Carlos nem a focista olasz !
s sorolni tudod simán az összes külföldit.

955-ota nem magyar m.o. István behodolt Rómának amikro áttvette a koronát, bizanc egyik oldalrol Otto király a másikról készült támadni...
szerintem István Király haza áruló volt teljesen emgszüntette a magyar kulturát ami nem láétezett iróttan hanem a sámánok agyában, betiltatta a sámánságot s az egész tudás elveszet, mindenkinek a kersztény (áll zsido) templomba kellet járni, át reformálták kulturánk.

Ron már ott vége volt. 1 dolog maradt a nyelvünk s az okosság.
lehet...
réjj nagyon pici igazság talán van ebben is... de véleményem szerint teljesen tök mindegyki lett volna akkor az aktuális politikus....

a feldarabolást már a háboru vége elött eldöntötték....pár brandy és szivar mellett...egy füstös szobában..
Azert a magyar aru kozott is van szar,romlott....