Az a baj,hogy az ő beszámolójukból nem derül ki az igazság!
Vik: Ajj de fasza volt,feri marha ügyes,rengeteget fejlődött,mindenhol feljött,sokat gyorsult.Köszi az új gumit.
Feri: Bazz de marha ügyes voltam ma,majdnem mint jarvis meg knight együtt.Reggel volt egy kis hiszti,mert csak 70km/h val tudtam felmenni egy siratón,de aztán az extrémbe megettem mindenkit tízóraira.Holnap reggel megyek veszek 10 milkáér egy másik hegyet,mert ezt a mait szétkapartam a picsába.Kurvaéletdetudokbazz.Hagázhisztinixfaszom.
Amúgy a kedvenc mottónk a mai napra tökéletesen igaz volt!
Ha nagy gáz van, NINCS HISZTI!
Ha minden igaz, lesz egy-két hiper-szuper video, olyan hogy egy feljáróban lehet látni zsírferit lentről feljönni, bal oldalról, aztán jobb oldalról... és a végén hátulról is és közben természetesen Vik kommentál
Sráccal beszélgetek itt kint utcán,nemrég a hídegbe,gyünnek emberformájú lények,bekómálva,kiabál az egyik Multimillionárus vagy bammeg,multimillionárus
pont az terelte el szarfelé. megbeszéltük ,hogy követ hazafelé. de már az induláskor leszakadtak és rossz felé fordultak .lejük sem volt meg benzinük sem sok. de szerintem már hazaértek.
egyébként azért vagyok csendben mert borogatom a pofám. zsír bevert két öklöst érkezéskor.
Na ugye hogy ugye! Zsebre tett téged is! Olcsón adtad.Réj legalább egy egész motort kért.Igaz nem kapta meg (még!),de legnagyobb sajnálatára még nem is volt ferivel motorozni!
én nem tudok mesélni. meg vagyok véve kilóra. hírzárlat van! majd zarándi vagy zsír mesélnek. ma zsír a nap hőse. nőtt a szememben mert egy helyen összeomlott de rendbeszedte magát lent a völgyben és feljött egy sáros hisztiben. és bár tiltakozott de a sirokinak is neki tudtam uszítani 2 x is. igaz nem sikerült de majd legközelebb. nekem azis elég volt ,hogy láttam akarja.
elnézést kérek! Ma már másodszor követtem el olyan szarvashibát,hogy kihagytam a felsorolásból valamit.De annyira sokmindene van ferinek,hogy ezt lehetetlen észben tartani.Nem csak azért mert kevés eszem van,bár ez is közrejátszhat! Asszem karácsonyra kérek egy noteszt,hogy az ilyen fontos dolgokat feltudjam jegyezni!
Vik: Ajj de fasza volt,feri marha ügyes,rengeteget fejlődött,mindenhol feljött,sokat gyorsult.Köszi az új gumit.
Feri: Bazz de marha ügyes voltam ma,majdnem mint jarvis meg knight együtt.Reggel volt egy kis hiszti,mert csak 70km/h val tudtam felmenni egy siratón,de aztán az extrémbe megettem mindenkit tízóraira.Holnap reggel megyek veszek 10 milkáér egy másik hegyet,mert ezt a mait szétkapartam a picsába.Kurvaéletdetudokbazz.Hagázhisztinixfaszom.