Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem meg össze verekedet és aki nyert az választhatótt előszőr
motort
este 22 előtt ne számíts rá, míg Viktor haza ér, aztán elkezd írni vadul, a videó meg míg felér...
Nézd végig erzberget, s utána talán lesz valami a várva várt videóból
a rózsa szin köd Haloka
Aki átnyújtott neki 8 rúd téliszalámit,azt le is van zsírozva a dolog
Hogy a faszba lehet eltévedni? Körbe járt a kecske?
Azt javaslom,kezdjuk kronologiai sorrendben.Megerkezik a kiindulasi helyre ferensz,es szivelyesen udvozli szalit............
Próbál terelni,téríteni,de nem fog neki sikerülni!
dew most a szerelmesek beszámoloját várjuk
Ez túl diplomatikus volt!
Valami történt!
igen ez gyanuuuuus,dul a szerelem

meseld szali,mit kaptal ferensztol!
Lehet benne valami igazad!
dew,hagy a pcsaba az erzberget,a mai nap videojat akarjuk
Olyan a KTM-nél is szokott lenni!
Hamis a baba,megvette szalit is a bácsi és mondom neked,
azon már fejen áll a blok?
KIBÉKŰTETEK?
Aki lemaradt a 2012es erzberg közvetítésről az itt megnézheti:
http://www.youtube.com/user/te...
Tuti,hogy karó volt?Me szerintem,a párás szemüvegtől nem láthattad,ha azt sem láttad
NA arra én is kíváncsi vagyok! Lehet bocsánatot kértek egymástól,és könnyeikkel küszköve egymás vállára borultak!
franciék eltévedtek romániában! későn érnek haza. sk ma kedvetlen volt. fázott és bánkódott, hogy nem rigával jött.
amúgy lesznek videók!egyébként mondhattok bármit, az új pirelli fimes 15000.- ért kb 50 x jobb mint bármi. egyébként jó kis év végi hajtás volt csak kicsit sokat álltunk.

zozi! köszi szépen! nem semmi vagy! holnap feladom a pénzt egy levélben jól becsomagolva. délelőtt hívlak. és tényleg köszi!
haver is csinált ilyet azt a szemészeten kötöt ki mert ő meg valami nővény levére volt érzékeny azt ugy begyuladt estére a szeme hogy bentfokták a korházba
A startlapon is rajt lesz a Viktor-magyar magyar-Viktor szótár!
Ilyen tömegtúrára ha mennék ,vinnék egy kőszáli kecskét azt az baszhatnámeg elsőnek aki utoléri(az úgyis a hegynek megy ),de csak addigmíg oda nem ér a következő
2010-es 450-es
Amúgy Hosiét vettem meg.
Figyu maaaaar,az elejerol meseld ,amikor a 2 regi barat,ujra koszontotte egymast.azaz szali,es ferensz