a hungaroring motoros iskolájában szereli a motorokat, multkor voltam bent nála bakker mennyi csilliomos motor van ott letámasztva, a garázsok pupig vannak a sok millios verdákkal, RC-8 full tuningal karbon idomok ,yoshimura komplett rendszer ilyenek, csak lestem mint jenő a moziban.
szia!
gyógyulj meg és hétvégén motorozzunk!
képzeld megy a robogóm etanollal!
azt tankoltam a kocsiba és hoztam próbaképp légszűrőt mosni,arra is jó de gondoltam teszek fagyállót a robongóba,,és kipróbáltam az etanolt,,igaz csak nehezen indult be vele de ment
ez pont annyira lesz rossz endurózni mint amennyire jó volt a 300as!
ez nem 25-ös,ha fáradt vagy ez nem bocsájt meg rögtön büntet,még a gg szépen recsegve is akár felmászik bárhová!
helyedben előbb mennék egy 250yz vel valahol...próbaképpen
erre csak és kizárolag Csabi tud válaszolni, cirka egy napig tud rola beszélni.
amugy csak azért nincs rajta a videon, bár ő is ott volt mert megellet az öninditojában a szénkefe, de aztán aznap estére megcsinálta, másnap már jött.
ki találta ki ezt a tea ízt?....
nagyon jo srác,
gyógyulj meg és hétvégén motorozzunk!
képzeld megy a robogóm etanollal!
azt tankoltam a kocsiba és hoztam próbaképp légszűrőt mosni,arra is jó de gondoltam teszek fagyállót a robongóba,,és kipróbáltam az etanolt,,igaz csak nehezen indult be vele de ment
ez nem 25-ös,ha fáradt vagy ez nem bocsájt meg rögtön büntet,még a gg szépen recsegve is akár felmászik bárhová!
helyedben előbb mennék egy 250yz vel valahol...próbaképpen
A kawás a videón a Zóka Attila? Ferihegyen együtt szoktunk motorozni vele.
erre csak és kizárolag Csabi tud válaszolni, cirka egy napig tud rola beszélni.
amugy csak azért nincs rajta a videon, bár ő is ott volt mert megellet az öninditojában a szénkefe, de aztán aznap estére megcsinálta, másnap már jött.