Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rafftingolni (nem tudom jól írtam-e?), gumicsónakkal kell, nem motorral!
szokott lenni,sajnos már én se vagyok a régi,kicsit hamarabb elfáradok az icike-picikét nehezebb helyeken!
ezek a patakmedrek, bár így jár az aki nem turista úton motorozik
ok,már akartam csinálni de az a fránya patakmeder megjavította örökre a gépemet.
1. igen a srác felsői,2. azt a biriglit is eladta, 3. igen irigykedünk, és reméljük, hogy erős légszomjad lesz fenn a magaslatokon
nagyon helyes,de akkor mi is lássuk azokat a felvételeket v
lehet irigykedni
azt hiszem lessz sisak kamerám addigra....majd csinálok néhány felvételt,a másik sajnos meggörbült!
most hivtak szombat - vasárnap megint megyünk 5-en megkapirgálni a Kárpátok oldalát
A biciklire gondoltam,TREK vagy mi volt neki
a drz-s felsöi?
Most csak négykerekűje van, az is puttonyos.
Szivesen, itt is klappolna hajtásra a wetter, de sajna melózom.
lehet mi is fogunk este hemperegeni azt,hogy hol azt nem tudom még
Nem tudom, az egyik egy K6-os drz-e vel motorozik, a másik srác 525-tel. 450-est Rajesz barátom vette meg, ő inkább városi ide-oda ugrok motornak tervezi. Zsolesz tarjáni lett, azóta 1-szer futottunk össze, Óbaroknál.
most itt is ,2 felőszakadás után jót lehetne hemperegni a sárba!
köszi köszi.....remélem lesz 1 kalappal..........itt naon motorozós idő van nincs meleg, pont jó
tudod,hogy mindig beszélünk ha több időm van...Márknak megvan még a bringája?
Nem, gond csak, ha erre jársz számolj velünk! (Tomi, Márk)
ismerhetem őket?Zsolesz kiszált?megvan még a 450-es?
nekem is van egy 15 éves srác tanitványom aki 5 hónapja kezdte de lassan én kell tőle tanuljak.....
Grt! És "egy kalap sz...rt" a következőhöz, szerencsének!
hát persze hogy lesz mire
Most két fiatal sráccal motrizunk együtt! Jók, lendületesek és ügyesebbek is mint én (meg bátrabbak?v.meggondolatlanabbak?) Mindenesetre nagyon jó fejek.
majd ha meglesz az eredmény akkor derül ki mindent, van -e mire gratulálni
gratula dr úr!