mellesleg Andi a második lett Taddy után idén erzbergen, viszont Ő már ment RBR-en nyerte is , Taddynek pedig uj dolog lesz a négy napos verseny a dzsungelban, kiváncsi leszek hogy megy majd neki....
gyalog menjen a faszom, öreg vagyok én már bohocnak...
amugy az idén ott lesz Taddy a Romaniacson is, fent van a neve a PRO rajtlistán, én boritékolom neki az első helyet hacsak el nem basz valamit a navigálásnál...
ott lesz Alma és Nagy Peti expertben nyomják, meg pár magyar... Hajrá nekik..
ezen a videon megnézheted hogy ment fel a Dynamit-on Jarvis, szerintem sokkal szebben és dinamikusabban mint Taddy,( persze ettöl még Ő nyert:) mellesleg méterre pontosan ugyan ott, amin látszik az is hogy mindkettem mentek már fel ezen a falon párszor, szinte minden kőröl tudják hol van.... http://youtu.be/CnnGrpd0C1g
Kérdezem a bolgár csókát hogy ő mégis hogyan jutott fel a hegy tetejére fotózni mikor minket nem engedtek ki a gödörből motorral, aszongya hogy hajnali 7-kor elindult és felgyalogolt végig a pályán (5 órájába tellett) - na ez a kemény, nem a Taddy
Jó hosszú vidi,az ilyen veretés már számomra rég unalmas!Semmi értelmét nem látom a sok kilométeresmajdnem aszfalt szerű erdei útaknak,a susnyásban és a kemény patakmedrekben érzem jól magam!
Viszont olyan, mintha Jarvis valahogy gyorsabban haladna..