Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

latszik hogy Taddy "trialosabban" mozog...jobban megtervezi az utvonalat es inkabb atdobja a gepet a sziklak felett..

Viszont olyan, mintha Jarvis valahogy gyorsabban haladna..
eppen dolgozom...
na mi ujsag, fiatalok?
holnap reggel 8-kor indul a csapatás a susnyásban a patakmederig!
Az egyik haverom tudja merre megy a Romaniacs verseny útvonal Szeben környékén,lehet iden megprobáljuk végig menni

Hayabusa csillog-villog minnyá következik a bííítli is
http://www.redbullromaniacs.co...

mellesleg Andi a második lett Taddy után idén erzbergen, viszont Ő már ment RBR-en nyerte is , Taddynek pedig uj dolog lesz a négy napos verseny a dzsungelban, kiváncsi leszek hogy megy majd neki....
Utcsó hétvége...
Most lesz Romaniacs júniusban ugye
legszebb férfikor, ahogy a csajom szokta mondani, mint a bor, minél öregebb annál sármosabb...

amugy Jarvis is ott lesz a Romaniacson, idén nagyon komoly nevek vannak a Proban...
Pedig a csóka is annyi idős mint Te vagy...
gyalog menjen a faszom, öreg vagyok én már bohocnak...

amugy az idén ott lesz Taddy a Romaniacson is, fent van a neve a PRO rajtlistán, én boritékolom neki az első helyet hacsak el nem basz valamit a navigálásnál...

ott lesz Alma és Nagy Peti expertben nyomják, meg pár magyar... Hajrá nekik..
Na de itt a motorokról van szó nem pedig hogy ki mennyit tud gyalogolni Ez a Sherco-s ember tényleg szépen csinálta
Mondom hogy motorral könnyű
Gyalog...1000 m-es szintkülönbséget, egész napi cuccal+fényképezőgép a hátadon...na az már valami
ezen a videon megnézheted hogy ment fel a Dynamit-on Jarvis, szerintem sokkal szebben és dinamikusabban mint Taddy,( persze ettöl még Ő nyert:) mellesleg méterre pontosan ugyan ott, amin látszik az is hogy mindkettem mentek már fel ezen a falon párszor, szinte minden kőröl tudják hol van....
http://youtu.be/CnnGrpd0C1g
Jóreggeltet
Van egy eladó Doma rendszerem 250v300EXC-re asszem SX-re is jó.Ha valakit esetleg érdekel 25ezerért viheti kompletten
Kérdezem a bolgár csókát hogy ő mégis hogyan jutott fel a hegy tetejére fotózni mikor minket nem engedtek ki a gödörből motorral, aszongya hogy hajnali 7-kor elindult és felgyalogolt végig a pályán (5 órájába tellett) - na ez a kemény, nem a Taddy
mi már tudjuk mitől döglik a légy és persze a gasgas
Akkor ti csak hegedüljetek tovább...

Addig is nesztek Erzberg képek (gennyes sok)!
szintén zenész...
amugymeg jo reggelt.
nem nem...

Manka, Szarvas ,Csibészke , Rumcájsz...

Jó hosszú vidi,az ilyen veretés már számomra rég unalmas!Semmi értelmét nem látom a sok kilométeresmajdnem aszfalt szerű erdei útaknak,a susnyásban és a kemény patakmedrekben érzem jól magam!
Jóreggeltet!