Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelet..
olvass már bele a KTM-es fórumba
beszarás
Nekünk is mondták mikor visszadtuk,h van ien lehetőség,h havi 2-3ezer...mondtuk nem köfi
Jóestét! Söröset
jó estéket béláim!
Jaja, mondtad régebben. CSAk az vigasztal, hogy havi kétezerbe fáj. De többet nem is ér
ááááááá 2 évig volt
Lassan széttiprom a vodás internet sticket. Egy rakás fos
itt 1. osztályú por De ez van majd lesz 1-2 eső
Mondjuk nálunk agyag van, az most még talán annyira nem porzik, azért kéne menni még egyet
Eddig semmi bent áll a helyén ien melegben nem nyúlok hozzá, tuti nem meek porba motorozni semmi értelme
Új belső?

Én mostanában minden menetel előtt vízpumpa szimmeringet cserélek, mert elkezd csöpögni. De már negyed óra alatt megvan
Nekem uccsó alkalommal defektes volt az első. 5ször pumpáltam fel motorozás alatt, mindig bekérezkettem vhova, h hadd pumpáljak már a kerékbe Ez van nem lehet mot tenni
Erdőben max hőség

De azért el akarunk menni most is... lehet elindulunk 8-kor, h a meleg előtt megjárjuk a feladatot
Pedig király volt most vasárnap. Többször aszittem, defektet kaptam, mert csak pörgött meg csúszott a háccsó kerék
hétfőig lesz hőségriadó vagy UV riadó, nem tom meik van most
Én is úgy gondoltam, h ott

Talán jó lesz most vasárnap... ígérnek pár fok enyhülést, meg tán még nem száradt ki teljesen a talaj
3 hete motoroztam asszem
Egyébként ebből a szempontból is jobb a sarazás... múlthéten valami 6-7 lityi benyával fossá fárasztottam magam
erdőben de oan meleg van meg nemsoká por,h ktm nem lesz kitolva 1 ideig, szar ez az alföld ienkor....
Hol?

Múlt vasárnap ketten voltunk
Fogynak a srácok. inkább enduróznak..
Bájdövéj válság...

Pár éve így esténként percenként húztak el a donormotorosok az ablakom alatt... ma összesen ha kettő volt, sokat mondok. Nem baj, legalább nem cseszik fel a gyereket. Van jó is ebben a válságosdiban
Szasztok!

Mi van itt, válság?