Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég cserélte le az egyik kaposvári rsác az öreg 2003 as 450FSE-t.
Önindítóval állandó szenvedés a gép, viszont első pöccre indul berugókarral. . .
Ha nemhajtaná az öngyújtót,akkor még a gyújtáskapcsoló előtti szálak csatlakozásai szopósak.A biztosítékok meg gyári értékűek legyenek,mert van ami nem megy,ha nagyobbat teszel bele.Szopós motor ez Ha megy akkor viszont nagyon baba Ha megy
Szeva márkatárs Ugyanilyen szutykom van.no,a biztosítékokat húzgáltad,igaz?A tipushibája ennek a reteknek,hogy a biztosítéktábla befogadó lábai a melegedéstől kinyúlnak és nem érnek hozzá a biztosítékhoz.Csavargasd meg a lábait kicsit oldalra a biztosítékoknak,mert a kilágyult befogadó lábakat,úgyis mán hiába hajlítgatod vissza.Próbáld meg így,esetleg közben,nyomkodjad is le őket,de ne egyesével úgy telibe.Ugyanezt csinálta nekem mindkettőm
éste hogyan állsz motor ügyileg?
Benzinpumpa relé.
Ha ráadod a gyújtást és zúg, akkor az is jó.
pihen
vasárnap kicsit megjárattam, hogy jó lett-e a karbi aztán várom a hétvégét kicsit a guminyomást a hátsó kerékből lejebb kell venni mert alíg bírtam elindulni...vagy kell szögesgumi
Helló dome74!

Berugókarral sincs sikra!
Olyan mintha nem kapna áramot a motor!
Amikor ráadom a gyújtást nem csinál semmit, de az önindítót hajtja és a lámpa is működik.

Valami ötleted van, hogy mit nézzek meég rajta?
Köszi
Szia kölök!
Kawa?
hellotok
Nem.
árat tudsz mondani?
Amint megérkezik, jelentkezem!

Talán holnap.
ha belekuplungolok meg hátul ülök és emelkedik akkor nagy nehezen
Ezért olyan szép tiszták ezek a motorok. . .

http://www.sportmotor.hu/motor...
Aha!
Mikit megkérdem mikor jön!

Neked emeli 2.-ban az elejét a gép?
csá van valami fejlemény?
Ez kérem
legalább nagyon kényelmes motor
de az övé 1. meg 2. ban nagyon emeli az elejét és nagyon nyomatékos meg brembo fék nagyon fog meg minden meg nagyon kanyarodik
olvasd el ,
én azon röhögtem szénné magam ahol azt irta hogy az ő motorja még másodikban is emeli az elejét, erre azt irtam neki hogy nekem a 300-as 2t még hatodikban is felveszi, és akkor mivan ,ez valami nagy produkcijo vagy mi,,?
jahh, irtam is a KTM-be a két kisgyereknek, hogy vegyenek vissza mert mennek a fekete autok..

nem birják a kritikát a mai fiatalok. leirtam az okosságaira egy teljesen normális hangvételű irást LC4 640-röl, hogy álmában eszik 3-4 litert, ha huzod neki simán megeszi a 6-7 litert, és a sulya sem 130 kilo hanem jo lessz az 158-nak is,...

erre kitörölték azt a hozzászolásomat és elkűldtek az anyám picsájába ....

ez van...

internet , én igy szeretlek....
Ez melyik topic volt?
zsigihunék hardendurósok vigyázz.....
mint van egy wr450 es lyamahás gyerek is aki nagyon szopja a yamit , hogy ilyen meg olyan hardenduró aztán nem is az és akkor még lájtosan fogalmaztam...meg, hogy nincs párja a kategóriában /szerencsére / lehet nem is enduróznék....
ja és 300000000000 milliócsilliárd kilométer van benne meg ilyesmi aztán nincs megkarcolva se ..hát vicc amit itt hardendurónak hisznek emberek...
ja elfelejtettem a nagy sietségekbe beleszólni a tegnap esti oltogatásokba....

ronis téged leoltottak mint a villanyt az lc4-el

#18 [HUN]ádám - tegnap 19:17
0
Ha a véleményszabadságnál tartunk akkor nekem az lenne a véleményem hogy te egy 10 éves gyerek vagy aki itt éli ki magát. Szeretném látni hogy te is !magadtól! megszerkesztesz egy ilyen minőségű képgalériát.
#19 Zsigi(HUN) - tegnap 19:49
0
Ronis már kezdessz az agyamra menni :@ Megkérhetnélek hogy takarodj már ki innen ?
Ha a te géped 6 odikba emeli az orrát(amit megnéznékén is :) )
akkor azzal hogy tudsz 1 esbe és 2 esbe normálisan gyorsítani ?
Nem egy típus jött ki az lc4 ből nem minden lc4 esnek felel meg a te adataiddal .. Egy idiótával nem fogok veszekedni és a következő üzeneted olvasás nélkül törlöm...
viszlát okostojás ..