Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van. És a pálya minden héten más. Bedől még egy fa, vagy csontig kijárják a mandínert, esetleg átrendezi a SEFAG... tehát nem unjuk meg

És a többiek azt mondják, h a zendurózás 40 alatt ajánlott, felette kötelező
Majdnem 40 év kellett, mire felfedeztem, mitől jó.. Nekem eddig a gyorsasági, vagy krossz azért volt kihívás, hogy körről körre jobb legyek.. Azenduro vatta új kihívás.. Merthát kiakar az erdő közepén egy patakban gyökeret ereszteni?!...
Hallgatok mint egy sírásó Ha egy stillbű kiszedek egy kuplungot elég lesz,vagy gyerek KTM-ét kívánod? Csinálok én neked mocit
Szeva... Tudnod kell, ebben a topicban, ha titkot árulsz el a másikról, akkor jön a gyilok... Nem vagyok optimista, szinte egyre szarabb, úgyhogy csak a műtét segíthet.. Vagy 1 ecetes flex.. De akkor kell konstruáljatok egy ótómata endurot nekem..
Mentve, C meghajtó
A zendurózás a legnagyobb királyság... nincs túl sok résztvevő, mint aszfalton, nem szédülsz el, mint a pályán... haverok, buli, és lehet, nem fanta, mi kell még
Csakmert említetted ezta magyar sztorit. Igaz itt csak 3-an vannak a fotón, de kevesen viselték a hátukon a nemzetiségüket.. Remélem a méret, minőség jó lesz..
Vazze, szervezek, van családbarát panzió is zárt udvarral, motormosási lehetőséggel, baráti áron, erdőszélen

CSak még egy pár hetet várjunk, mert dobni kell egy kis lóvét a motoromra, és nem a családi pótlékot szeretném
Jólestétet májsztró Csülköd meggyógyult-é mán?Vagy zabáljunk rá csülök pörköltet ?
Sajnos tv-ben láttam 1-2 kockát, ott tudatosult bennem, hogy lóghat 1-2 léc a srácoknál, mert a rajttól a célig csak üvegen forgott motor, mindezt a sűrű erdőben.. Maradandó élmény volt..
Egyszer szervezhetnél egy kis kiruccanást oda hozzátok.
Kérnék kölcsön, meg motort is. . .
A Kaposvári ismerőseimet is megpróbálnám összeterelni.

Az se baj, ha hó van. (amikor bevonultam a Füredi 1 be, 1 méter volt)
Akkor elárulok egy "titkot". Errefelé a nyolcvanas évek végén voltak enduró vb futamok. A pálya nagyrésze ma is megvan, járjuk is rendesen
Sosem voltam semmi jónak elrontója, és valójában nemsokminden kell hozzá, egy kis lé, meg hozzáállás, hogy ilyeneket össze lehessen hozni... Sztem.. Pláne, hogy az endurozás élmény adja most a legtöbbet nekem. Mégha néha a szakadékba esek is le, igaz Zéé?....
Köszönöm, ha megnézed. Nekem GG 450 2005ös modellhez kéne, nemtom KTM-ben az minek felel meg, az lényeg lenne hogy minél olcsóbb és minél hosszabb legyen, 20-nál többet nem nagyon szánnék rá.
Egy élmény volt visszagondolni ifjúkoromra, amit biztos elviselnek a fórumtársak (aki nem, kérem nevezze meg a helyet, az időpontot és a segédeit). És csak remélni merem, hogy eccer majd öntünk közösen egy sert az arcunkba. Ez lehet akár a Zselicség valamelyik hangulatos egységében is, valahol, valamikor. Az endurós cimbik elsápadnának, kit hoztam ide
Megvagy, Feró
Abban az időben 1-2 kivételtől eltekintve sokan mindenki úgy csinálta, talán annyi előnnyel, hogy nem voltak ellenlábasaik, és utazhattak 1ik országból a másikba, míg a magyarok nem.. Énsem értem, honnan volt azaz ominózus lelkesedés amit említettél, leginkább amiatt, amennyi sz*ar emberrel kellett vívni, csak azért, hogy motorozhasson olyan szinten, ahogy arra képes lett volna.. Tényleg büszke volt a magyarságára.. De nem akarom lefoglalni a topicot ezzel...

És akkor mondjuk a marihónalja?
én meg elugrok kirabolom a hűtőt
Na miujság Itt a gas gas határon Összeraktam a robogót Egész este drifteltem midnen felé NEm volt gyenge mutatvány
jó éccakát!
elmentem aludnyi mert öreg vagyok és fellöték az ágybetétet. csá
neked kettőt kell bevenned belőle....egyiket azért hogy el ne felejtsd bevenni a másikat
bocsánat, rokker
Ha kell, hallgatunk. . .

Néha egész nap.