Igen, valahogy én is úgy emléxem, hogy valami banális vége lett szegénynek... de úgy tudom, nyert pár (2?) futamot a Morbidellivel (amit halála után kidobtak a szemétbe?), sajna bajnok nem tudott lenni
szia ronis! mi a zsír?tegnap pont emlegettünk a rólad elnevezett feljárónkban lacival aki még ott volt akkor velünk......beledőlt egy két fa ami nem könnyített a sárban a meneten....így már egész jó lett
Tudtam én bazz.... Mégiscsak helyszinelőnek kell mennem... Erre is rájöttem... De még mindig nem tom, ez hol van, itthon? Vagy ha megmondod, megkell hogy ölj? Reserved by Ronis...
Nem én kezdtem... Igen, Ő a faterom... Egy többszörösen szarul "összerakott" lassítóban esett el, összespaniferezett teherautó-traktor gumik közé... Nem éppen idewális körülmény egy gyorsasági motorversenynek..
Most ne csezd fel az agyam. DRAPÁL JÁNOS a faterod? Bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek, de ifjúkorom nagy kedvence volt... aztán, nem is tudom, mi lett vele valójában
biztos tudok .......ha van raktáron akkor a héten tudok belőle hozni ....majd mondom az árát de 20-30 forint között vannak a berúgókarok kb......milyen évjáraté kellene ? vagy azt is ki kéne nyomozni ?
büszke lehetsz rá
Megéri az árát?
Aztán szólj!
Persze azért szívesen...ha Te is akarod
Igen, Drapál János gyártmány vagyok... Én úgy tudom, prototípus...