Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem baleset nem lett,csak gondolt egy merészet és egy kuplungolás alkalmával beesett a pedál,aztán következett a vezetés művészete minden lámpas keresztezödésnél....
végülis energiát használsz fel
hideg ellen
ruha
hogyszakadt el?
de baleset azért nemlett ?
én is meloba vagyok.de nem sokáig mert elsakatt a kuplung bofden a Picassoban a tetveséletbenmár,most szét fog fagyni a kezemlábamderekamésaseggem amig kicserélem
reggelizem... az is munka ?
De igen...én éppen melózok.
basszus itt senkise dolgozik?
jó reggelt
Jó napot kívánok.
jó értem
tanárúrnál remélem van 4 db új téligumi
jah értem
szoktam KITE-ozni a balcsin, korival vagy rövid freestyle léccel,, na ott lehet fincsi nagyokat esni...

Dani gyere le egyszer ha befagy a balcsi, tiz perc alatt elmagyarázom, aztán rákötlek egy ernyöre menjél repűlni, utána felrakjuk ide a vidit.. na,,?
kedvenc téli sportom hoki meccsen verni az ellenfél lábszárát,, meg persze veretni a sajátomat...

mármint a lábszáramat.
Reggeltet!Nikk azthiszem sorstársak vagyunk a kéglit illetőleg! nálunk hasonló a helyzet,a baj az,hogy csak január végére készülnek el a butorok
Kell valami "sport" télire is amivel komolyabb károkat tud okozni magában...
gomba...... bogáncs , látsz kűlönbséget,,?

nem, ? űljél le 1-es,
te ilyen sokat korcsolyázol?
itt is ,remélem karácsonyra befagy a balcsi, unom már a jégpályára költeni a 800 ft-ot / 2,5 ora.
azért gomba mert a bukógomba is kerek és ígylett hűtőgomba
környezet ismeretböl megbuktál . űljél le 1-es, felzárkoztatora szorulsz.
nálunk ilyen az idő
jahh irtam én is... puszta joindulatbol mielött nem érti mitöl spriccel öt helyen a hűtöje..
az írásra gondoltam
mert abban mi van? lapulevél,?