Nem volt kár hogy bemutatkoztál egyébként hogyne tudnám hogy ki vagy Endurózni mostanába nem voltam sajnos senkit se tudok kirobbantani a lakásból néha még magam sem De várom hogy csontá faggyon a talaj azt akkor kihúzok.
Szia lehet nem lesz itt a zéé,mert vagy van net nála vagy nincs!
De ha jól emlékszem 20 körül van ott berúgó ahol ő dolgozik,igaz az exc 250 é volt de van hozzá két méretű alsó ricnis szem.
Persze nem középiskola, vazze csak gondoltam vigyünk már valami kúúltúúrát a fórumozásba, de látom kár volt.
Amúgy Bugic nem mész/mentek mostanában környékben endúrózni? Szívesen csatlakoznék, mert van egy csomó szabadidőm és összes haver most szedi szét a gépét, nincs kivel menjek. (Én akartam megvenni még múlt télen a Janó-tól az RMX-et, csak ha amúgy nem ismernél.)
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Tegnap nem idult el az FSE400-asom. Leragatt az önindító! De még mielőtt rájöttem volna, nézegettem a biztosítékokat. Gyújtás rajta volt nézegettem nem-e valamejik rossz! Egy csomószor szívogatta a szivattyú a benzint, aztán semmi, már nem szívja! Nem csináltam neki semmit a biztosítékok húzkodásán kívül. Ma szédszedtem az önindítót és kitakarítottam (be volt ázva).
Összeraktam és megint nem indul. Az önindító teker. Kiszedtem a gyertyát. Szép őzbarna színű. Ezzel nincs gond. De nincs szikra!
Nem tudom mit csesztem el rajta! (A biztosítékokkal szórakoztam csak)
Hogy és mit kell mérni a gyújtótrafón? (ellenállást mértem mindkét bemenő lábon és a gyújtókábelen=2.84Ohm)
Esetleg a gyújtótekercs lehet a gond?
Nem tudom mitévő legyek, már kellőképpen felidegelt az egész!
Már azon filózok, hogy eladom a gépet, pedig nemrég újítottam fel a blokkot.
Remélem tud valaki segíteni!
Előre is köszi.
üdv.: jostibeee
Üdv. Mindenkinek!
Már párszor olvasgatta a GG fórumot, de még eddig nem nagyon írtam bele, ezért most röviden bemutatkoznék. Ádámnak hívnak és van egy GG FSE 450-em. Ennyi. Elérhetőségek az adatlapomon, ha valaki szeretne valami szépet vagy csúnyát szólni privátban.
A fórumozók közül csak Dömét ismerem személyesen, azon egyszerű oknál fogva, mert ő szerelte a motoromat.
Láttam szép okfejtést nyomtatok le a hűtőmre ragadt bogáncs nyomán.
Kaptam egy tippet igazából ezért is vagyok itt:
"megkeresed zoozee-t a gasgas forumba és megkéred hogy hozzon neked egy KTM sx 125-ös berúgókart az rámegy és jobb is mint a gyári mert felül zárt ,és a felébe kerül ..."
Szóval kérdezném zoozee-t ha erre jár, hogy tud-e ilyen SX125 berúgókart és mennyiért?
Egyébként meg sok szép és érdekes témáról lehet itt olvasni ami nem csak motoros úgy látom, de ez szerintem tök jó.
További szép estét mindenkinek, és bocs a hosszú szövegelésért!
Eladtam már pár cuccát de nála sosem tudni nagyon hangulatember