Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor azt valaki lenyulta...
nincs meg és kiderült pénz is volt az elveszett holmik között....
Naja, eztse ártana megtanulnom má végre. Mmint alkalmazni... Viszont anyu nem vesztegeti az idejét, közben epillálja is a punát az elemes borotvájával, igazi háziasszony + anya díjat érdemelne...
az egész világ egy ordas ribanc.. persze senki nem kivétel...
én sem.
Nem, de ez a Ti hibátok, már rég kötelezővé kellett volna tenni nekem.. Edzőhiba... Amúgy anyu sztem eddig nem hallott a partidrogokról.. Most megtanítatták vele.. Megetették, jómegb*sszák, majd felteszik a youtubra.. Azért kíváncsi lennék az arcára, amikor józanul megnézi... Anyu, híres lettél.. Ja, megmég ordas ribanc is..
szeva. nem is tudtad hogy nekűnk ilyen a téli edzőtábor,?

mért iszik aki nem birja...
morninGG... Tudjátok, hogy sokat kell tanulnom még az endurozásról, mikor kezdődik ezafajta edzőtábor? Muszáj részt vennem, sokat kell tanuljak.. Nagyon sokat.. Állandóan...
jó a cucc ronis....kicsit el is kalandoztam de megyek megnézek egy kocsit amibe ültem hátha hátha......
az edző programban sincs minusz.
itt nincs is mínusz
találtam neked egy jo kis hard enduro edző programot. enduro edző program. :)
-5-ben endurozni az erdőben, jo mérges lehetsz..

inkább meleg szobában kefélni egész nap..
nemtudnék odafigyelni a személyimre
megkerestessem vele, négykézláb..?
mindjárt elmegyek mérgembe az erdőbe endurózni oda nem kell papír
ez fasza.
vazze elvesztettem a papírjaimat meg némi pénzt is és fogalmam sincs hol ....pont kellett volna most a személyim aztán sehol semmi
nesze itt a karácsony.....még jó, hogy sok pénz nem volt a zsebemben....de a papírok is kellenének...hogy tele van a faszom
Románia a legjobb...
Amikor még Sanyinak és Neked sem volt meg a gép. . .
jó reggelt mindenkinek!megérkezett ide is a hó!sajnos!Nikk ha van lehetőséged akkor gyere vagy menj bárhová Erdélybe motorolni mert itt csak enduros helyek vannak akármerre mész.MEGÉRI!
mivan Döme vágysz a nagy hora,? régen volt már románia.
amugy valoban jo reggelt.