Naja, eztse ártana megtanulnom má végre. Mmint alkalmazni... Viszont anyu nem vesztegeti az idejét, közben epillálja is a punát az elemes borotvájával, igazi háziasszony + anya díjat érdemelne...
Nem, de ez a Ti hibátok, már rég kötelezővé kellett volna tenni nekem.. Edzőhiba... Amúgy anyu sztem eddig nem hallott a partidrogokról.. Most megtanítatták vele.. Megetették, jómegb*sszák, majd felteszik a youtubra.. Azért kíváncsi lennék az arcára, amikor józanul megnézi... Anyu, híres lettél.. Ja, megmég ordas ribanc is..
morninGG... Tudjátok, hogy sokat kell tanulnom még az endurozásról, mikor kezdődik ezafajta edzőtábor? Muszáj részt vennem, sokat kell tanuljak.. Nagyon sokat.. Állandóan...
vazze elvesztettem a papírjaimat meg némi pénzt is és fogalmam sincs hol ....pont kellett volna most a személyim aztán sehol semmi
nesze itt a karácsony.....még jó, hogy sok pénz nem volt a zsebemben....de a papírok is kellenének...hogy tele van a faszom
jó reggelt mindenkinek!megérkezett ide is a hó!sajnos!Nikk ha van lehetőséged akkor gyere vagy menj bárhová Erdélybe motorolni mert itt csak enduros helyek vannak akármerre mész.MEGÉRI!
én sem.
inkább meleg szobában kefélni egész nap..
nesze itt a karácsony.....még jó, hogy sok pénz nem volt a zsebemben....de a papírok is kellenének...hogy tele van a faszom