Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a család gyarapodot,csak az Erdélyi munka miatt költöztünk...
Szewasz,nem még nincs hó,csak kib....t hideg van
Az én esetem nem volt egy dráma... a balcsin, partközelben, olyan derékig érő vízbe kóstoltam bele... etekintetben nem is vágyom behatóbb élményre...
alattam már töbször is. nádasba bevitt a szél stb.

van egy trűkkje pontosabban kettő, elárulom neked,
- az egyik hogy mindig ott van a sicucc alatt legalul a rövid surfus neoprén ruha , igy ha beszakadsz se hűlsz ki tiz perc alatt a vizben , viszont a mozgásban nem zavar, és bazi melegen tart, csak akkor szar ha meg kell állni slagolni és le kell huzni a cipzárt,, na utána vissza venni felér egy orgazmussal.

- a másik hogy mindig ott kell lenni a nyakadban a kötélen logo jégcsákánynak anélkűl nem nagyon lehet egyedűl kimászni a jégböl..

- a legfontosabb, ha szakadsz soha ne veszitsd el a fejed, és jég alá ne kerűlj,
jó buli lenne - ja, nektek én meg kapaszkodhatnék az életemért mint a kullancs
És én nem szeretném ha figurát neveznének el rólam
Ezen elmondás alapján is összetojtam magam pedig a jéghideg víz igen nem kellemes, alattam szakadt már be korizás közben
mit nyafogsz, jo buli lenne..

velem volt már olyan sztori, brutál szél , Kiteoztam ezerrel haverok jégszörföztek, gondoltam most hatalmas nagy spiller leszek kb 7-8 méteres rianás nyilt vizzel ezt most én megugrom át a tuloldalra.... faszányosan el is basztam bele a viz közepébe, következö pillanatban kapott egy brutál pöfföt az ernyő és ezerrel kirántott a vizböl fel az égbe utána meg huzott a jégen pörögve,...

haverok annyira röhögtek, azota is ugy emlegetik hogy - a tea filter figura...
jahh én is, és szerintem még sokan visitva röhögnénk ahogy Dani fenn szállna nyolc méteren űvöltve.
Jónapot! Szintén gyarapodott a család? Mert én emiatt már 2x költöztem... dikkmán, szápórá fámíliá vágyók....
Akkor jó hogy nem ugrottál be
Kibaszott hosszú ez a sziget...fene se gondolta volna, hogy elfér a Dunába
Igazából éjszaka voltam...elmentem melózni, aztán utána egyből ide Pestre jöttem
Jó, mert én meg pont nem voltam ott...
Re GG elt! Tegnap voltam Csepelen (GD-nek)
Pedig szívesen megnézném!
Dehogy megyek...örülök ha nem kell kimozduljak a fűtött lakásból...
De drága vagy ...hatalmas csókok a Te nyakadra is.
atis szeva. nálatok milyen idő van Kolozsváron nagy a ho már,?
csok a reggeli nyakadra te csodaszép mosolygos enni valo, szépséges csjszi..
nah akkor legalább baleset nem lett
jó étvágyat kívánok.