Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem félreérted, nem olvastam végig a cikket, csak erre a netes vetélkedősdire utaltam ! Képesek lennének 1mást 1 kanálvízben is megfolytani, 1 szubjektív vitában.. Hadd rövidítsem le, mert én full poénnak szántam, és Te mégis magadra vetted.. Mint az állatorvos: ha meggyógyítja az állatod, egy isten, ha elpusztul, akkor egy sintér... Motornál és minden másnál hasonló...
Kössz hogy engem is a zártosztályra küldenél Én csak igazat írtam csakis a színtiszta igazat a csőcseléknek
Ezek sérültek mind, csak tudnám, hogy jutnak ki a zártosztályról..
Ilyen faszságon vitatkozni melyik motor a legjobb... Minden épeszű valóban hozzáértő tudja, hogy a 2002-es Kawa KLX 300 R a legjobb, se előtte, se azóta nem csináltak olyan, se utcára, se salakra, se vízre... Nemazért mert nekem is olyan van, hanem mert csak, és kész...
Hű bazz, kéne valami fix. elfoglaltság...
Nem narancs az, hanem sültkolbászzsír
jah alap
Ja kell rá egy kis fedőréteg hogy takarjuk a csúnya narancs színt
megyek becsukom a szemem
eléggé tré.....inkább megmaradok csendben azt néha csapok 1 kört a kis kerek erdőben. Amúgy az a Yami sztem még sarat se nagyon látott!
Ha csak boltba járna mindenki a motorral akkor mindenkié olyan szép lenne... csillogna itt-ott
még ha ktm hibrid motorod is van akkor is
Jóéjt mindenki felborulok énis
na elmegyek aludni ....ha felébredek visszatérek

jó éjt mindegymilyenmotorodvanis!

beszarás a pali
azt mégis HONDA lesz 2010-ben........erre varj gombot
a wr yamaha a legjobb enduro ..párja nincsen
meg ....
képtelenség eladni manapság ..vagy a fene tudja
Ja én is rájövök hogy semmi értelme de mindegy telik vele az idő
954 meg van még?
majdnem......
na mindenki aluszik?
hát nem tom, tuti nem érnek ennyi szöveget ezek az emberek...nekem 2 üveg sör mellett se lenne türelmem irkálni nekik...
Jah unaloműzésnek nem is volt olyan rosz így este egy sör mellett
estéket....nem gyenge szopatjátok 1mást
nah mentem hellotok!
lehet, hogy előző életében japán motor volt ktm képében reinkarnálódott és ezvolt a harakiri