Sztem félreérted, nem olvastam végig a cikket, csak erre a netes vetélkedősdire utaltam ! Képesek lennének 1mást 1 kanálvízben is megfolytani, 1 szubjektív vitában.. Hadd rövidítsem le, mert én full poénnak szántam, és Te mégis magadra vetted.. Mint az állatorvos: ha meggyógyítja az állatod, egy isten, ha elpusztul, akkor egy sintér... Motornál és minden másnál hasonló...
Ezek sérültek mind, csak tudnám, hogy jutnak ki a zártosztályról..
Ilyen faszságon vitatkozni melyik motor a legjobb... Minden épeszű valóban hozzáértő tudja, hogy a 2002-es Kawa KLX 300 R a legjobb, se előtte, se azóta nem csináltak olyan, se utcára, se salakra, se vízre... Nemazért mert nekem is olyan van, hanem mert csak, és kész...
Hű bazz, kéne valami fix. elfoglaltság...
eléggé tré.....inkább megmaradok csendben azt néha csapok 1 kört a kis kerek erdőben. Amúgy az a Yami sztem még sarat se nagyon látott!
Ha csak boltba járna mindenki a motorral akkor mindenkié olyan szép lenne... csillogna itt-ott
Ilyen faszságon vitatkozni melyik motor a legjobb... Minden épeszű valóban hozzáértő tudja, hogy a 2002-es Kawa KLX 300 R a legjobb, se előtte, se azóta nem csináltak olyan, se utcára, se salakra, se vízre... Nemazért mert nekem is olyan van, hanem mert csak, és kész...
Hű bazz, kéne valami fix. elfoglaltság...
Ha csak boltba járna mindenki a motorral akkor mindenkié olyan szép lenne... csillogna itt-ott
jó éjt mindegymilyenmotorodvanis!
beszarás a pali
képtelenség eladni manapság ..vagy a fene tudja