Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem az enyém viccesebb...
ezdeszaregyfejlesztés,
morgen kilájsanyi.
jóreggelt
úgynézki ez egy kemény nap lesz...
sok havat elkell söpörni
'GGelt...arany
jó éjt !
Úgy tűnik, elaludt a lekkisebb is... belopakodom a hálóba. Nyugodalmas jóccakát!
Most okés, node fél éven keresztül...

én ennék egy melegszendót
Már látom a végét rohadt sok cuccal jöttünk ide, és a szekrényeinket meg odaát hagytuk... itt fél évig még konyhaszekrényem se volt. Egy minigrill és egy mikró állt rendelkezésre vacsorafőzésre... ne tudd meg, hogy untam már a főtt virslit meg a melegszendót
kösz

van benne amúgy bőven mert látom csak még nem mondom...de majd meglepetéseknek is eljön az ideje
Grat... úgy hangzik, mintha lenne benne perspektíva
Hát ez az hogy nem tudom...
sosem lesz vége ...sosem lesz vége?.....
A vicc, h időm most se túl sok... azért elfoglalom magam

És legalább a kégli alakul... összepattintottam pár beépített szekrényt, meg hasonlók. Karácsonyra tervezem, hogy el fogunk végre pakolni. Ugyanis a régi lakásomban minden egyedi szekrényt muszály volt otthagynom, és még mindíg van itt néhány átugrani való doboz meg zsák... de fogynak
jaja

ktm kereskedés service sok éve egy haveromé.....aztán kinőtte magát nagyon sőt most is nő közép kelet európa legnagyobbja leszünk/lettünk ...aztán mellette igazi nagy csapat lett....már magyarországon is ő a fő szponzor...átjött ide mindenki ...csupa nagy név....majd látjátok biztos
aztán ott szerelem a versenylovakat pár versenyzőnek
nem untacc

most azt csináld amit nem tudtál élvezni akkor mikor volt melód csak időd nem ....
bár ilyenkor meg a pénz szokott szopatni ,,,

nemtudom de fordítva van a világ tehén bassza a bikát...
Ez az a cég, odaát a gúnyhatáron?
Nem is naon akarlak untatni a bibliográfiámmal... ha a jobbik oldalát nézem, akkor jelentem, lassan befejezem a kecót, ahol 2,5 éve lakom... aztán majd csak összehozok valami pízkeresetet
nem voltam képbe .....mert azóta álltam be az okr teamba kb.
hanem mivel?
A Bernerre gondolsz? Ott léccámleépítettek még a nyáron... azóta keresem az utam