Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik srác szerint nem vadász volt, hanem az egyik környékbeli földtulajdonos... ami hihető, mert az egy elképesztő köcsög, pedig be se járunk a földjére. De pl erdészeti utat is feltúratott már markolóval, aszitte, nem tudunk keresztülszökkenni néhány göröngyön És lehet, most ez a következő intézkedése
lefosom a bokámat volt 20.-án egy nagy tűzijáték, volt tegnap is egy kisseb, és most is elkezdtek eggyet,

ktyáim kicsit idegesek töle, most miatökömet űnneplűnk augusztus 22.-ét, vagy hanukát vagy miabánatos tökömet,
na hallod , én szoktam a magyar vizi labda válogatottnak kölcsön adni tűdöt ha kifogynak belöle,
Szió!
100 év felett tíz fogorvos közül három ezt ajánlja!....

Szió!
100 év felett tíz fogorvos közül három ezt ajánlja! ....
csörögj ha jössz, én olyan 8 körűl indulok,

de basszus a hátso gumimba bib mouse van, igy le sem tudom engedni a nyomást ha esik az esö,, mindeggy majd leszarom, és ugy megyek,
Az alakul, hálistennek

Most igazoltam vissza, h megyek nekik segíteni gátat építeni néhány hét múlva az egyik természetvédelmi területre... persze nem a szuzukival

Ez a drótdolog az egyik környékbeli f@szparaszt magánakciója...
a fogyasztóvédelemnek mindenképp továbbitjuk az anyagot...
apehban amikor voltam vizsgálódáson..akkor a parilla után nyomoztak..nem utánam
ők mondták hogy a fogyasztóvédelemnek is szoljunk
oké, de basszus 100.évesen újra élesztés te 100évesen mit akarsz még ilyen jó a tüdöd?
Én húsz vadászt fűrészelnék ki! ...
na ettől féltem , mindjárt gondoltam
tutti valami felböszűlt vadász buzi volt,

fogjatok egy sthilt, és döntsetek ki 15 magaslest, utána négyszemközt elmondod a fövaDÁSZNAK HOGY VAGY LEÁLLITJA A KÖCSÖG DROT HUZOGATO BUZIT, VAGY van még böven benzin a fűrészhez,,

ajkai qvadosok egy este kifűrészeltek vagy 20 magaslest, utána leállt a háborusdi a vadászok részéröl,
Reggel hajnalok hajnalán felkelek és megálmodom hamarjában, hogy mi légyen program gyanánt a napi teendő.Szóval van tervben egy balatonparti bringázás, de csak olyan tihany messzeségig, s nem tovább, sem távolabb. De ha ilyen trágyafeeling lesz az időjárás akkor megyek Én is győrbe.
Vazze Bálint.Nyalás, szívmasszázs(végbélen keresztűl, ujujujj nagyon dúrva) , szexhírdetés ez amúgy?
mielött belehalnál abba hagyom és ujjra élesztelek, mondtam már hogy gyakorlott életmentő vagyok a multkor is mesterséges légzést adtam egy ufo lánynak az ormányán keresztűl,
kicsit trombitált, de megmaradt,
Nagyon mi se tudjuk kommentálni

Az a mázlnik, hogy az egyik srác volt kinn sétakvadozni a csajával, és ő vette észre... ha motorral teligázzal megyünk ott, hát fene tuggya mi lett volna
borfeszt mindig jo, a bobozás se rossz, ha én ülök elöl és nem fékezek,
de az én szívem azt már nem birnáááááá bele halok
Estét!
Ezt leszámitva alakul a ződekkel való összefogás amiröl még régebben irtál?
szeva,

na fasza,,,
különben jó volt? nekünk a bobozás nagyon ,de dizsi nem volt ma akartunk menni de most itt esik az eső
halálra nyalogatlak, elöször csak ájulásig, aztán kapsz egy mesterséges lélegeztetést szivmasszázzsal, és folytatom,
Szewasztok!

Na, csatlakoztunk az ország fejlettebb részéhez...

Mostmár nálunk is van kifeszített drót a fák között... öt helyen vágták le a többiek, nem bízta a rohadt patkány a véletlenre...
Fecco jössz-e holnap a Győri banzájra, esöt mond, söt egy ottani ismerős azt mondta ma is egész nap esett Győrben, kiváncsi leszek Almáék milyen pályát találtak ki,
két éve csináltak olyan extrém pályát hogy a harmadosztály nagy többsége visszapakolta a motorokat a kocsiba és haza ment,
meg ott volt eggyik évben hogy eleredt az eső közben és az autorol valo leugrás a vizes lemezen nem ugy jött össze az eggyik srácnak ahogy kellett volna elforgott a vizes gumi a lemezen ,és orra esett, kéztöréssel, le is fujták a versenyt,
tegnap még mást írtál ,a verés helyet? már elfelejtettttedd
-------------vagy, pedig erre vágysz titkon!
Miközben ülsz a motoron és hangosan mondod : Óóóóóó fák!