Az egyik srác szerint nem vadász volt, hanem az egyik környékbeli földtulajdonos... ami hihető, mert az egy elképesztő köcsög, pedig be se járunk a földjére. De pl erdészeti utat is feltúratott már markolóval, aszitte, nem tudunk keresztülszökkenni néhány göröngyön És lehet, most ez a következő intézkedése
a fogyasztóvédelemnek mindenképp továbbitjuk az anyagot...
apehban amikor voltam vizsgálódáson..akkor a parilla után nyomoztak..nem utánam
ők mondták hogy a fogyasztóvédelemnek is szoljunk
fogjatok egy sthilt, és döntsetek ki 15 magaslest, utána négyszemközt elmondod a fövaDÁSZNAK HOGY VAGY LEÁLLITJA A KÖCSÖG DROT HUZOGATO BUZIT, VAGY van még böven benzin a fűrészhez,,
ajkai qvadosok egy este kifűrészeltek vagy 20 magaslest, utána leállt a háborusdi a vadászok részéröl,
Reggel hajnalok hajnalán felkelek és megálmodom hamarjában, hogy mi légyen program gyanánt a napi teendő.Szóval van tervben egy balatonparti bringázás, de csak olyan tihany messzeségig, s nem tovább, sem távolabb. De ha ilyen trágyafeeling lesz az időjárás akkor megyek Én is győrbe.
Vazze Bálint.Nyalás, szívmasszázs(végbélen keresztűl, ujujujj nagyon dúrva) , szexhírdetés ez amúgy?
mielött belehalnál abba hagyom és ujjra élesztelek, mondtam már hogy gyakorlott életmentő vagyok a multkor is mesterséges légzést adtam egy ufo lánynak az ormányán keresztűl,
kicsit trombitált, de megmaradt,
Az a mázlnik, hogy az egyik srác volt kinn sétakvadozni a csajával, és ő vette észre... ha motorral teligázzal megyünk ott, hát fene tuggya mi lett volna
Fecco jössz-e holnap a Győri banzájra, esöt mond, söt egy ottani ismerős azt mondta ma is egész nap esett Győrben, kiváncsi leszek Almáék milyen pályát találtak ki,
két éve csináltak olyan extrém pályát hogy a harmadosztály nagy többsége visszapakolta a motorokat a kocsiba és haza ment,
meg ott volt eggyik évben hogy eleredt az eső közben és az autorol valo leugrás a vizes lemezen nem ugy jött össze az eggyik srácnak ahogy kellett volna elforgott a vizes gumi a lemezen ,és orra esett, kéztöréssel, le is fujták a versenyt,
ktyáim kicsit idegesek töle, most miatökömet űnneplűnk augusztus 22.-ét, vagy hanukát vagy miabánatos tökömet,
100 év felett tíz fogorvos közül három ezt ajánlja!....
100 év felett tíz fogorvos közül három ezt ajánlja! ....
de basszus a hátso gumimba bib mouse van, igy le sem tudom engedni a nyomást ha esik az esö,, mindeggy majd leszarom, és ugy megyek,
Most igazoltam vissza, h megyek nekik segíteni gátat építeni néhány hét múlva az egyik természetvédelmi területre... persze nem a szuzukival
Ez a drótdolog az egyik környékbeli f@szparaszt magánakciója...
apehban amikor voltam vizsgálódáson..akkor a parilla után nyomoztak..nem utánam
ők mondták hogy a fogyasztóvédelemnek is szoljunk
fogjatok egy sthilt, és döntsetek ki 15 magaslest, utána négyszemközt elmondod a fövaDÁSZNAK HOGY VAGY LEÁLLITJA A KÖCSÖG DROT HUZOGATO BUZIT, VAGY van még böven benzin a fűrészhez,,
ajkai qvadosok egy este kifűrészeltek vagy 20 magaslest, utána leállt a háborusdi a vadászok részéröl,
Vazze Bálint.Nyalás, szívmasszázs(végbélen keresztűl, ujujujj nagyon dúrva) , szexhírdetés ez amúgy?
kicsit trombitált, de megmaradt,
Az a mázlnik, hogy az egyik srác volt kinn sétakvadozni a csajával, és ő vette észre... ha motorral teligázzal megyünk ott, hát fene tuggya mi lett volna
Ezt leszámitva alakul a ződekkel való összefogás amiröl még régebben irtál?
na fasza,,,
Na, csatlakoztunk az ország fejlettebb részéhez...
Mostmár nálunk is van kifeszített drót a fák között... öt helyen vágták le a többiek, nem bízta a rohadt patkány a véletlenre...
két éve csináltak olyan extrém pályát hogy a harmadosztály nagy többsége visszapakolta a motorokat a kocsiba és haza ment,
meg ott volt eggyik évben hogy eleredt az eső közben és az autorol valo leugrás a vizes lemezen nem ugy jött össze az eggyik srácnak ahogy kellett volna elforgott a vizes gumi a lemezen ,és orra esett, kéztöréssel, le is fujták a versenyt,
Miközben ülsz a motoron és hangosan mondod : Óóóóóó fák!