nem tom, nem figyelem a hireket...de ott mindig van valami...
Hiaba ugyanaz a sziget, Belfast Angliahoz tartozik, mi viszont az Ir Koztarsasagban lakunk (ROI)
hallunk mindig hireket, de hala istennek itt nyugi van...
Bar par evvel ezelott a bankok penzszallito kocsiait itt is katonai konvoy kiserte, mert az IRA allandoan megtamadta oket...
Banyek, amcsi fórumon az arc már árulja az 1,6 üzemórát futott 2010-es SX250-esének a gyári kerekeit (SM-t épít belőle)...tudnak élni a lazaerkölcsű anyukájukat nekik...
Ja azér felénk is szarik a kutya mindég valamit.Hétfőn kicsit nem figyeltem és nem arra az autóra vettem pálya matricát amelyikkel mentem kb 10km-ért 80000 bünti.A rohadt zsidók az emberben semmi jó indulat nem volt a másik autó bent állt a telepen defektesen.
Motor lenne, de hiteltörlesztés van!
Most jó a Forint, ezért emelkedik. Ha rossz a Forint, emelkedik, ha nem történik semmi, akkor emelkedik!
Köcsög OTP!
hasznaltat tenyleg ne vegyel...nem is higenikus, meg nem is biztonsagos...na meg tuti hogy nem lesz jo a fejere...
Inkább menj be a kőházba, vagy a P+K ba és valami igen olcsót nézz apádnak.
enyémnek úgy nincs különösebb baja
egykét luktól és egykét horpadástól eltekintve
...de mondom, megfurkalod es kesz...lesz szep rajtszamtartod...
Hiaba ugyanaz a sziget, Belfast Angliahoz tartozik, mi viszont az Ir Koztarsasagban lakunk (ROI)
hallunk mindig hireket, de hala istennek itt nyugi van...
Bar par evvel ezelott a bankok penzszallito kocsiait itt is katonai konvoy kiserte, mert az IRA allandoan megtamadta oket...
A többiek hol lehetnek?
Mi történt a sisakoddal?
1 egyenes küllővel
Most jó a Forint, ezért emelkedik. Ha rossz a Forint, emelkedik, ha nem történik semmi, akkor emelkedik!
Köcsög OTP!