Bort én is csak tisztán, de abbol csak a vöröset és szárazat.Annyira szárazat, hogy a pohár is mindíg kiszárad tőle hamar és nem győzöm utána tölteni.Na azért nem rossz keverni a vörösbort vasárnap délben egy kis marhapörivel főzés közben. ..
Tömény?Csak valami háztályi pályinka. + meg a zenekar.
100 tagú kisebbségi zenekar egy(1×%) százaléka koncertezik ma Almádiban 50%-os teljesítményt nyújtva önálló repertoárjában csillagfényes holdvilág alant romantikus éjszakán tovas-tova szállva..(maradék99% alamínilumot gyűjt+érik már az uborka termés is..).De most akkor vigyek szódát vagy csak a töményre koncentráljak?
megeszem a vacsit és megyek le borfesztezni, viszek neked is Alient, hogy ne unatkozz,
vazze te nem vagy noooooormális, én beterveztem mára egy motorozást olyan fél hat-hat ora körűlre wellness völgybe, DE olyan meleg volt hogy elaludtam inkább a teraszon,
Még rajta vagyok a töltőn, de nemsokára 100% leszek..Akkor lehet lenézek ismét Almádiba, ha csak ki ne húz valaki a konektorból idejekorán.(korán? az mi? nem egy könyv?)...Előtte megtelegráfollak Bálintombre! ...Szódát vigyek?
Töményből a pálinka?....hááát,Én azt annyira nem szeretem,de akkor jövő héten mindenképpen jönnöd kell,mert barátnőm hozza a pálinkát.
_Én is erre gondoltam.
Tömény?Csak valami háztályi pályinka. + meg a zenekar.
A bort csak tisztán szeretem. A töménynél pedig nem mindegy a típusa.
Bobcafe?hmm....Épp jártam ma a bob pályán....(kizárólag kétszeméllyel működik a bob és kiengedett fékkel mindehol).
meg dizsibe táncolni
hagyományos térdrefektetős fenekelés,
vazze te nem vagy noooooormális, én beterveztem mára egy motorozást olyan fél hat-hat ora körűlre wellness völgybe, DE olyan meleg volt hogy elaludtam inkább a teraszon,
Bálintgazda is jön ám!