Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés,köszönöm szépen.
Én meg pont a vörösbort nem szeretem ....de amúgy Én is száraz párti vagyok. Nah,jó,még a Jégborért is odavagyok.

Töményből a pálinka?....hááát,Én azt annyira nem szeretem,de akkor jövő héten mindenképpen jönnöd kell,mert barátnőm hozza a pálinkát.
micsuri,,egyenesen imádok 100 éves balcsiban kiázott feneket elverni a térdemen,
ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááá__________
_Én is erre gondoltam.
Nem lenne rossz azt is megnézni.
oké én is sajnálom , pedig most tényleg közel vagyok hozzád , mindegy ha véletlen más hogy alakul a pogramod vasárnapig itt leszek
Bort én is csak tisztán, de abbol csak a vöröset és szárazat.Annyira szárazat, hogy a pohár is mindíg kiszárad tőle hamar és nem győzöm utána tölteni.Na azért nem rossz keverni a vörösbort vasárnap délben egy kis marhapörivel főzés közben. ..
Tömény?Csak valami háztályi pályinka. + meg a zenekar.
mert elakadsz a Balmádi borfeszten,
áááááááááá köszike
bobozás után jöhet a borfeszt, sakkal jobb mint a dizsi, kűlönben is valaki majd jol rálép a 100 éves lábikádra, járokeret rakendrol közben,
Sajnálom,de nem tudok átmenni Fűzfőre.
azt a rogyantatt is bántanád? pedig elégé kiázott a balcsiba
Áhhh,értem,minden világos.
A bort csak tisztán szeretem. A töménynél pedig nem mindegy a típusa.
Szia!
Bobcafe?hmm....Épp jártam ma a bob pályán....(kizárólag kétszeméllyel működik a bob és kiengedett fékkel mindehol).
szió 100-éves bácsika , igen itten vagyunk fűzfőn ,most bobozni megyünk [
meg dizsibe táncolni
köszike , mész a programodra?,nem tudsz át jönni ?
100 tagú kisebbségi zenekar egy(1×%) százaléka koncertezik ma Almádiban 50%-os teljesítményt nyújtva önálló repertoárjában csillagfényes holdvilág alant romantikus éjszakán tovas-tova szállva..(maradék99% alamínilumot gyűjt+érik már az uborka termés is..).De most akkor vigyek szódát vagy csak a töményre koncentráljak?
csokolom a 100 éves kacsoját, jössz Balmádi borfesztre, hanem jössz elfenekellek,

hagyományos térdrefektetős fenekelés,
bekapom én mindenedet,
Szia. Láttam. Gratulálok hozzá.
megeszem a vacsit és megyek le borfesztezni, viszek neked is Alient, hogy ne unatkozz,

vazze te nem vagy noooooormális, én beterveztem mára egy motorozást olyan fél hat-hat ora körűlre wellness völgybe, DE olyan meleg volt hogy elaludtam inkább a teraszon,
szió látad a kocsit felraktam
Amúgy Neked nincs kedved jövő héten eljönni a sütögetős,főzögetős,ivogatós,motorozós találkozónkra?
Bálintgazda is jön ám!
Még rajta vagyok a töltőn, de nemsokára 100% leszek..Akkor lehet lenézek ismét Almádiba, ha csak ki ne húz valaki a konektorból idejekorán.(korán? az mi? nem egy könyv?)...Előtte megtelegráfollak Bálintombre! ...Szódát vigyek?
Zenekar? Mikor? Hol? Ki?