na ja...oliver....crossmocin nincs tartalek, de ajanlom a biciklis orat...azzal is le tudod merni, mennyit mentel...nekem az volt az SX-en...bar tartalekos csap jobb...mondjuk ha 50 km-re vagy otthontol,akkor baszhatod...
nem csak okoskodott cigivel a pofájában , hogy rossz a levegő az euró négyes motoroktól....aztán beszóltam neki párat és és felszívta magát és jött nekem aztán nem elfelé szaladtam és megtört a lendülete...
de nem is ő volt a nagy vitéz hanem a fasztarisznya nője fűtötte ...én inkább azt kurváztam lefelé és nem teccett nekije
így háromszázezerre változott a munkadíjam és 25 perc múlva kész a kátéem
miért nem szóltál , hogy ennyire televagy?
mindjárt elviszem családot és nekifexek a remélem a végkifejletnek gyurikám.....
az elsőgumid meg szar....pedig megcsináltattam...úgy leereszt mint a picsa....legalább eddig lassú defekted volt ....most már gyors kétezerért....de visszaviszem gariba
na lépek.....
ronis téged meg hívlak csak a szállodatulajdonos ügyvezérlő haverom most megy nyaralni hajdúszoboszlói szállodájába és most szólítom meg mert az is innen indul tőlem....
de nem az a gyenge láncszem része programtervünknek hanem az ezernapos ünnep miatt a sok fasszopó túrista köcsög az erdőnkbe......nem nagy akadály de rontja az élvezeti értéket...
hétvégén majnem bele kellett verjek az egyik fejébe....csak inába szállt a bátorsága
na tényleg megyek mert anya terrorizál nehogy beverjek neki is egyet
Nekem a pereggyes volt nem gyengén megemelve. Elöl szintén olyan 5 centi, hátul trofi első teló... király volt, csak nem ért le a sztender. Néha ezért feldőlt, letört róla index, tükör, fordulaccámmérő, miegyéb
Nekem volt teló hosszabitom Etz-hez volt olyan amiből 5centit le esztergáltatunk 16colos kerékkel na az tudott fordulni nem gyengén volt elől hátul tárcsás két fajta verzióban is. Meg csináltam hozzá idomokat is.
EZT-m nekem is volt. Krauser csomitartóval, meg általam átküllőzött 16-os első kerékkel. Ennyiben hasonlított a korabeli jappánokra.... de volt pereggyesem meg trofim is... a citronyos sert viszont magam keverem, pennys aranyhordóba burítom a lidlis freeway lemont
A cigi is euro 4 es volt!
de nem is ő volt a nagy vitéz hanem a fasztarisznya nője fűtötte ...én inkább azt kurváztam lefelé és nem teccett nekije
arcoskodot egy zold?
de kitalálunk valamit ....
miért nem szóltál , hogy ennyire televagy?
mindjárt elviszem családot és nekifexek a remélem a végkifejletnek gyurikám.....
az elsőgumid meg szar....pedig megcsináltattam...úgy leereszt mint a picsa....legalább eddig lassú defekted volt ....most már gyors kétezerért....de visszaviszem gariba
na lépek.....
ronis téged meg hívlak csak a szállodatulajdonos ügyvezérlő haverom most megy nyaralni hajdúszoboszlói szállodájába és most szólítom meg mert az is innen indul tőlem....
de nem az a gyenge láncszem része programtervünknek hanem az ezernapos ünnep miatt a sok fasszopó túrista köcsög az erdőnkbe......nem nagy akadály de rontja az élvezeti értéket...
hétvégén majnem bele kellett verjek az egyik fejébe....csak inába szállt a bátorsága
na tényleg megyek mert anya terrorizál nehogy beverjek neki is egyet
Vicky vírusos a géped!