Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

liter benzin az elsősárvédőre és megvan oldva a tartalék
na ja...oliver....crossmocin nincs tartalek, de ajanlom a biciklis orat...azzal is le tudod merni, mennyit mentel...nekem az volt az SX-en...bar tartalekos csap jobb...mondjuk ha 50 km-re vagy otthontol,akkor baszhatod...
minek az egy srácnak ?
sajna nincs, egy csomó más szarság van benzincsap pont nincs
Nincs olyan benzincsapod amin van tartalék? és két csavar fogja?
ahol legutóbb voltunk ott garantáltan nem lehet találkozni túristával esetleg bakterral de nem taliztunk vele és elég extrém terep
Állat!
A cigi is euro 4 es volt!
ja hori laptopjáról lövöm...
nem csak okoskodott cigivel a pofájában , hogy rossz a levegő az euró négyes motoroktól....aztán beszóltam neki párat és és felszívta magát és jött nekem aztán nem elfelé szaladtam és megtört a lendülete...

de nem is ő volt a nagy vitéz hanem a fasztarisznya nője fűtötte ...én inkább azt kurváztam lefelé és nem teccett nekije
meselj Zoozee, mi volt a szitu? Mi torten?
arcoskodot egy zold?
vazze ronis egy hely sincs a kéróban......tiszta szar itt minden a sok ünnep miatt.....
de kitalálunk valamit ....
éljen május1
így háromszázezerre változott a munkadíjam és 25 perc múlva kész a kátéem

miért nem szóltál , hogy ennyire televagy?

mindjárt elviszem családot és nekifexek a remélem a végkifejletnek gyurikám.....
az elsőgumid meg szar....pedig megcsináltattam...úgy leereszt mint a picsa....legalább eddig lassú defekted volt ....most már gyors kétezerért....de visszaviszem gariba

na lépek.....

ronis téged meg hívlak csak a szállodatulajdonos ügyvezérlő haverom most megy nyaralni hajdúszoboszlói szállodájába és most szólítom meg mert az is innen indul tőlem....
de nem az a gyenge láncszem része programtervünknek hanem az ezernapos ünnep miatt a sok fasszopó túrista köcsög az erdőnkbe......nem nagy akadály de rontja az élvezeti értéket...
hétvégén majnem bele kellett verjek az egyik fejébe....csak inába szállt a bátorsága

na tényleg megyek mert anya terrorizál nehogy beverjek neki is egyet
Szolgálati közlemény:
Vicky vírusos a géped!
ma is van par ezresert...csak tobb ezresert...
meló...
Ja, vettem én is ezt-azt télleg bagóért....
Hát igen a régi szép idők el mentem a kocsmába tud-e valaki törött gépet mindjárt volt pár ezresért komplett motor.
Nekem csak kettőötvenesek... de tézé 150-nel mentem olyannal, ami még 3-ban is elemelte az elejét
nekem nem volt perkóm egy kis ideig volt trophym de inkább ETZ Abból volt 125-ös 150-es 250-es
De a pereggyet jobban bírtam... csak az a rohadt töltés ment el róla állandóan, ezért fizettem ráegy tézére
Nekem a pereggyes volt nem gyengén megemelve. Elöl szintén olyan 5 centi, hátul trofi első teló... király volt, csak nem ért le a sztender. Néha ezért feldőlt, letört róla index, tükör, fordulaccámmérő, miegyéb
Nekem volt teló hosszabitom Etz-hez volt olyan amiből 5centit le esztergáltatunk 16colos kerékkel na az tudott fordulni nem gyengén volt elől hátul tárcsás két fajta verzióban is. Meg csináltam hozzá idomokat is.
EZT-m nekem is volt. Krauser csomitartóval, meg általam átküllőzött 16-os első kerékkel. Ennyiben hasonlított a korabeli jappánokra.... de volt pereggyesem meg trofim is... a citronyos sert viszont magam keverem, pennys aranyhordóba burítom a lidlis freeway lemont