Hazafelé annyi bringás csajjal találkoztam almádi és szabadja között mint az atom.Ki is ment a fejemből minden vér.Hahaha...
A reptérnél elnéztem egy bekötőutat és veszprémben jukadtam ki, de ha már ott voltam akkor eltekertem Kádárta és Rátót irányába, de ott beütött a vazze.Innom is kellett egy sört, hogy üde és fitt maradjak.. ...Végülis hazaértem,de a gyógyszerem megint elgurult...
Ugyan itt : Nőt akarok!
Mikor mész este borfesztre Bálinkoma?
Szóval meglestem Ronist a Komist, hogy mit Bálintgazdálkodik oly serényen a betonkeverő körül....Kicsit kerülővel értem haza Balcsiról bringával és most beütött az éhinség és a kánikulka.Ejj kicsit rosszul vagyok....
Szió!
Alien lenullázza a türelmedet és minden mást amiröl azt hitted, hogy erős és kitartó vagy mint a ,,férfi aki megszerezte és megitta az új Denim after shavet".... ...Alien = aktív pihenés! .....Egyébként nagyon aranyos kisember!.......
No én meg bringára pattanok és meglesem Ronis mit épít a balcsiparton.
Én hozom a bort, Te hozd a szaúdát! ...Megisszuk az árvák könnyét is, na meg a zenekar............
remélem ott lessz Zsu is, mertha nem akkor a térdemre fektetem és el kell fenekelnem a 100 éves fenekét,
A reptérnél elnéztem egy bekötőutat és veszprémben jukadtam ki, de ha már ott voltam akkor eltekertem Kádárta és Rátót irányába, de ott beütött a vazze.Innom is kellett egy sört, hogy üde és fitt maradjak.. ...Végülis hazaértem,de a gyógyszerem megint elgurult...
Ugyan itt : Nőt akarok!
Mikor mész este borfesztre Bálinkoma?
talán egy pár millio agysejted az nem, viszont mi jol fogunk szorakozni,
Ahogyan az apja ismertette Velem Alien természetét ....háááát,szóval sejtem,hogy egy mini ördög a csávó ....de a legtündéribb miniördög.
biztos ezért olyan erős
És tényleg körömlakk színe van
Amúgy gratuláció
Alien lenullázza a türelmedet és minden mást amiröl azt hitted, hogy erős és kitartó vagy mint a ,,férfi aki megszerezte és megitta az új Denim after shavet".... ...Alien = aktív pihenés! .....Egyébként nagyon aranyos kisember!.......
No én meg bringára pattanok és meglesem Ronis mit épít a balcsiparton.