Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gyüjtögettem csak az én ETZ-m mindég át volt épitve és ezt valami alkatrész mindég meg sinylette.
Akkor gondolom, Te is gyűjtögetsz már egy ideje

Hát, sajna annakidején csak ilyesmi motrokat szereltünk, "jappán" nem volt
Hello söröm sincs már.Megittam de etz teló van nekem is vagy 3 garnitúra.
biztos kívánom ,hogy úgy legyen
Hali!

Körülnéztem, van nálam első teló ETZ-hez, Jávához meg valamelyik Pannóniához való is... sörben is lehet fizetni,ha megfelelő valamelyik
Hát nem sok jo mostanában de majd lessz jobb is!Remélem
és veled mizu?
hát még csak most lett meg hétfőn , szar dízel után a benzines állandóan köszöngetek a fék pedállalO16]
Hát igen az enyém is hiteles nem is tudnám meg javittatni
nem ő az aki 9 éve lovagol!

...ő csak passzív néző...

Na jó, Gyuri, nem piszkállak....Zoozee-t meg rabold el és mondd meg neki hogy addig nem engeded el,amíg meg nem csinálja a vasad!
a lényeg hogy valaki fizessen...de az ne te legyél...

Én is csak fizettem eddig a GasGas-ra, de menni még csak 4 hónapot mntem vele a 2 év alatt...merthogy nem elég hogy szétment a blokk, de még hiteles is...
Szia Zsu . Mizu a kocsidba laksz már?
Biztos lovagolni voltál.
Múlt hét pénteken be fordult elébem egy kis teher.Az első telom meg görbűlt.
Gondolhatod telefonon tudtam meg az össz árajánlat alkatrészről 335000huf majdnem fának mentem a daruval úgy megszédültem asszem a vérnyomásom ingadozot kicsit.Biztositós.Nem tom kedden kiderül mennyi az annyi.
Mi történt? lemaradtam
ufff, nem olcsó....és kicsengeti?
És mi van ha KP-ben adja, te meg veszel használt telót és akkor még marad is vagy 100.000 Ft-od?
Hát mondtam hogy rendőrség feljelentés kivizsgálás hivatalból.Röviden ennyi de azért bele izadtam mire sikerült.Ja és 228000huf a teló.
szió
de...egy kagylóval...

Na, hogy sikerült jobb belátásra bírni a faszkalapot?
aha viszonylag igen azért is járok oda melozni már évek ota de amugy rühellem őket!
Egéségedre Sutyi én most ittam meg 2 citromos gössert hát vehettem volna erősebb sört is.
Azok legalább viszonylag jól fizetnek vagy nem?
De nem mentem be Halasra mert arra kaka az út.Ja egyébként Halason voltam katona most jut eszembe.
Na zúzok sörözni, mert ma lejárt a "soha többé nem iszok egy hétig semmit" fogadalmam Szevasztok!
De megyek!Megint 1 osztrák céghez nagyon ugy néz ki!