Egészségedre... Készülsz a versenyre?...
Ma felspaniztam a fotelomat a hátamra, és utaztam egy kb.100-ast a zöldben.. Ne lazíts még le, lehet, hogy Zéék Győrre Gyúrnak, sehol nem láttam Őket a környéken, még nádvágót is vinnem kellett, hogy kiszabaduljunk.. Valami NATO pályán
készülhetnek...
AHoj Ronis!
Én ma voltam kint a lőtéren meglesni a Hungarian Baja versenyt....
Motorosok kétharmada úgy ment, mint aki életében először ül motoron, nem is értem mit keres az ilyen versenyen.Ráadásul olyan kevesen voltak mint a csuda, de aki elől ment az iszonyat elmebeteg tempót motorozott.Volt egy ember aki 250 exc-f ktm-el rallyzik.Nemtom milyen áttétellel volt megvariálva a gép, meg nemtom mit tankolt abba a 250-es fostalicskába, de az olyan szinten ment mint az állat.No a quadosok meg ahogy ott is az elej megy az félelmetes.Teligázon mindenhol azzal a szekérrel.......ÁÁÁ. azok betegek..De azért ma is bringáztam egy jót.
probálj meg velűk megeggyezni peren kivűl, ha van eszűk és nem buták akkor belemennek,
dobd be nekik hogyha nem akkor a médiában ,meg az interneten mindenhol azt fogod hirdetni mekkora szélhámosok,
plussz megérne emilben dobni egy levelet a TM gyárba a kereskedelmi igazgatonak a parilla turpisságáért, valoszinű ők sem hagynák szo nélkűl a dolgot,
na hello. Zozi,hívtalak ma 2x is... hétfőn viszem a kocsit szervízbe,ott lesz egy hétig és nem lesz semmi a seggem alatt a lábaimon kívül amivel járhatnék. Van esetleg valami fejlemény,hogy ne kelljen bkvznom?
megvan minden persze
az a vicc hogy a 09 eshez gyárilag jár az öhlins meg a marzo....aluváz meg alap..
na nekem ezeket pluszba felszámolták....aluváz meg még plusz 150 lett volna
na ez az undorító
Cső Ombre!+
Ezt komolyan mondod, hogy 09-esnek adták el a 07-es modellt?Basszus ez nagyon gusztustalan a kereskedőtöl.Simán vidd perre a dolgot, ha megvan a számla a motorról és a vázszám ami bizonyítja, hogy 2007-es a motor akkor nálad a Joker!Ezt úgy hívják, hogy lopás.Mivel ha abban az árban adták el neked mint egy 09-es modell akkor a 07-es és a 09-es masina közötti árkülönbözet az ő zsebükben van, magyarán ellopták tőled!Szorítok vazze!
Tudom, hogy erre vágysz!Óóóó fákk!