Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bálint!
Tudom, hogy erre vágysz!Óóóó fákk!
Egészségedre... Készülsz a versenyre?...
Ma felspaniztam a fotelomat a hátamra, és utaztam egy kb.100-ast a zöldben.. Ne lazíts még le, lehet, hogy Zéék Győrre Gyúrnak, sehol nem láttam Őket a környéken, még nádvágót is vinnem kellett, hogy kiszabaduljunk.. Valami NATO pályán
készülhetnek...
AHoj Ronis!
Én ma voltam kint a lőtéren meglesni a Hungarian Baja versenyt....
Motorosok kétharmada úgy ment, mint aki életében először ül motoron, nem is értem mit keres az ilyen versenyen.Ráadásul olyan kevesen voltak mint a csuda, de aki elől ment az iszonyat elmebeteg tempót motorozott.Volt egy ember aki 250 exc-f ktm-el rallyzik.Nemtom milyen áttétellel volt megvariálva a gép, meg nemtom mit tankolt abba a 250-es fostalicskába, de az olyan szinten ment mint az állat.No a quadosok meg ahogy ott is az elej megy az félelmetes.Teligázon mindenhol azzal a szekérrel.......ÁÁÁ. azok betegek..De azért ma is bringáztam egy jót.
neked a fenekelés még jár, most itthon borozok száraz vörös, de a kedvedért lemegyek a borfesztre, csak bolints,
én ma is motoroztam, egész jo lett a wellnes völgy folytatása, igazi nyers még, fincsi,
tegnap még fenék volt?
én meg a motoromat imádnám....
Gyurika biciglit probáltad-e már,? esetleg görkori, én imádom ,
szeve lenes, jo lett a berugokar, eddig nem görbűl hátra felé egy grammot sem,

örök hála az edzésért,
probálj meg velűk megeggyezni peren kivűl, ha van eszűk és nem buták akkor belemennek,

dobd be nekik hogyha nem akkor a médiában ,meg az interneten mindenhol azt fogod hirdetni mekkora szélhámosok,
plussz megérne emilben dobni egy levelet a TM gyárba a kereskedelmi igazgatonak a parilla turpisságáért, valoszinű ők sem hagynák szo nélkűl a dolgot,

szerintem,,
estét,
zéé jöttök-e holnap Győri extrém endurora,? vagy tele lett a pelus, hogy elverem a szátokat,
na hello. Zozi,hívtalak ma 2x is... hétfőn viszem a kocsit szervízbe,ott lesz egy hétig és nem lesz semmi a seggem alatt a lábaimon kívül amivel járhatnék. Van esetleg valami fejlemény,hogy ne kelljen bkvznom?
megvan minden persze
az a vicc hogy a 09 eshez gyárilag jár az öhlins meg a marzo....aluváz meg alap..
na nekem ezeket pluszba felszámolták....aluváz meg még plusz 150 lett volna
na ez az undorító
Cső Ombre!+
Ezt komolyan mondod, hogy 09-esnek adták el a 07-es modellt?Basszus ez nagyon gusztustalan a kereskedőtöl.Simán vidd perre a dolgot, ha megvan a számla a motorról és a vázszám ami bizonyítja, hogy 2007-es a motor akkor nálad a Joker!Ezt úgy hívják, hogy lopás.Mivel ha abban az árban adták el neked mint egy 09-es modell akkor a 07-es és a 09-es masina közötti árkülönbözet az ő zsebükben van, magyarán ellopták tőled!Szorítok vazze!
természetes ,hogy javult , szép barna lett de elromlot az idő
És javult vagy romlott tőle az állaga?

Szar hely:
http://vholdr.com/video/devils...
http://vholdr.
com/video/devils...
2009 es gyártású,2007 es modell
kiszophatnak
hááát
annak vettem ja,de lekérdeztük a gyárba és 07 es....
szóval lesz pereskedés...ha szaroznak a parillások
jelentem kiásztattam
09es TM ed van? most nézem
elég régi