Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gemes nagyon király az utolsó mail amit küldtél (Részegek védőangyala)
varsányi ec ről tud valaki valamit milyen jellegű a pálya? inkáb cross vagy enduro vagy mint tokodon tele van gumival farönkel homokos agyagos? nem ismerem azta körnéket meg képet se láttam róla
szió fűzfőről
Az Én nagyimhoz?
jó lett a legújabb pszichó lali video
én is megyek zsalukövet rakni,
ők is pont ezt mondták, uhhhh,még,
Uhhhhhh.
Mázlista.
Én meg mehetek délután tűzifát cipelni nagymamámhoz.
eggyet,,? egy egész csészealjnyit felcsináltam,
Te felcsináltál egy UFO-lányt?
Nyugi,a halálraítéltek nyugalmával várom a találkozást Alien-el.
már megint vitorlás verseny van a balcsin, tele van a viz szines vitorlákkal tiszta szar egy látvány,
azért hivom Alien-nek mert szerintem az UFO-k hagyták itt bosszubol, na erre számits,
Valahogy sejtem,hogy nem egyszerű eset a gyerek .....az apját ismerem,úgyhogy tudom mire számítsak.
majd ha megismered lessz ám nagy visitás meg futás,

no problem,
Okés,akkor majd csörgök,ha tudok menni.
Alienel no problém.
Hát ezt jól megúsztad,az biztos.
Vasárnap megyek ha nem jön közbe semmi, csörögj ha jönnél szivesen elviszlek,

elviszem kiskoru Alient is majd közben elszorakoztat téged,
gondolhatod, örök hála Zsoltinak,és a cimkéket stirölö tűtépes csávonak,

szerintem kb cirka egy fél évig még igy jártam volna, vagy legalább addig amig az első rendőr észre nem veszi,
Akkor Te vasárnap mész?
Valószínű,hogy Nekem a vasárnap nem jó,de ha mégis,akkor elmennék Veled megnézni a fiúkat.
meg a vékony rampák a vas konténerek, a megázott kamion platok amin kijön olyankor az olaj a fábol, a gumik, ezek mind fincsik tudnak lenni esőben,
Az Én műszakiztató kollégáim is állandóan a címkéket stírölik.
Akkor mos k%rvan agy mázlid volt!
itt mindent megtalálsz rola,:)

amugy maga a futam vasárnap lessz ,és esőt mond, a bazi nagy farönkök esőben fincsik tudnak lenni,
nekem amotoromat találták ki,ami már kurvára kéne mert hétfőtől nincs kocsim...viszem szervízbe