Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurika, ezt neked találták ki:iGun
beszarás hogy jártam, pakolom a cementet a tűzépen a kocsiba, mikor nyitom fel a hátulját , tűzépes culáger csávo nézegeti a hátso rendszámot, gondoltam is lehet hogy csak szimplán hűje, erre megszolal,: -te csak szolok lejárt ám a műszakid,

mondom miva,,?
kiderűl a csávo régebben autokat hordott műszakira,és rááll a szeme a cimke nézegetésre, folyton azt stiröli,

mindez délután három orakor, másnaptol négyes űnnep, telefon Zsolti barátomnak ( Mészi ahogy sokan ismerik,:) segits mer gáz van babám, mondta most menjek oda de siessek mert csak ötig vannak nyitva,

utközben megnéztem a zőldkártyát, az is le volt járva másfél honapja,,
még jo hogy nem egy SŰN vette észre, a gatyámat ott hagytam volna a bűntetésre, plussz kivonatja a forgalombol,plussz szigoritott műszaki vizsga,
ezen is látszik milyen pedáns gyerek vagyok, és mindig figyelem az ilyen papiros dolgaimat,

örök hála Zsoltinak a gyors vizsgáért
na hálló. sikerült előrejutni?már ég a picsáááááám,most már nincs merci sem,szóval... és akkor most az első kerekemmel mi a helyzet?miért nem lehet megcsinálni? na majd írj mielőbb vagy hívj...
Szülőkkel voltam....nem Én döntöttem el,hogy hová megyünk.

Mikor is lesz ez a győri extrém enduro?
ezt nem hiszem el hogy nem ide jöttél borfesztezni,
ezért még számolunk, 1-2-3- stb stb,

amugymeg csok a mindenhová,
Én tegnap B.füreden voltam.
Amúgy meg:
persze azért este volt almádi borfeszt,
morgen, dejot betonoztam tegnap is,
Akkor nincs kilométer-hiányod
szép reggelt.sziasztok
De papíron is mindjárt kelnem kell, 8 felé indulok Pestre, 3-4 felé haza is érek, este meg meló miatt megyek újra
Én 2-kor hazaértem, bevágtam a szunyát, de 4-kor már kukorékoltam, máskor meg van, hogy ki se lehet robbantani az ágyból...
én is 7 óta...
Én még le se feküdtem...du. 5 óta dógozok...
Neked is! Látom csak mi kelünk ilyen korán
Amúgy hajnaltot...
Ilyen tálalásban talán én is hajlandó lennék sört fogyasztani...

Estét! Mi a pályarája van felétek? Ez nem igaz...ma is csak egy szenyára mentem be a kocsmába, erre nem megjelentek az ismerősök Ezt már nem lehet ép ésszel csinálni, inni kell, nincs mese
...ér
Arany
lűnek már
holvagytok?
Helohelohelo
Aki relatíve miért tisztább?