Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek én is aludnyi további szép estét,
Jóéjt... én is mennék, mert holnap reggel motorozás... de a másfél éves fiam még mindíg a fejemen ugrál...
elköszönök jó éjt mindenkinek
Azért amikor nyesedékkel telebaxnak egy völgyet, akkor annak annyi, dehát kikerüljük és kész b@sszákmeg....

A csúcs az volt, amikor a túravezetőnk elsőnek kiért az erdőből és valami brigád pont pakolt rönköket az ifára... elé dobtak egyet keresztbe. Aszitték, egyedül van... Megállt a srác, de addigra kiértünk oda még vagy tízen. Megkérdeztük, h visza tudják-e rakni ők maguk, vagy segítsünk mi... hamag megbirkóztak a feladattal
Ja a sündőrség egy rakás xar... csak autóst meg Gárdistát tud b@szogatni... majd holnap kitaláljuk, mi legyen. Valamit kell villantani, mielőtt megdöglik valamelyikünk egy ilyen patkány miatt
igen de az apuka nem tudta , ők Kenesén nyaralnak , csak ki próbálta a barátja motorát,
jahh a beburogatott ,meg behuzkodott fákon én is jokat szoktam röhögni a sisak alatt, kis hűlyék,

a kihuzott drot viszont elég szar tud lenni,
mondjuk az apja helyében elkűldeném azt a gyereket is a picsába aki oda adja egy körre a jogsi nélkűli tapasztalatlan gyereknek a 3 milkás motort,
Nem akarom elkiabálni, de még vadászokkal nem volt ügyünk (kopp-kopp-kopp). Eddig drót se volt. A zöldek elmondták, merre nem szeretnének guminyomot látni, hát legyen... az elmúlt pár évben ez az első igazán súlyos köcsögség... persze beburogatott fákkal, kiásott gödrökkel időnként üzennek a "barátok", de az csak színesít a dolgon...
irjátok meg komoly űgyvéd ember aki ért a nemzetközi dolgokhoz nézze meg elötte a levelet, ,

gondolj bele, nem vesztessz vele semmit,, viszont ha komolyan veszik akkor még jol is kijöhetsz a dologbol,,,
rendőrség loszart nem ér, hiszen semmit nem tudnak kinyomozni,

az ajkaiaknak bevált a modszer, kifűrészelték két lábát, kötél rá qvad meghuzta és had boruljon, utána elmondták a prominens embernek hogy most még vissza lehet állitani de legközelebb összevágják tűzifának az összeset ,,, egyböl hangnem váltás történt, beszéljűk meg fiuk felkiáltással,
naja,mondasz valmit....akkor lehet hogy irunk nekik még 1 levelet..próba cseresznye
jövöhéten elkezdjük intézni a dolgokat....
már elég sok ember tudja hogy mi a helyzet a parillával.....
hát hirtelen csak enyit tudunk az apjátol , tényleg szomoru pl egy szülönek ,de ,hogy még mi lesz ,hogy jogsi nélkül ment azt még nem tudni ,
ez tényleg szomoru, még jo hogy a srácnak nem lett nagyobb baja,
a telefonnak nincs nyoma,
az emilnek,és az irásosnak viszont már van,

hidd el ha megirtok egy levelet a gyárnak amiben kilátásba helyezitek hogy vezető europai crossos-enduros ujságoknak le irjátok a sztorit, és tutti lessz ujságiro aki megirja mert tul kicsi cég,és könnyen támadhato, plussz per, akkor fogsz kapni kompenzáciot,

én a helyedben mindenképpen a TM gyárnál kezdeném a támadást, nekik is van vesztenivalojuk a magyar handler köcsögsége miatt,,,

a lényeg egy ilyen sztoriban az hogy ne telefonálgass, az semmit nem ér , levél korrektűl megfogalmazva, várom válaszukat 10 napon belűl kűlönben birosághoz fordulok, vég mondat,

én igy csinálnám, utána még elverheted a port fogyasztovédökön keresztűl a parillán is, de a kintieknél is megér egy probát,

szerintem,
na vége a pihenésnek ,rosszul végződőtt ,most hívott egy nagyon kedves barátunk, a fia Siófokon motoros balesetett szenvedet, ki eset 4.foga ,az orra , össze tört az álla , a keze darabosan össze tört ,már mütik , nem ő volt a hibás de jogsi nélkül , valami nagy suzuki 3millios motor darabokba van ááááááááá megyünk be a kórházba visszük haza holnap a szülüket
Mongyuk szomorú, h magunknak kell megoldani ilyesmi esetet, ami gyilkossági kísérlet előre megfontolva... de hát magad uram, ha szolgád nincsen
gondolhatod rögtön hangnemet váltottak a paraszt nagyképű arcoskodo vadászok,
hát itt fűzfőn ,be harangozták a tűzi játékot ki mentünk de minek ezt az égést , egy szüli naposnak többet adnak sokszor ,vagy szilveszterkor mint itt volt
fel lettek hivva telón,meg irtunk is hogy mi van
annyira nem érdekelte őket,csak kültdék az infót a motorról
csunyán számoltassátok el az embert nehogy durvább modszerekbe kezdjen,

elötte pár jol irányzott pofonnal helyre kell billenteni a fejében a dolgokat,
De mindenesetre vadászok ellen ez egy jó 5let Üdvözlöm az ajkai kvadosokat
irjatok egy emilt a TM gyárnak is nem vesztessz vele semmit, de ha ök szolnak ide a parillának az nekik ciki lessz,

szerintem,
miért a tied kivehetős , én már néha gépen vagyok
de édes vagy köszi