Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok köszi majd szólok havernak h elbasztam gépét és majd megmondja h mi legyen
Van nekem is haverom aki profi ezekbe ugyhogy ha kell segitség szolj!
szasztok
akit én mondok az asszem bevásárlóközpontoknak gyárt iylen fémérzékelőt amit a ki\bejáratnál van de számítógépekhez is ért mp4 hez kb mindenhez ami elektromos
Én csak a Bálintot ismerem ő tényleg profi
Páldi Gábor majdnem stimmelt a vezeték név
Az ki?Párdi Bálint?
haverom apja egy számítógép és mindenféle elektronikai zseni és azt mondta h ő megpróbálja szétszedni de lehet hogy utána már szar lesz és az objektív részét lehet hogyha szétszedjük össze se lehet már rakni mondta h egyszer egy hp gépet szétszedett majd összerakott és soha többet nem működött jól szarul fókuszált azt monda h ezek úgy vannak megcsinálva h ne lehesen megszerelni garancia nélkül megi csak szétszedni
ÁÁÁÁ nem akkor szét kell szedni aztán kikell takaritani!
csak simán a portól serceg mikor ki\be megy az objektív lehet h vehetek egy új iylen szart attól függ haver mit szól amjd ehez
Odaverődött valahova?
még teljes képernyőn is tök élvezhető én maximálisan megvok elégedve ahoz képest hogy digitális fényképezővel csináltam csak sajnaa fényképzőnek annyi ráadásul nem is az enyém egyik haveré objektívje totál kész nem lehet zoomolni feltéve ha egyáltalán kijön az objektív visszafelé meg nyomni szóval megérte
Jo lett?
nem volt semmi sajna de talán amjd holnap amúgy most vágom össze a vidit amit vasárap csináltam (sisakkamerás)
Szoval kurtál! Szép is a szerelem
már nem melózok nem akarok egész szünetben dolgozni asszonynál voltam
Hali mizu meloztál?
most értem haza nem tom mit akartál msn en de majd holnap délelőtt vagy este talán meg tudjuk dumálni holnap nem leszek otthon oylan 2től
Ezexerint a világ változik, csak egy biztos: az Unicum
Na joccakát!

pesti gyerek vagyok és nálunk is vadász a boroskóla.
A nagykalapács vagy a boroskóla? Mert ha az előbbi, akkor jobb nem kérni belőle
Hűha!
Akkor sosem akarok a szeme elé kerülni!
Főleg, ha egy szemmel néz!
Hello Döme!A Daninak minden fura és gyanus Ezért lövöldöz mindenre
MSN?
Ki mondta, hogy van benne logika?
De ha náluk ez a szokás, hát legyen!