Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aludj jol puszillak!
Nyugi, Én is elég hülye vagyok.
Most viszont megyek alukálni ...még 2 munkanap hátra van,utána pedig 1,5 hét pihi.
ÁÁ nem hiszem nem mindenki ilyen hülye mint én .
Semmi gond ...csak félek,nehogy többen most szombaton letáborozzanak ....aztán utána meg elmondanak minket mindenféle szemétládának.
Huu ne hari nem tudom miért emlékeztem erre .
Dehogyis! ...ma már Te vagy a 2. ember aki ezt kérdezi ...pedig a plakáton is ki van írva,hogy aug. 29.-30....és ez a dátum volt a kezdetektől fogva.
Rendben odatalálok hiszen kamionos vagyok Amugy nem ugy volt hogy ezen a 7végén lessz?Bocsi ha levagyok maradva
Ha Veszprém irányából jössz akkor Bakonybél után néhány száz méterre egy sárga színű kicsi híd után közvetlenül jobbra,egy aszfaltos lehajtónál ....ha Pápa felől jössz,akkor Bakonybél előtt nem sokkal,és a híd előtt közvetlen balra.
Amúgy a lehajtó résznél ki lesz rakva egy tábla.
És gyönyörű helyen lesz ...és motorozhattok is.
Sátrat vagy alvási lehetőséget mindenki maga hoz,kaját mi intézünk (jövő héten feldobjuk a kajaötleteinket szavazás céljából,mert akkor úgy vásárolunk), de az innivalóról az érkezőknek kell gondoskodniuk (mások részére is). Úgy gondoltuk,hogy ez így lesz korrekt.
Viki amugy pontosan hol lessz a forum tali?
Ugyan már,nincs mit....megérdemelnél végre egy normális munkahelyet.
Aranyos vagy köszi Persze szolok
Értelek. Amint tudsz valamit,kérlek szólj!
Szorítok,hogy összejöjjön ez a meló.
Még nem tudom drága!De nem akarom elszolni magam de lehet hogy az 1ik haverom szerez nekem osztrákba ojan melot hogy csak 2 hetet kell meloznom aztán 2 hét itthon és jo a pénz is és igy lenne időm itthon is mindenre és mindenkire!Jo lenne mert már hetek ota nem is motoroztam annyira szar a kedvem mostanában!
Szia!
Tudsz már mondani valamit a jövő hétvégével kapcsolatban? Tudsz jönni?
töltöm a vidit vigyázat!
Szia Viki . . Hello Lenes
Amúgy jó estét mindenkinek.

Zsu,örülök az új autódnak! Sok balesetmentes km-t hozzá!
Szia Tibi!
elkészült az ú j Lalivideó!
Szép jo estét!
csőőő.Zozi? ma,holnap?
annyira nemfigyeltem csakhogy javítási útmutató
és itt hol van a csapágy méret?
Sose hallottam még ilyenről de nem is értem a logikáját a dolognak...