Ha Veszprém irányából jössz akkor Bakonybél után néhány száz méterre egy sárga színű kicsi híd után közvetlenül jobbra,egy aszfaltos lehajtónál ....ha Pápa felől jössz,akkor Bakonybél előtt nem sokkal,és a híd előtt közvetlen balra.
Amúgy a lehajtó résznél ki lesz rakva egy tábla.
És gyönyörű helyen lesz ...és motorozhattok is.
Sátrat vagy alvási lehetőséget mindenki maga hoz,kaját mi intézünk (jövő héten feldobjuk a kajaötleteinket szavazás céljából,mert akkor úgy vásárolunk), de az innivalóról az érkezőknek kell gondoskodniuk (mások részére is). Úgy gondoltuk,hogy ez így lesz korrekt.
Még nem tudom drága!De nem akarom elszolni magam de lehet hogy az 1ik haverom szerez nekem osztrákba ojan melot hogy csak 2 hetet kell meloznom aztán 2 hét itthon és jo a pénz is és igy lenne időm itthon is mindenre és mindenkire!Jo lenne mert már hetek ota nem is motoroztam annyira szar a kedvem mostanában!
Most viszont megyek alukálni ...még 2 munkanap hátra van,utána pedig 1,5 hét pihi.
Amúgy a lehajtó résznél ki lesz rakva egy tábla.
És gyönyörű helyen lesz ...és motorozhattok is.
Sátrat vagy alvási lehetőséget mindenki maga hoz,kaját mi intézünk (jövő héten feldobjuk a kajaötleteinket szavazás céljából,mert akkor úgy vásárolunk), de az innivalóról az érkezőknek kell gondoskodniuk (mások részére is). Úgy gondoltuk,hogy ez így lesz korrekt.
Szorítok,hogy összejöjjön ez a meló.
Tudsz már mondani valamit a jövő hétvégével kapcsolatban? Tudsz jönni?
Zsu,örülök az új autódnak! Sok balesetmentes km-t hozzá!