Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ha odavered a herédet, legalább tudod hogy tökös gyerek vagy...

Én nnak idején a 250-es SX-el voltam úgy hogy amikor mentem vele, nem akart eltünni a hátsó sárvédő a szemem sarkából...állandóan meg akart előzni...
Hát KX-el újra kell tanulnom ugratni... bár lehet, hogy a sebesség miatt vertem oda a herémet egy eldobón
Amúgymeg van olyan, hogy gyorsulsz és ahogy fokuszálsz egy pontra az élesmarad és körülötte minden kezd elmosódni nah ezt "látom" amikor igazán megindul a KX
Hihetetlen érzés amúgy
Ezmár nem gyerekjáték
most komolyan: Gyurikának hogy áll a vasa?
rendőr jobb....akkor neked van igazad és nem kell bíróságra járnod...vagy ha már maflás,akkor ne lássa senki...
Az asszonya azt mondta holnap beszél még vele és menjek vissza.Mondtam nekik hogy pénzbe a biztositonak kerül ezért nem értem mit faszoskodik.Tanulság legközelebb rendőr minden féleképpen.Vagy egyből pofon.
Megh egy sörétesem
na...megemlítettem Györgynek a motorját, erre elszelelt...
akkor mondd meg neki kamura hogy van egy tanúd....meg egy jó ügyvéded
Délután be fordult ellőttem egy kis teher én meg neki csatt.Megnéztem motort mondom nem vészes nem hívok rendőrt.A fószer tök kézséges volt adott cimet nevet ha mégis van valami a motorral menjek el.Most meg azt mondja nem ír alá semmit mert mentem mint egy állatt jó ha mentem 60-al. Eddig egy két karc amit észre vettem de nem tudom az első teló sérült-e.
sajna messze vagyok....miért?
ááá nem.

Na milyen a különbség a KX meg a ts-R között?
Van pár "jó rábeszélő" képességü ember köztetek vagy egyedül intézem el egyik autós társunkat?
jah azthittem hogy létező!
á, felejtős...egy faszkalap ígérte, de soha nem küldte...azt mondja hogy legyártja, de nem csinálta meg...akkor már jobban jársz, ha veszel valahol bontottan...
Andris te mondtad, hogy hullámos tárcsákat szereztél jóáron
az még akutális?
szia Gyuri, géppel mi van?
nm tudok netezni,szar a gépem.hívtalak.kéne a motor...nő már nincs,végleges majd hívj légyszi...
mire fölraktuk a gumi melegitöt stb nekiált esni de nem gond majd holnap már nem fog esni
no problemo.....
ez merrefele van?
vajon hova lettek az emberkék?
hallo man hogy vagy?te tudo mmar kulted de nem talalom kuld at meg1 legyszi Ir teloszamod felhivlak es egyeztetunk