Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 sört azért benyomtam ...meg eszméletlen jó kaját csináltunk ....alvási lehetőségem is lett volna,de egyéb okok miatt haza kellett jönnöm.
Majd legközelebb...
Megyek ahová csak tudok...csak általában segítség kell az ilyen helyekre történő eljutáshoz.
A Pannonioa ringes társaságot meg már ismerem,és megszakad a szívem,hogy nem maradhattam.
Szia!
tartódik
Este ivós nap taródik? És te nem maradtál?Én miért nem járok ilyen helyre,
Hm, egy csinos, fiatal csajszi a sok szőrös, csúnya manus között. Ráadásul Kőröshegyen is járt, itt a szomszédban.. Ez mind igaz lehet?
Ja és reggelig lehetne írni hogy a gárda miért szemét és a kormány miért jó. Ja és a jobbik miért rasszista?Talán azért mert azt valják hogy MAGYARORSZÁG a MAGYAROKé.
szia vicky
Látom homok ott is van egy "kevés"

Amúgy meg mé CR250-eseket nézegetsz ha aztán Monster Kawa-s pólóban feszítesz?!?
Szia Tibi!
Marasztaltak,de haza kellett jönnöm ....majd legközelebb ott alszom.
Szia Viki drága! .
Ja. És vannak, akik elhiszik, hogy amit a zsidótévék mondanak, az az igazság. Nofene, én is zsidózok, majd kapok a pofámra...

De például a Gárda véradásairól egy k...va szó se volt ezekben. Mint arról se, h pillanatnyilag a magyar erdő és vízvagyon privatizációjának előkészítése folyik. Remélem, ez se érdekel senkit
Miért nem maradtál estére akkor nem pirit a nap.
Jó estét kívánok!
Hazaértem a Pannonia ringről ....nagyon szuper volt a mai nap,nagyon jó társasággal,és nagyon durván szénné égtem.
Kár,hogy haza kellett jönnöm.
Rohadt szemét gárdisták ki állnak a MAGYARságért a tetves szemetek éljenek a cigók meg a zsidók kenyéren és vízen.
Most nézem, milyen érzelmek vihara van itten. Én ismerek jópár Gárdistát. Egyszerű dolgozó magyar srácok. Kiváló tejfölös vadpörköltet tud némelyik főzni, illetve ha például vérhiány van valahol, akkor mennek vért adni. A köcsögök
Hát ha nem lesz egyesség akkor kb egy hónap múlva jelentem mi van.
húúú et most úgy eképzeltem.
Felénk VBK
Ja, és közben néhány kör az udvarban
Az nem jooooo mert nagy a zörej!Szépen csöndbe 1 l a csodábol belocsolva és nem csak a festék hanem a kédergumik üvegek stb kaputo
Ezt most nem komentálnám, de azé a gárdát ne szóld le ők már probáltak vátoztatni legalább.És te?