Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

űss,még űsss,
http://www.kepesmotor.hu/felni... ezt nézegettem...ha kell akkor szerzek több infot neked
Az RXv még mindíg csak a helyet foglalja a garázsban.85ezer lenne rá a gyári hiper-szuper önindító ami garantáltan 3 hónapot kibír, mert ez az erősített változat..Rápróbáltunk már egy tucat önindítót.Lesz is előbb utóbb alkalams rá mert a DENSO önindítóknak is egyan ez a tengely és befoglaló mérete kivéve azt leszámítva, hogy mindegyik ducibb ezért nem megy be a blokk alá.
Az egy igazi katasztrófa motor.
meg nálam az imádok szopni az erdőben verzio is játszik,
körbekérdezek!
jo reggelt minden kedves joembernek (rosszaknak nem)

Tud valaki valami fantasztikusan olcso SM szettet a motoromra?(az sem baj ha fizetnek erte , ha elhozom )

danke
Nem hangzik rosszul a győrszesztrém motoros biz-basz....Dumáljunk össze, oszt akár fel is mehetünk, de a cééerreff az marad, mert már nagyon összeszokott a garázzsal és most udvarterápiára kell fognom a bezártság érzete miatt. De gyógyítható a masina.Az a 25 üzemóra azért nagyon súlyos vazze.
Este mondom valószínüleg ledzsalunk felétek és valószínüleg éccsanyádnál parkolunk.Kolompolok telegráfon és gyere kutyástól, mert úgy is meg akarom harapni őket.
Szia!

Azt tudom,hogy szereti a korbácsot ....szombatig beszerzek egyet.
a freestyle repűlés az tömegsport, nem tudtad,?
Szia!
Bálint csak a korbácsot szereti! + rendőrkalap!
,,meg kell büntetni"
Majd jövő hét szombatig kitalálok Neked valami büntetést.
remélem nemlesz mindenhol ilyen repülőgép bemutató
csolnokon összehoztuk... csak ne minden 2. motoros versenyen legyen
Érdekelni érdekel. Melyik nap mész?
Amúgy még nem 100 %,hogy ráérek a hétvégén ...valószínű látogatóm lesz.
ha nyelvel engesztelnélek az megfelel,,?
szeva Fecco, én minden este ott vagyok, keresztűl sétálok ott a kutyákkal,
szoljatok amikor jöttök és leszaladok,

tesod fostalicska betegágy aprilliája kész van már?
nem jössz fel a hétvégén győrbe az extrém endurora, Almáék csinálják a belvárosban, beszéltem vele, nincs nevezési dij, ingyen lehet indulni, hozd el a crf-et jol szétkapratjuk,
csak szolok ha érdekel hogy a hétvégén extrém enduro lessz Győr belvárosában, két napos buli dunaparton Besenyei Péter bácsi repked a duna felett, csomo más program, lehet elmegyek ha eljön velem valaki, extrém motorsport győr.
Hello BálintOmbre!
Mit te csinálosz almádiosz?Borfeszt milyen?Este lehet megyünk rombolni oda, nem gyüssz?Mi?
Nah,ezek után már ki kell engesztelned.
jóreggelt!nem tudtok aludni?
palacsintát esszem,és kávét iszom hozzá hajnalban,
Nekem.

Neked meg a jó világ.
kinek,?

nekem most van hajnal,
hello
kis reggeli kedvcsinálo, www%2Eredbullromaniacs%2Ecom%2..." target="_blank">RBR Day 3. :)