Hétfőn kérnek haveromék ár ajánlatott a Yamahától aztán van már kétt ember egyik 2méter 150 kila egybe nyakú kopasz a másik közel 2m-es 130 kila hasonló kinézettel meg mondani fogom hogy van szemtanú 3 mert vissza mentem és találtam.És igy a "kis" társasággal meg az ár ajánlattal vissza megyünk.
én mondtam: be kell szopatni, mondd neki hogy van egy tanú és most jöttél át utoljára...következőre ügyvéd fogja keresni...tényleg add be neki, szerintem hatni fog.
oké benne vok szeretek új helyeken járni am kurvaszép a gg od enyém is hasonlóan nézet ki mikor vettük de én legalább 10évet öregítettem rajta 1év alatt
Ahogy elnézem, Zoozee RC8-at csinált a motorodból!
Hát ezt titkolta idáig!
Én? Hmm..megvagyok, 31.-én költözöm az új lakásba, nagyon fasza, még nem is laktam ilyen szép kéróban életemben....
Szeptember 3.-án költözik a család..Apple-nél minden rendben, elbeszélgetek a fasz ügyfelekkel, néha kinyomom őket, ha tele a farkam velük...
Örülök hogy elment a KTM és várom készüljön a GasGas...
Elvileg hó végéig összeáll...mondjuk ha nem,az sem baj, mert most azonnal nem tudom kihozni...remélem Miki nem szedi le a fejem, ha még ottmarad egy kicsit..
Nekem is nagyon hiányzik a motorozás, néha majdnem elcsábulok és veszek egy cross gépet, de aztán mégsem..
Puntomnak is elszállt a hengerfeje, 200.000 Ft-ért akarták megcsinálni, de autószerelő haver megmentett, kihoztuk 35.000-ből..
9ig hívhatsz.utána melózom.lehet kinyomlak és akkor majd visszahívlak. csak nem nagyon kellene telefonálnom melóidőben mert tegnap is majdnem kirugtak. sok gyökér geci. na mindegy...várom a hívást...
Andris,nem tudom sajna.Veled mizu? minden rendben?
na megjöttem ....végül is lett motorozva csak nem enduróval...nyélbeütöttem a nagy tesztet...oda voltam eltűnve ennyire.....mert titkos teszt volt....örülök , hogy sikerült élve megúszni
Hát ezt titkolta idáig!
Én? Hmm..megvagyok, 31.-én költözöm az új lakásba, nagyon fasza, még nem is laktam ilyen szép kéróban életemben....
Szeptember 3.-án költözik a család..Apple-nél minden rendben, elbeszélgetek a fasz ügyfelekkel, néha kinyomom őket, ha tele a farkam velük...
Örülök hogy elment a KTM és várom készüljön a GasGas...
Elvileg hó végéig összeáll...mondjuk ha nem,az sem baj, mert most azonnal nem tudom kihozni...remélem Miki nem szedi le a fejem, ha még ottmarad egy kicsit..
Nekem is nagyon hiányzik a motorozás, néha majdnem elcsábulok és veszek egy cross gépet, de aztán mégsem..
Puntomnak is elszállt a hengerfeje, 200.000 Ft-ért akarták megcsinálni, de autószerelő haver megmentett, kihoztuk 35.000-ből..
Hát..nagyjából ennyi..
Ma nem leszünk nyitva, kisfiam keresztelése lesz a program!
Andris,nem tudom sajna.Veled mizu? minden rendben?
szevasztok.
gondoltam rád ma délután mert voltam szentendrén
csajjal ne törődj...
egész jó ló
.......
inkább a te variációd