Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajanlom figyelmetekbe majd ma en nyertem
szia Tata mizu rég dumcsiztunk
Hétfőn kérnek haveromék ár ajánlatott a Yamahától aztán van már kétt ember egyik 2méter 150 kila egybe nyakú kopasz a másik közel 2m-es 130 kila hasonló kinézettel meg mondani fogom hogy van szemtanú 3 mert vissza mentem és találtam.És igy a "kis" társasággal meg az ár ajánlattal vissza megyünk.
én mondtam: be kell szopatni, mondd neki hogy van egy tanú és most jöttél át utoljára...következőre ügyvéd fogja keresni...tényleg add be neki, szerintem hatni fog.
Rohadt faszkalapos...rá kell szarni a mellére és szívlapáttal szétverni rajta...
Na a köcsög nem akar alá írni semmit a teleszkópom el van görbülve asszem jövő héten át kell menni agresszívba.
Na nem soká meg látogatom a fasz kalap autóst.Lehet toll helyet baltát viszek és a vérével írom meg a biztositos papirt.
ezt szokták mondani,és erre az én válaszom mindig az hogy én öregszem a motor-tol!
oké benne vok szeretek új helyeken járni am kurvaszép a gg od enyém is hasonlóan nézet ki mikor vettük de én legalább 10évet öregítettem rajta 1év alatt
hali, ha ráérsz jövö héten a négy napos hétvégén megmutathatom.?meg ezt is!
Ahogy elnézem, Zoozee RC8-at csinált a motorodból!
Hát ezt titkolta idáig!

Én? Hmm..megvagyok, 31.-én költözöm az új lakásba, nagyon fasza, még nem is laktam ilyen szép kéróban életemben....
Szeptember 3.-án költözik a család..Apple-nél minden rendben, elbeszélgetek a fasz ügyfelekkel, néha kinyomom őket, ha tele a farkam velük...
Örülök hogy elment a KTM és várom készüljön a GasGas...
Elvileg hó végéig összeáll...mondjuk ha nem,az sem baj, mert most azonnal nem tudom kihozni...remélem Miki nem szedi le a fejem, ha még ottmarad egy kicsit..

Nekem is nagyon hiányzik a motorozás, néha majdnem elcsábulok és veszek egy cross gépet, de aztán mégsem..

Puntomnak is elszállt a hengerfeje, 200.000 Ft-ért akarták megcsinálni, de autószerelő haver megmentett, kihoztuk 35.000-ből..

Hát..nagyjából ennyi..
'gelt...
Reggelt!
Ma nem leszünk nyitva, kisfiam keresztelése lesz a program!
9ig hívhatsz.utána melózom.lehet kinyomlak és akkor majd visszahívlak. csak nem nagyon kellene telefonálnom melóidőben mert tegnap is majdnem kirugtak. sok gyökér geci. na mindegy...várom a hívást...

Andris,nem tudom sajna.Veled mizu? minden rendben?

szevasztok.
na mind1 majd holnap megnézem hogy mi a válaszod verseny óta nem mentem már nagyon pezseg a vérem na mentem alszani
zoozee vasárnap mentek csapatni?
reggel felhívlak.....
gondoltam rád ma délután mert voltam szentendrén

csajjal ne törődj...
na megjöttem ....végül is lett motorozva csak nem enduróval...nyélbeütöttem a nagy tesztet...oda voltam eltűnve ennyire.....mert titkos teszt volt....örülök , hogy sikerült élve megúszni

egész jó ló
Vagy én vagyok az új sztár
.......
inkább a te variációd
akkor nem is motorozol...vagy nem húzod neki
vasárnap lesz meg 1hete és még nem estem vele