hallo kerdesedre mert akinek itt Svedben szurkolok o Kawaval megy egyetlen olyan csapat aki csak Noi versenyzoi vannak es veluk jobban vagyok es ezzert vagyok Kawas poloban
mit tettek ? cigányokat basztatják reggel délben este ! ez tett ? ez egy vicc ! nem csak a gennyes cigányokat basztatják hanem a normális családokat is ijezsgetik a felvonulásukkal ! éppen ugyan ilyen genny alakok vannak köztünk "fehérek" között is ! hidd el nem csak a romák miatt van gebasz itthon meg a nagyvilágban hanem az emberi kapzsiság miatt ! a magyar gárda nem más mint a pénzes emberek sakktáblája ! fekete fehér ! nézd csak meg kik irányítják a "gárdát" ! én elítélem az ilyet mert nem más mint figyelemelterelés a valódi problémáról ! az meg a hab a tortán hogy sokan ezt el is hiszik ! vita helyett inkább motorozzunk és messziről kerüljük az ilyen tömörülést !
Rockzene itt sem volt...csak baráti társaság ....fáj is a szívem,hogy nem maradhattam,de muszáj volt haza jönnöm.
Lesz még ilyen buli máskor is...remélem akkor is el tudok oda menni.
De azért kiabálni nem kell ...még reggel van.
Jó éjszakát kívánok,és holnapra jó szórakozást!
Azért ha eccer sikerül, valahol, valamikor úgyis meghílak egy sörre
Amúgy meg jóéjt mindenki, holnap kilenckor bütykös gumi szaggatja az erdei talajt
annál vagy anál?
Lesz még ilyen buli máskor is...remélem akkor is el tudok oda menni.
Evés, ivás, füvön alvás....
Én má az idejét se tudom, mikor voltam egy olyan jó kis rockzenés, vendégmarasztaló helyen... talán, amikor olyan fiatal voltam, mint most Te
Jobbulást kívánok Neki!