Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, nálunk az a samu

De ilyen nyelvi különbség van pl boroskóla szinten is. Mifelénk vadász. Pesten laza. Szombathelyen guszti
Xar ügy... Én már ott tartok motorral, h nem érzem jól magam autók között
Aúúúúúú?
Nagy kalapács 5 kila meg fellette.Nálunk dupo a beceneve.
Hát, a nitrohigítót eccer megtudtam... huszonévvel ezelőtt azt a gazságot követtem el épp, h citromsárgára festettem egy 250-es jávát. Közben brunyálnom kellett... citromsárga lett a műszer vége... mondom, sebaj, majd nitróval lemosom
Tudom tudom hogy nem azért írtad. Én is be őltözők mindég mondjuk tegnap éppen nem.Még szerencse hogy mindégg úgy közlekedem hogy figyelem a másikat mit csinál de ezt most nem bírtam ki védeni.Pedig eccer be mozdult akkor fék de megállt mondom oké gurulok tovább akkor meg már közzel voltam amikor meg gondolta magát pedig majdnem ki birtam fékezni ha nem csúszik az első kerék lehet meg birok állni.
Nagy miafene?
SKINHEAD te faszparaszt vagy nem ? bödösböszmék vagytok a gárdista kolegáiddal együt ! hatalom az kell nektek ha zsidózol jobb nem lesz ! motoros fórumon ne zsidózz meg cigányozz ! csira !
Sose tudd meg mennyit ér azt kivánom
Most ezt nem is Rád értettem. Én a régi jávámmal megyek néha a városban, ami szintén nem robogó... korrektül felveszem hozzá a térdvédőt meg a páncélt, de még így is félek
Akkor marad a nagy dupo.
A hatás garantált.
Ér még valamit az a mostani kromofág? Én berneres voltam, ott van egy spré, ami télleg tuti, fémig levisz mindent. Hivatalosan tömítés eltávolító... de a kromofágról azt hallottam, már nem a régi
Nekem nem robogóm van.
Hát igen... az óvatosság offród szinten se árt

De a legveszélyesebb motorozás akkor is a robogóval a városban
a falnak is füle van.
Ha nem jutok dülőre majd csinálok képeket már alig várom már érzem hogy nem birom majd abba hagyni. Ludas Matyi szindroma.
765 ft!Ééééééésssssss a hatás hááááát az fantasztikus!
szasztok
Király az ki jőn egy ezresből is.
Persze!De 1 liter kromofág az csodákra képes csak szolok!
Mondjuk erre most jó ellen példa zoozeenak a szembe jövős balesete nem?
Nem probáltam még az össze tőrt gyertyát tényleg be lehet vele tőrni a szélvédőt?
Hali! Na látod, én pl ezért szoktam le a közútról a tölgyfa nem előz szembe és nem kanyarodik index nélkül eléd....
Szewa kutya!
Ha nem jutsz vele semmire akkor legalább könnyits a lelkeden gondolom tudod hogy értem