Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább az hogy az ember ott még be volt tojjjva és meg adta a cimét nevét ha mégis van valami a motorral féél órával később meg le tagad mindent meg az asszonnyal üzenget.
Nem baj mindenki a saját kárán tanul csak elég drága tanulmány de még nincs le játszva a mecs todd fehér ember nem felejt.
mi van jtt bassza+.ahoy
Huu az bajság!
Velem semmi sajna a motorral igenelső teló meg hajlott.
Mentem városban kb max 60-al autó jőn szembe és be fordul előttem balra röviden ennyi én fassz rá néztem a motorra mondom egy két karc nem hívok rendőrt most meg szívom a fogamat hogy miért nem.
Szia.Mi is történt veled?
Borban dús estét Tibi.
Amugy joestét!
Nem hülyeség amit ir de itt ne zsidopártizzál senkit te faszfej! Inkább töltsd ki az adatlapod!
Mondjuk nem értem miért ide ír kedves barátunk de ő legalább ír nem úgy mint a többiek Andris meg majdnem Ír.
Várjá sutyi azé nem minden faszság amit ír.
ti büdös zsido pártiak meg fogtok fizetni az árulásotokért ha hatalomra kerül a magyar gárda
Köszönjük az értelmes hozzászólást. Nagy (fasz)arc lehetsz
mie ez?
Valami fizetett reklám?
nálam a motor a Honda Suzuki Yamaha Kawasaki nál kezdődik a többi egy rakás utánzat egy fos

ja és halál a zsidókra és a cigányokra mert el akarják foglalni az országunkat vannak rendőr ismerőseim és ők mondták hogy mindig érkezik 1 repülőgép tele zsidóval és titokba be költöznek az országunkba és nem mennek el el fogják venni az országunkat tegyetek valamit ez ellen

pl: csináljunk gáz kamrákat és irtsuk ki őket
egyébként ez milyen szörnyeteg?
Ááá nem hiszem hogy jó lehet(belőle kiszálni)
nekem most egy fiatal (1 éves) kocsi is megtenné....majd valamelyik nap megkérem hogy menjünk egy kört, de brutáluis szerkezet,az biztos...
És nissan?
Fasza nagyon, de nálam még mindig a Range Rover a favorit
ma vettem egy kocsit,amivel húzhatom a yachtomat... (na jó, nem az enyém, haver céges autója,aki yacht-okat szerel)
mijaz mindenki motorozik?
Sajnos nincs itthon kóla de mondjuk ehhez nem is kell olyan király borovicska.Habár a jég borral nem tudja fel venni a versenyt.
na ja...
Húúúúúúúúúúúúú olyan ideges vagyok hogy mindjárt fel robbanok.Idegességemben fel is bontottam azt a kimérős Egri merlottot amit múlt héten hoztunk a kirándulásról.
Ez a beszéd!
Az ilyen tetűvel csak így lehet, hidd el.....