Inkább az hogy az ember ott még be volt tojjjva és meg adta a cimét nevét ha mégis van valami a motorral féél órával később meg le tagad mindent meg az asszonnyal üzenget.
Nem baj mindenki a saját kárán tanul csak elég drága tanulmány de még nincs le játszva a mecs todd fehér ember nem felejt.
Velem semmi sajna a motorral igenelső teló meg hajlott.
Mentem városban kb max 60-al autó jőn szembe és be fordul előttem balra röviden ennyi én fassz rá néztem a motorra mondom egy két karc nem hívok rendőrt most meg szívom a fogamat hogy miért nem.
nálam a motor a Honda Suzuki Yamaha Kawasaki nál kezdődik a többi egy rakás utánzat egy fos
ja és halál a zsidókra és a cigányokra mert el akarják foglalni az országunkat vannak rendőr ismerőseim és ők mondták hogy mindig érkezik 1 repülőgép tele zsidóval és titokba be költöznek az országunkba és nem mennek el el fogják venni az országunkat tegyetek valamit ez ellen
Húúúúúúúúúúúúú olyan ideges vagyok hogy mindjárt fel robbanok.Idegességemben fel is bontottam azt a kimérős Egri merlottot amit múlt héten hoztunk a kirándulásról.
Nem baj mindenki a saját kárán tanul csak elég drága tanulmány de még nincs le játszva a mecs todd fehér ember nem felejt.