Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

döme vagy valaki aki tudja a hátsókerékcsapágy méreteit az elmondhatná nekem
szió meg van a kocsim ááááááá este megyek érte , nagyon boldog vagyok szerelem első látásra
ez kegyetlen
nagyon szép szeme van a feleségednek
Jah,Én azt hittem,hogy elmentél,mivel napok óta semmi hírt nem adtál magadról.
Sajnálom. Remélem legközelebb el tudsz menni.
el sem mentem, sajnos

nem jött el velem senki egyedűl meg tul sokba lett volna, most meg szegény vagyok ahoz,

ez van , majd jövöre,
Szió!
Hazaérkeztél?
ez az amit ugy hivnak Román Zongora, :)
és ennek van egy még durvább verzioja amikor a farönkök még a vége felé egyre távolodnak egymástol, gyilkos egy cucc,
TIBI fantasztikus teljesitményéröl tudni kell ,hogy három éve szintén a RED BULL ROMANIACSON összeakadt egy francia csávoval, és nagyon durvát bukott ,egy csomo belső szerve leszakadt, több liter vér volt a gyomrában mire Gabi barátom le tudta vinni egy Chek Pointra, ahonnan elvitte a helikopter, tulélte, de ott a korházban életmentő műtétet csináltak rajta ,és kivették a lépét,
ő azota lép nélkűl versenyzik, Erzbergen ,RBR-en , és egy csomo más versenyen , hatalmas nagy kűzdő, le a kalappal elötte,
valamint HATALMAS NAGY GRATULA OLÁR TIBI, barátomnak a fantasztikus második nap utáni EXPERT SINGLE 5. helyért
valamint másik jobarátomnak KERESZTURI ÁKOS-nak is az eddigi szuper jo teljesitményért

HAJRÁ FIUK,!
RBR RESULTS. 2009.
jo reggelt
RBR 2009. :)
Ezzel mi a baj Dani?
Valahogy sejtettem,hogy ezt válaszolod.

Én sem vagyok megkeresztelve.

Persze!
Nekem annyira nem számít a keresztelő, mert nem vagyok megkeresztelve.
De Kedvesem családjában hagyományosan a fiúk reformátusok, a lányok katolikusok.
És a fiam?

Jajjj,de édes!
Sikeresen lezajlódott a keresztelő?
Mizújs?
jó reggelt.
szép estét mkinek anya jol vagy?