ez az amit ugy hivnak Román Zongora, :)
és ennek van egy még durvább verzioja amikor a farönkök még a vége felé egyre távolodnak egymástol, gyilkos egy cucc,
TIBI fantasztikus teljesitményéröl tudni kell ,hogy három éve szintén a RED BULL ROMANIACSON összeakadt egy francia csávoval, és nagyon durvát bukott ,egy csomo belső szerve leszakadt, több liter vér volt a gyomrában mire Gabi barátom le tudta vinni egy Chek Pointra, ahonnan elvitte a helikopter, tulélte, de ott a korházban életmentő műtétet csináltak rajta ,és kivették a lépét,
ő azota lép nélkűl versenyzik, Erzbergen ,RBR-en , és egy csomo más versenyen , hatalmas nagy kűzdő, le a kalappal elötte,
valamint HATALMAS NAGY GRATULA OLÁR TIBI, barátomnak a fantasztikus második nap utáni EXPERT SINGLE 5. helyért
valamint másik jobarátomnak KERESZTURI ÁKOS-nak is az eddigi szuper jo teljesitményért
Persze!
Nekem annyira nem számít a keresztelő, mert nem vagyok megkeresztelve.
De Kedvesem családjában hagyományosan a fiúk reformátusok, a lányok katolikusok.
Sajnálom. Remélem legközelebb el tudsz menni.
nem jött el velem senki egyedűl meg tul sokba lett volna, most meg szegény vagyok ahoz,
ez van , majd jövöre,
Hazaérkeztél?
és ennek van egy még durvább verzioja amikor a farönkök még a vége felé egyre távolodnak egymástol, gyilkos egy cucc,
ő azota lép nélkűl versenyzik, Erzbergen ,RBR-en , és egy csomo más versenyen , hatalmas nagy kűzdő, le a kalappal elötte,
valamint másik jobarátomnak KERESZTURI ÁKOS-nak is az eddigi szuper jo teljesitményért
HAJRÁ FIUK,!
RBR RESULTS. 2009.
RBR 2009. :)
Én sem vagyok megkeresztelve.
Persze!
Nekem annyira nem számít a keresztelő, mert nem vagyok megkeresztelve.
De Kedvesem családjában hagyományosan a fiúk reformátusok, a lányok katolikusok.
Sikeresen lezajlódott a keresztelő?